Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Yatağınız geldi mi acaba. Baybmall de şu an indirim var 664 lira, son gün bugün ben de mi alsam diye düşünüyorum. Siz beğendiniz mi?

Yeni gördüm canım yazdığını.bizimki geldi ama ben acmadım paketiyle kaldırdık.bebişimizi bekliyor :) buarada hepsi buradada fusya rengi 649 tl miş demin gordum.eger bebeginiz kızsa degerlendirebilirsiniz.ben aldığıma memnunum.umarım sizde içinize sinen bişi bulursunuz.

Derin88 ay baktımda hepsi buradada kahve rengide 649 tl yazayım dedim dusunuyosanız.bende beklesem olurmus.gerci cok fark yok benim aldığımla.

Derin88 ay baktımda hepsi buradada kahve rengide 649 tl yazayım dedim dusunuyosanız.bende beklesem olurmus.gerci cok fark yok benim aldığımla.
Teşekkür ederim canım bigi verdiğin için. Sepet beşikle ikisi arasında kararsız kaldım. Bu daha kullanışlı gibi geliyor sepet beşiğin de görüntüsü hoşuma gidiyor. Ne yapacağım bilmiyorum O yüzden alanlara, kullananlara sormak istedim.

ama bunlar çokk güzeller. Fiyatlar ne durumda acaba çok renkli ve şekerler

Çok güzellermiş canim fiyatlari nasil aceba
Ya ben bayildim hala o sayfayı inceliyorum .Fiyatları da normal .Ürünleri kaliteli cok olumlu yorumlar almis .Mesela baska sayfalarda 20 25 tl ye takimlar var ama bir kez yıkayınca çöpe atilacak gibi duruyor .Bunlar hic oyle degil
Mesela dinozorlu sari tulum var ya 2 li 50 tl .Instagtamdan bakin kizlar .Hele erkek bebekler icin cesit cok .Malum markalarda hep belli basli seyler var ama burdakiler tasarim harikasi.

Evet ben ekleyeyim sayfayı , ay sonuna kadar unuturum yoksa :) Gebelik unutkanlığı had safhada. Sağol güzel şeyler var hakikatten çok renkli tam istediğim gibi

Bende hemen ekliyecegim. Ama internetten birşey almaya çekiniyorum malı kaliteli mi diye siz nasil güveniyorsunuz kızlar.

Bende hemen ekliyecegim. Ama internetten birşey almaya çekiniyorum malı kaliteli mi diye siz nasil güveniyorsunuz kızlar.
Arastiriyorum takipçisi begenisi ve kullanici yorumlari olan sayfalara bakiyorum digerlerini eliyorum direk

Anladim canim. Peki instagramdan alışveriş yapip memnun kaldiğın sayfalarin isimlerini yazarmisin?
Canim ben de cinsiyeti yeni ögrendigim icin alışverişe yeni basladim .Su gune kadar irembabykids ,missmodish ,melikeninsirindukkani ve sedeflikoza favori 4 sayfam .Hepsini takip ediyorum. En cok model sedeflikozada önümüzdeki gunlerde siparis verecegim.Haftasonu e bebekten gunduz de lcwa internetten alisveris yaptigim icin biraz beklemem gerekecek 400 TL harcadim 2 gunde
Amaa bunlar cok tatli yaaa, benm catlak kocam instadan bisi aldirmiyor, guvenilir desemde onun icin hepsi birmis amaaaa herseyin bir ilki oluur
Adrese esinin is yerini yazip surpriz yapabilirsin .Ben oyle yapiyorum

Günaydın kızlar. Yarın detaylı için 3 te doktorda olacağız ve cinsiyetini öğreniriz artık diye düşünüyorum 19. Haftamız bitmek üzere:) sonra bende soft and baby çok beğeniyorum instagramda. Online alışveriş sitesi de var oraya da göz atın çok orjinal şeyler var :)

Kizlar instagramdan bir suru sayfa yaziyorsunuz iyi hos da ben instagram kullanmiyorum Ordaki alisveris sistemini merak ediyorum suan Tamam uyelik actim diyelim Mesela biz hepsi burada morhipo vs buralardan alisveris yapiyoruz Instagramdan alisveris nasil oluyor peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…