Ben 10lu hastane çıkışını 95 e aldım antialerjik sen çok uyguna almışsın ama ben internete güvenemiyorum bi bornoz takımı aldım çok kötüydü bu yüzden artık korkuyorum maalesefKızlar merhaba bende bu hastane çıkışını aldım 56.90 tl 11 parça ve kumaşı gerçekten çok güzel kaliteli n11de
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.merhaba hanimlar benimde ikinci bebegim olucak daha cok yeni ama burayya bakmak cok hos oluyor.belki onceki sayfalarda paylasilmistir ama ben denk gelmedim.sepet besikler halkinda ne dusunuyorsunuz hani hem sallanabilen cibinlikli olanlar varya ilk aylarda kullaniliyor genelde biraz hareketlenmeye baslayinca pek kullanisli olmuyor sabirim.cok kisa sure icin almak mantiklimi bilemedim bide ikinci olunca az kullanip ziyan olmasinida isteniyorum ama cok guzeller siz almayi dusunuyormusunuz
organik yazıyor bunda da kumaşı gayet güzel çıktı canimBen 10lu hastane çıkışını 95 e aldım antialerjik sen çok uyguna almışsın ama ben internete güvenemiyorum bi bornoz takımı aldım çok kötüydü bu yüzden artık korkuyorum maalesef
canim o model daha turkiyeye gelmemis sanirim resmi sayfasinda urun var ama satis olarak gorunmuyor daha yeni oldgu icin olablir cok kullanisli bide en iyi anakucaklarinin videolarini izlemistim cogu turkiyede yok bi 4mom var aralarindaSağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
O beşik yerine chicco baby hug 4 in1 bakabilirsiniz bence. Çok fonksiyonlu ve daha uzun kullanılabilir.
Mama sandalyem olmasaydı kesin alırdım ben. Kızımdan mama sandalyem olduğu için almadım.
Jokerde var canım. Birebir görmüştüm bir mağazasında hatta şimdi sen söyleyince baktım tekrar jokerde satılıyor hala. 1.299 tl fiyatı var hatta.canim o model daha turkiyeye gelmemis sanirim resmi sayfasinda urun var ama satis olarak gorunmuyor daha yeni oldgu icin olablir cok kullanisli bide en iyi anakucaklarinin videolarini izlemistim cogu turkiyede yok bi 4mom var aralarinda
Benim de gozum vardi sepet besiklerde ama 3 4 ay sonra bebek kollarini yana carpip uyaniyormus .Öyle yorumlar okuyunca vazgeçtim. Hamak dusunuyorum gittigim yere de götürürüm .merhaba hanimlar benimde ikinci bebegim olucak daha cok yeni ama burayya bakmak cok hos oluyor.belki onceki sayfalarda paylasilmistir ama ben denk gelmedim.sepet besikler halkinda ne dusunuyorsunuz hani hem sallanabilen cibinlikli olanlar varya ilk aylarda kullaniliyor genelde biraz hareketlenmeye baslayinca pek kullanisli olmuyor sabirim.cok kisa sure icin almak mantiklimi bilemedim bide ikinci olunca az kullanip ziyan olmasinida isteniyorum ama cok guzeller siz almayi dusunuyormusunuz
internette denk gelmedim ama magzasinda gidip incelemek lazm cnm cok kullanisli görünüyor chicco nexto anne yani favorim ama bu urun daha cok hosuma gtti tek eksigi yataga bitisik olmaması ama diger ozelliklernin yaninda eksik sayilmazJokerde var canım. Birebir görmüştüm bir mağazasında hatta şimdi sen söyleyince baktım tekrar jokerde satılıyor hala. 1.299 tl fiyatı var hatta.
Mama sandalyesi+beşik+anakucağı alınacağına hesaplı gibi. 3 yaşa kadar kullanabileceği de göz önüne alınırsa gayet iyi geldi bana.
Bende hala ne dağıtacağıma karar veremedim. Hastane sonrası ve mevlüt için Kolanya şişeleri nasıl oluyor canım var mı fotoğrafı?Kizlar hastanede veya sonra eve gelenlere dagitmak icin kucuk kolonya siseleri almaya karar verdim Bulundugum yer kucuk fazla dukkan yok internetten almam gerekecek var mi onerdiginiz site
Instagramda cok guzel sayfalar var henuz bakmadim.Kizlar hastanede veya sonra eve gelenlere dagitmak icin kucuk kolonya siseleri almaya karar verdim Bulundugum yer kucuk fazla dukkan yok internetten almam gerekecek var mi onerdiginiz site
Kokoş sey cok hos :)))Kızlar ta düğün zamanı eşime hazırladıgımız ceyız bohcasının altından ve kesesınden bebegıme alt açma yaptım çok guzel oldusizce nasıl?
Çantayı beğendim, beklediğimden büyük çıktı ve çokça gözü var epey iş görür. Kumaşı güzel ince bir yapıda bu çantayı hafif yapmış. iç astarını özellikle açık renk yapmışlar ki eşyaları karanlıkta aramayalım, bence çok mantıklı olmuş. Sırt kısmı da güzel, destekli. Ben indirimle 198 tlye aldım, şimdi fiyat artmış, indirimli hali bile fazla gelmişti bana açıkcası iyi bir çanta olmasına rağmen. Bir de bana gönderen satıcı iyi paketlememiş, o yüzden bazı kısımları buruşmuş, kullanırken nasıl olur bilmiyorum.Çanta için yorumlarınızı paylaşırmısınız lütfen
Çok teşekkürler güle güle kullanınÇantayı beğendim, beklediğimden büyük çıktı ve çokça gözü var epey iş görür. Kumaşı güzel ince bir yapıda bu çantayı hafif yapmış. iç astarını özellikle açık renk yapmışlar ki eşyaları karanlıkta aramayalım, bence çok mantıklı olmuş. Sırt kısmı da güzel, destekli. Ben indirimle 198 tlye aldım, şimdi fiyat artmış, indirimli hali bile fazla gelmişti bana açıkcası iyi bir çanta olmasına rağmen. Bir de bana gönderen satıcı iyi paketlememiş, o yüzden bazı kısımları buruşmuş, kullanırken nasıl olur bilmiyorum.
Rica ederim :) alırsanız pişman olmazsınız benceÇok teşekkürler güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?