Kendini tutmak çok zor ama.bunun sonu yokhep almak istiyorsun güzel birşey görünce ama bebek çok hızlı büyüyor ve bazen aldıklarını bile götüremiyorsun o yüzden tulum almanı çok tavsiye etmem. Oglum da 1 kere giydirip bir daha giydiremedigim bir çok tulum var. Bacakları çok kısa geliyor tulumların. Satılı grili ve kırmızı lacivertli tulumlarda kızımda kullanacağım. Çok yeniydi birisine vermeye kıyamamıştım.
Güle güle kullan.Lohusa tacim yapıldı kizlar
Tesekkur ederim canim şalin uzerine takacagim icin renk uyumu onemliydi .O yuzden yaptirdim.Güle güle kullan.
Çok güzelmiş.
Toz kullanmıştım ilk etapta kızımda ama sıvıya döndüm sonra. Roxy Dalan tam durulanmıyor,erimiyordu pek. Sıvı her zaman daha kolay durulanıyor ve yumuşak yapıyor çamaşırı.choccywhoccydoodah canim deterjan olarak ne kullanmistin toz mu sivi mi ? Roxy dalan düşündüm ama e bebekteki sivi olani da övüyorlar
Friendly canimToz kullanmıştım ilk etapta kızımda ama sıvıya döndüm sonra. Roxy Dalan tam durulanmıyor,erimiyordu pek. Sıvı her zaman daha kolay durulanıyor ve yumuşak yapıyor çamaşırı.
Ben henüz almadım,yıkamadım da yenu aldıklarımı ama sıvı alıcam.
Migrosta sadece unibaby vardı emin olamadım almadım o sebeple.
E bebekteki baby me mi markası? Onun ıslak mendilleri çok güzeldi ,yine onlardan alacağım,deterjanı da ondan alırım sanırım.
Hiç duymadım o markayı. Ariel,dalin de gördüm ama tercih etmedim.Friendly canim
Lekeli olanlar icin amway tercih edecegim hem spreyi hem deterjani etkiliHiç duymadım o markayı. Ariel,dalin de gördüm ama tercih etmedim.
Her halükarda sıvı al derim ,cidden durulanmıyor sertleştiriyor çamaşırı toz olanlar. Paraben,sls,parfüm içermemesine dikkat etmek lazım tabi.
Birde leke çıkarıcı var baby me fısfıslı şişede,içeriğine bakamadım acelem vardı ama onunda içerigi uygunsa iyi durulatmak şartıyla alabilirim. Lekeleri çıkarmıyor bebek deterjanları çünkü. Kızımda çok attım öyle giysileri,kimyasal kullanmak istemediğim için.
İçerik nasıl peki canım?Lekeli olanlar icin amway tercih edecegim hem spreyi hem deterjani etkili
Deterjanini hic kullanmadim ama mutfakta yag coz ,temizlikte banyo temizleyici ,loc ve sa8 diye bir ürünü var perdelerde kullaniyorum .Cok memnunum .Normalde alerjim var camasir suyu vs kullanmiyorum .Vucudum hemen reaksiyon gosteriyor .Bu ürünlerle sorunsuz temizlik yapiyorum .Bir de kimyasal degil diger markalar kadar .Ablam filan da kullaniyor .O yuzden guveniyorum .Hele spreyi cok is görüyor direk lekeyi çıkardığı için yikamaya lekesiz gidiyor .İçerik nasıl peki canım?
Baktın mı hic?
Canım ben katlanır küvet aldım 120 tlye. Katlayınca 6 cm kalıyor ve yer kaplamıyor. Kova maşrapa zaten ucuz geçen a101 den 15 20 liraya aldım onları. Küvetin katlanır olması bence önemli birşey. Arkadaşlarım notmal küvet aldılar ve evde nereye koyacaklarını şaşırdılar 7 8 ay sonra hala banyolarında boş boş duruyor dolap üstlerinde falan.Ya haklısın canım inan bende ole dusunuyorum 1 yıl kullanılcak sona kaldır.ama bakıorum kovası filesi kuveti 70-80 tl.siz nerden nasıl bişi aldınız yada alacaksınız?
Ben de quantum aldim kurdu babamiz salonun ortasinda duruyor her gun bakip seviyor :)boyun kaç ki ?Kizlar bebek arabamiz bugun geldi Casual markanin travel sistem modellerindne birini aldik Kurduk baktik cok şık cok guzel Ama gel gor ki araba benim boyum kadar var Ben arkasinda kayboldum :) bakalim nasil kullanacaz
Simdi bebis hanimin yatak meselesi kaldi
Park yatak alanlar ve kuranlar memnunsaniz marka ve model tavsiye eder misiniz
Aslinda park yataklarin naylon ve basit goruntulerinden dolayi hic istemiyorum ama butun arkadaslarim park yatak al dedi
Hic bilmiyorum ben stylo almistim.Merhabalar arada girip neler alınmış diye hep bakıyorum güle güle giysin bebisleriniz. Size bi sorum olacaktı babyes noa bebek bakım sırt çantası alan var mıydı? Bu konuda yorumunuz nedir?
Ben de quantum aldim kurdu babamiz salonun ortasinda duruyor her gun bakip seviyor :)boyun kaç ki ?
Hic bilmiyorum ben stylo almistim.
Göğüs kalkani bunu düşünüyorum kizlar kullanan var mi ?
Eki Görüntüle 2137966
Sorun olmaz ya babasi kullanirBizimkinde quantum canim ayni arabadan almisiz Boyum 1.63 falan
Göğüs kalkani ben almayacağım ama alacaksan bunu almalisin en cok tavsiye edilen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?