- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
Canım oda kokusu için şişe nerden aldın? koku için sıvıyı nasıl halledeceksin?Kızlar merhaba, benim aldıklarım da bunlar. Bunlara ilave bir kaç çıtçıtlı badi var bir de. Alışverişe çıktığımda ne alacağım diye bir boşluğa düştüm ancak bunları aldım ilk seferde. Görseldeki hastane çıkışını instagramda görmüştüm oradaki fiyattan 40 lira falan daha uyguna aldım. Hastane hediyeliği için de oda parfümü hazırlayacağım evde onun da görselini yükledim. Bir de instagramdan külah sipariş vereceğim çok fazla da abartmak istemiyorum. Çünkü ciddi anlamda para harcamış oluyor insan böyle şeylere :) katlanır küvet aldım. Lohusa pijaması aldım. Bir sürü eksik var, çalışıyorum çok vaktim olmuyor, nasıl yetişecek hiç bilmiyorum :) var mı önerileriniz? Şunu mutlaka almalısın dediğiniz şeyler neler?
Canım Eminönü’nde Çınarcık kolonyalarındiye bir dükkandan aldım diğer yerlere göre en uygunu orasıydı. İçine koyacağım oda kokusunu da oradan aldım.Canım oda kokusu için şişe nerden aldın? koku için sıvıyı nasıl halledeceksin?
Teşekkür ederim canım, baktım güzel şeyler varmış :)Canım Eminönü’nde Çınarcık kolonyalarındiye bir dükkandan aldım diğer yerlere göre en uygunu orasıydı. İçine koyacağım oda kokusunu da oradan aldım.
Ben bu tarz seyleri para tuzagi olarak görüyorum. Kisa sure is gorecek seyler icin ben cok para harcamama taraftariyim .Tabii senin tercihin canim .Kızlar banyo için kuvet vs ne aldınız? Ben cok yer kaplayan bişi istemiorum evde koyucak yer yok bide sole bişi gördüm katlanıo hem kuvet hem alt değiştirme için ama gereksiz pahalı mı karar veremedim.
Eki Görüntüle 2135819
Ben bu tarz seyleri para tuzagi olarak görüyorum. Kisa sure is gorecek seyler icin ben cok para harcamama taraftariyim .Tabii senin tercihin canim .
Ben de babyjem in setini almayı düşünüyorum .Ama su an bekletiyorum benim de koyacak yerim koy kullanmaya baslayinca nereye koycam bilemiyorum .Ya haklısın canım inan bende ole dusunuyorum 1 yıl kullanılcak sona kaldır.ama bakıorum kovası filesi kuveti 70-80 tl.siz nerden nasıl bişi aldınız yada alacaksınız?
Geçen hafta a101 e gelmişti bugun de şok markete gelmiş banyo küveti 17 mi ne kovası masrapasi 7-8 TL gibi bişey. Oralardan alabilirsin. Ayrıca jokerde de 19 a görmüştüm kuvetini. Para harcanacak o kadar şey var ki bari bunlar ucuz olsun bence...Ya haklısın canım inan bende ole dusunuyorum 1 yıl kullanılcak sona kaldır.ama bakıorum kovası filesi kuveti 70-80 tl.siz nerden nasıl bişi aldınız yada alacaksınız?
Bizim burda joker magazasi kapandı ya internetten de almak istemiyorum genelde kargo ucreti cikiyor .Geçen hafta a101 e gelmişti bugun de şok markete gelmiş banyo küveti 17 mi ne kovası masrapasi 7-8 TL gibi bişey. Oralardan alabilirsin. Ayrıca jokerde de 19 a görmüştüm kuvetini. Para harcanacak o kadar şey var ki bari bunlar ucuz olsun bence...
Canım bebek hareketlenmeye başlayınca alt değiştirmek için böyle şeyler kullanılmıyormuş öncelikle onu söyleyeyim. Küvet olarak düşünürsek de bence aynı şey geçerli bebek hateketlenince ben böyle birşeyi kullanmaya cesaret edemezdim açıkçası. Üç dört ay kullanmak için de değer mi bilemedim ama tercih meselesi :) Ben katlanan küvetlerden aldım. Birşeylerin dışarıda durmasından hoşlanmıyorum katlayıp banyo dolabına koyarım diye düşündüm.Kızlar banyo için kuvet vs ne aldınız? Ben cok yer kaplayan bişi istemiorum evde koyucak yer yok bide sole bişi gördüm katlanıo hem kuvet hem alt değiştirme için ama gereksiz pahalı mı karar veremedim.
Eki Görüntüle 2135819
Canım bende küvet araştırıyorum ya senin dediğin gibi bir set ya da katlanır olanı düşünüyorum başka çocuğum olduğunda da kullanırım diye ama 120tl falan bir küvet biraz pahalı geliyor kararsız kaldımBen de babyjem in setini almayı düşünüyorum .Ama su an bekletiyorum benim de koyacak yerim koy kullanmaya baslayinca nereye koycam bilemiyorum .
Evde kovan maşrapan varsa onları da boşuna almamanı tavsiye ederim sonra evde koyacak yer arayacağız :)Ya haklısın canım inan bende ole dusunuyorum 1 yıl kullanılcak sona kaldır.ama bakıorum kovası filesi kuveti 70-80 tl.siz nerden nasıl bişi aldınız yada alacaksınız?
Canım ben de katlanır küvet araştırdım çevreme sordum bana bebeklerini büyütenler hep şunu dedi küveti bir kaç ay kullanıp yer bulamayınca attım ikinci çocuğumda tekrar aldım sonra tekrar attım vs bu yüzden katlanır küvet almak mantıklı, en azından işin bitince katlayıp bir dolapta muhafaza edilebilir. Bu modeli istiyordum mavisini. İleride kızın olursa vs dediler ben de Eminönü’nden gri rengini aldım :)Canım bende küvet araştırıyorum ya senin dediğin gibi bir set ya da katlanır olanı düşünüyorum başka çocuğum olduğunda da kullanırım diye ama 120tl falan bir küvet biraz pahalı geliyor kararsız kaldım
Ya canım o zaman en mantıklısı bu olacak çünkü ben tıkış tıkış sevmiyorum bi ardiye odam var ama orda bile ortada dursa hoşuma gitmez küçük bişey de değil ki küvetler ben de beyaz ya da gri bulursaö bu katlanandan alim senin gibi o halde teşekkürlerCanım ben de katlanır küvet araştırdım çevreme sordum bana bebeklerini büyütenler hep şunu dedi küveti bir kaç ay kullanıp yer bulamayınca attım ikinci çocuğumda tekrar aldım sonra tekrar attım vs bu yüzden katlanır küvet almak mantıklı, en azından işin bitince katlayıp bir dolapta muhafaza edilebilir. Bu modeli istiyordum mavisini. İleride kızın olursa vs dediler ben de Eminönü’nden gri rengini aldım :)
Ben de baya araştırıp sormuştum bu tarz ürünleri hep olumlu şeyler duydum canım güle güle kullanım :)Benim birde aldığım beşik sallanmayandı diye şimdi 6 ay ya da 1 yaşa kadar durursa üzerinde inşallah süper olur ana kucağı aldım daha henüz elime ulaşmadı salonda heryerde yanımda taşırım diyorum beğişinin dışında sağ sola öne arkaya sallanıyor titreşimli ve müzikli bakalım nasıl olacak sizede fikir olur belki
Teşekkür ederim canım inşallah güle güle kullanıcaz hepimiz bir hevesle aldıklarımızıBen de baya araştırıp sormuştum bu tarz ürünleri hep olumlu şeyler duydum canım güle güle kullanım :)
O kadar cok 3 6 ay almisim ki hic biseye ihtiyaç yok .Hatta cok begendigim halde almıyorum .:))Kızlar anladım ki kuvet konusu daha beni oyalıcak omu bumu die.nese h&m de harika bodyler var fiyatlarda cok iyi bir bakın derim ben kıs için alıcam mutlaka.
http://m2.hm.com/m/tr_tr/productpage.0564929001.html
Eki Görüntüle 2135953
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?