Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kızlar hastane hediyeliği için oda kokusu şişesi aldım demiştim :) bugün bir tanesini denemek için süsledim. Nasıl olmuş sizce :)
cok guzel olmus valla eline saglik
peki silikon tabancasi mi kullandin?
Bunlarin haziri cok pahaliya geliyor, bence cok iyi yapmissin

Ben normal küvetlerden aldim. 9 aylık olduk hala kullanıyoruz. Için e oturuyor. Küvetin dibinde balık resimleri var. O onları tutmaya çalışırken yikiyorum:)) yaşına kadR ( kendisi ayaklari uzerinde durana kadar) kendi küvetinde yikamaya devam ederom herhalde

İyi akşamlar kızlar, aliexpresten alışveriş yapan arkadaşlar genelde herkes çanta koymuş ama ben çok tatlı bandanalar ve 1-2 ayakkabı beğendim, aynıları instagramda çok daha pahalı ama eşim 3-5 liralık şeyleri sipariş etmeye değer mi diyor bense aynı ürüne 2-3 katı ödemeye ne gerek var diyorum. Toplu alınca ücrette yükseliyor sonuçta. Sipariş vereniniz var mı?

Ben sıparıs verdım ama daha gelmedı. Bende bı kac bandana ve 2 tane ayakkabı sıparıs verdım

Kizlar odamiz mayisin ilk haftası gelcek insallah bir aksilik olmazsa .Yavas yavas kiyafetleri yikayip yerlestircem. Simdi hepsi bazanin altinda ama özlüyorum. Dolabi gelince en azindan açar açar bakarim mutlu olurum

Kizlar odamiz mayisin ilk haftası gelcek insallah bir aksilik olmazsa .Yavas yavas kiyafetleri yikayip yerlestircem. Simdi hepsi bazanin altinda ama özlüyorum. Dolabi gelince en azindan açar açar bakarim mutlu olurum
Güle güle kullanin canim. Bebişin sağlikla büyüsün içlerinde insallah.

Kizlar 23 nisan indirimlerini kacirmayin .Ben bir cok seyi tamamladigim icin faydalanamayacagim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…