Yatağınız geldi mi acaba. Baybmall de şu an indirim var 664 lira, son gün bugün ben de mi alsam diye düşünüyorum. Siz beğendiniz mi?
Yeni gördüm canım yazdığını.bizimki geldi ama ben acmadım paketiyle kaldırdık.bebişimizi bekliyor :) buarada hepsi buradada fusya rengi 649 tl miş demin gordum.eger bebeginiz kızsa degerlendirebilirsiniz.ben aldığıma memnunum.umarım sizde içinize sinen bişi bulursunuz.
Teşekkür ederim canım bigi verdiğin için. Sepet beşikle ikisi arasında kararsız kaldım. Bu daha kullanışlı gibi geliyor sepet beşiğin de görüntüsü hoşuma gidiyor. Ne yapacağım bilmiyorumDerin88 ay baktımda hepsi buradada kahve rengide 649 tl yazayım dedim dusunuyosanız.bende beklesem olurmus.gerci cok fark yok benim aldığımla.
Güle güle kullansin bebişin canim. Hepsi çok güzel.Kızlar bu da benim bebişimin odası bi halısı kaldı bi de süs eşyaları falan bu akşam da kıyafetlerini yavaştan yıkamaya başlayacam Eki Görüntüle 2113133 Eki Görüntüle 2113134
Kimse cantama yorum yapmadi ama kullanici yorumlarından yola cikarak siparis verdimBu canta nasil kizlar ?Yorumları cok güzel Eki Görüntüle 2112907
Kizlarrr yeni bir sayfa kesfettim
Instagram sedeflikoza
Eki Görüntüle 2113312 Eki Görüntüle 2113313 Eki Görüntüle 2113314 Eki Görüntüle 2113316 Eki Görüntüle 2113317 Eki Görüntüle 2113318 Eki Görüntüle 2113319 Eki Görüntüle 2113320 Eki Görüntüle 2113321
Çok güzellermiş canim fiyatlari nasil acebaKizlarrr yeni bir sayfa kesfettim
Instagram sedeflikoza
Eki Görüntüle 2113312 Eki Görüntüle 2113313 Eki Görüntüle 2113314 Eki Görüntüle 2113316 Eki Görüntüle 2113317 Eki Görüntüle 2113318 Eki Görüntüle 2113319 Eki Görüntüle 2113320 Eki Görüntüle 2113321
ama bunlar çokk güzeller. Fiyatlar ne durumda acaba çok renkli ve şekerler
Ya ben bayildim hala o sayfayı inceliyorum .Fiyatları da normal .Ürünleri kaliteli cok olumlu yorumlar almis .Mesela baska sayfalarda 20 25 tl ye takimlar var ama bir kez yıkayınca çöpe atilacak gibi duruyor .Bunlar hic oyle degilÇok güzellermiş canim fiyatlari nasil aceba
Ya ben bayildim hala o sayfayı inceliyorum .Fiyatları da normal .Ürünleri kaliteli cok olumlu yorumlar almis .Mesela baska sayfalarda 20 25 tl ye takimlar var ama bir kez yıkayınca çöpe atilacak gibi duruyor .Bunlar hic oyle degil
Mesela dinozorlu sari tulum var ya 2 li 50 tl .Instagtamdan bakin kizlar .Hele erkek bebekler icin cesit cok .Malum markalarda hep belli basli seyler var ama burdakiler tasarim harikasi.
Bende hemen ekliyecegim. Ama internetten birşey almaya çekiniyorum malı kaliteli mi diye siz nasil güveniyorsunuz kızlar.Ya ben bayildim hala o sayfayı inceliyorum .Fiyatları da normal .Ürünleri kaliteli cok olumlu yorumlar almis .Mesela baska sayfalarda 20 25 tl ye takimlar var ama bir kez yıkayınca çöpe atilacak gibi duruyor .Bunlar hic oyle degil
Mesela dinozorlu sari tulum var ya 2 li 50 tl .Instagtamdan bakin kizlar .Hele erkek bebekler icin cesit cok .Malum markalarda hep belli basli seyler var ama burdakiler tasarim harikasi.
Arastiriyorum takipçisi begenisi ve kullanici yorumlari olan sayfalara bakiyorum digerlerini eliyorum direkBende hemen ekliyecegim. Ama internetten birşey almaya çekiniyorum malı kaliteli mi diye siz nasil güveniyorsunuz kızlar.
Anladim canim. Peki instagramdan alışveriş yapip memnun kaldiğın sayfalarin isimlerini yazarmisin?Arastiriyorum takipçisi begenisi ve kullanici yorumlari olan sayfalara bakiyorum digerlerini eliyorum direk
Amaa bunlar cok tatli yaaa, benm catlak kocam instadan bisi aldirmiyor, guvenilir desemde onun icin hepsi birmis amaaaa herseyin bir ilki oluurKizlarrr yeni bir sayfa kesfettim
Instagram sedeflikoza
Canim ben de cinsiyeti yeni ögrendigim icin alışverişe yeni basladim .Su gune kadar irembabykids ,missmodish ,melikeninsirindukkani ve sedeflikoza favori 4 sayfam .Hepsini takip ediyorum. En cok model sedeflikozada önümüzdeki gunlerde siparis verecegim.Haftasonu e bebekten gunduz de lcwa internetten alisveris yaptigim icin biraz beklemem gerekecek 400 TL harcadim 2 gundeAnladim canim. Peki instagramdan alışveriş yapip memnun kaldiğın sayfalarin isimlerini yazarmisin?
Adrese esinin is yerini yazip surpriz yapabilirsin .Ben oyle yapiyorumAmaa bunlar cok tatli yaaa, benm catlak kocam instadan bisi aldirmiyor, guvenilir desemde onun icin hepsi birmis amaaaa herseyin bir ilki oluur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?