bende görmeden almal istemiyorum ankaraya gidince bakıcam bi bu mağazayı nette baya bi beğendim bakalım nasılmışBir mağazada görüp deneyip öyle karar verin mutlaka.
Ben kızımda denemeden internetten aldım bebek arabası,travel sistemdi,boyutları baya küçüktü dik oturulmuyordu 2 yaşına gelmeden baston almak durumunda kaldım ki öncesinde de kullanamadım. Markete giderdim bir elimde kızım diğer elimde araba dönerdim kayıyordu arabadan,rahat oturamıyordu haliyle kucağıma gelmek istiyordu. Sonra baston aldım da rahat ettim.
Şimdi yine baston üzerine anakucağı takılan bir model tercih ettim. Kırılmazsa uzun zaman ikinci bir arabaya gerek duymadan kullanabileceğim.
Şimdi yine baston üzerine anakucağı takılan bir model tercih ettim. Kırılmazsa uzun zaman ikinci bir arabaya gerek duymadan kullanabileceğim.
Ben Chicco liteway plus aldım. Chicco keyfit Anakucağı ile birlikte set halinde satılıyor. Beğendim,beklentimi karşılar diye düşünüyorum. Umarım memnun kalırım.Canım hangi marka model aldın acaba bende öyle düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim.
Canim bende tesetturluyum sabahlikki aldim fakat bu lohusa takimlarinjn penyeleri cok ince ici naklen görünüyorKizlar bunu cok begendim alsam mi acaba .Tesetturluyum hastanede giyemem ama ev icinde giyerim diyorum
Eki Görüntüle 2132970
Ben de hastane icin sabahlikli alcam .Sanirim hastanede bunu giymem mümkün olmadigi icin gözüm kaldi .Canim bende tesetturluyum sabahlikki aldim fakat bu lohusa takimlarinjn penyeleri cok ince ici naklen görünüyor
Kendine hediye etKizlar bunu cok begendim alsam mi acaba .Tesetturluyum hastanede giyemem ama ev icinde giyerim diyorum
Eki Görüntüle 2132970
Yanilma olabilir acele etme daha ne indirimler gelir .Sadece lcwada degil baska yerlerde de .günaydın kızlar tüm sayfaları baştan sona okudumbebişime bu hafta doktor %80 erkek dedi 13 haftalığız henüz lcw nin sayfasında hemen indirimli bişeyler buldum ama acaba cinciyeti değişirmi diye alıp almamak arasında kararsız kaldım siz ne dersiniz değişirmi
Yanılma olur canım bir ay daha bekle. Daha coook indirim çıkar karşına.günaydın kızlar tüm sayfaları baştan sona okudumbebişime bu hafta doktor %80 erkek dedi 13 haftalığız henüz lcw nin sayfasında hemen indirimli bişeyler buldum ama acaba cinciyeti değişirmi diye alıp almamak arasında kararsız kaldım siz ne dersiniz değişirmi
Güzel ama rengi konusunda tereddüt ettim ben,kanaman çok olursa giyemezsin diye düşündüm. Hamileyken giyeceksen gayet uygun ama.Kizlar bunu cok begendim alsam mi acaba .Tesetturluyum hastanede giyemem ama ev icinde giyerim diyorum
Eki Görüntüle 2132970
Dogru soyluyorsun ama lohusa takimlari hep beyaz mavi pembe .Cok nadir koyu renk yaaGüzel ama rengi konusunda tereddüt ettim ben,kanaman çok olursa giyemezsin diye düşündüm. Hamileyken giyeceksen gayet uygun ama.
Haklısın bende henüz kafama göre bir renk bulamadım.Dogru soyluyorsun ama lohusa takimlari hep beyaz mavi pembe .Cok nadir koyu renk yaa
günaydın kızlar tüm sayfaları baştan sona okudumbebişime bu hafta doktor %80 erkek dedi 13 haftalığız henüz lcw nin sayfasında hemen indirimli bişeyler buldum ama acaba cinciyeti değişirmi diye alıp almamak arasında kararsız kaldım siz ne dersiniz değişirmi
Ayrintili ultrasona kadar bekle bence.. Senin haftanda bana da erkek demisti ama 16.haftada kız oldugu kesinlesti canımın içinin
kızlar 23 nisanda internette ve magzalar da guzel indirimler olur bebek arabasi ve diger ihtiyaclarinizi arastirip takip edin paylasimlarinizi bekliyoruz
Ben bi tane bu tarz sabahlikli aldim birde hastane icin renkli aldimBen de hastane icin sabahlikli alcam .Sanirim hastanede bunu giymem mümkün olmadigi icin gözüm kaldi .
Kizlar bunu cok begendim alsam mi acaba .Tesetturluyum hastanede giyemem ama ev icinde giyerim diyorum
Eki Görüntüle 2132970
Ben de sezeryan olcam .Bunu hem hamileyken hem de sonrasi icin düşündüm lohusayken giymeyebilirim .Hastane icin kesinlikle gecelik sart .Bende dün bakarken bunu gördüm beğendim kapalı değilim ama beyaz olması beni düşündürdü leke olur falan diye gerçi sabahlık da alırım üzerine ancak benim kesin sezeryan olacak böyle bir takım dikişler için sıkıntı olur mu gecelik mi alsam yoksa bir gecelik bir böyle takım mı alsam karar veremedim. 16 haftam bitiyor bugün daha doğru düzgün birşey bakmadım netten almak istemiyorum ama mağazalarda da düzgün birşey yok tabii daha sonlara doğru alırım kaç kilo olucam belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?