• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kizlar instagramdan bir suru sayfa yaziyorsunuz iyi hos da ben instagram kullanmiyorum Ordaki alisveris sistemini merak ediyorum suan Tamam uyelik actim diyelim Mesela biz hepsi burada morhipo vs buralardan alisveris yapiyoruz Instagramdan alisveris nasil oluyor peki ?
Ben de henüz hiç yapmadım ama sanırım şöyle; beğendiğin ürünün sayfasına mesaj atıyorsun şu ürünü istiyorum diyorsun. Sana bana para havale et diyor ya da kargoya veriyor ürünü sen kapıda ödeme yapıyorsun.

Ben de henüz hiç yapmadım ama sanırım şöyle; beğendiğin ürünün sayfasına mesaj atıyorsun şu ürünü istiyorum diyorsun. Sana bana para havale et diyor ya da kargoya veriyor ürünü sen kapıda ödeme yapıyorsun.

Hmm anladim canim tesekkur ederim

FEE58095-1B84-4E12-9CDD-4D9483B3BFA7.jpeg
Hanımlar sizce bu bornoz takımı nasıl ? Arkadaşımın bebeğine hediye almak istiyorum ama kararsız kaldım

Eki Görüntüle 2114315 Hanımlar sizce bu bornoz takımı nasıl ? Arkadaşımın bebeğine hediye almak istiyorum ama kararsız kaldım
Çok tatlı bence. Ama kimileri bornoz almayın hemen kuculuyor giydirilmiyor da onun yerine iyi bir havlu alın diyor. Bilemedim anne olmadığım için. Yine de çok şirin. Hediye gelse mutlu olurdum.

Canlar monilyalarımız geldi kuruldu daha yerleşmedi tam ama şimdilik böyle süsü püsü hazır olmadan dayanamadım paylaştım sizle :KK200:

Eklentiler

• 0797D68E-CBDC-4B0D-B744-E28BE75C6B63.jpeg
    0797D68E-CBDC-4B0D-B744-E28BE75C6B63.jpeg
    30 KB · Görüntüleme: 153
  • 9D9B005B-C8E9-497F-81BD-E046752A0AA9.jpeg
    9D9B005B-C8E9-497F-81BD-E046752A0AA9.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 172
  • DE2DD0AC-62CB-4DFB-9B7A-60252D4DEEBC.jpeg
    DE2DD0AC-62CB-4DFB-9B7A-60252D4DEEBC.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 150
  • B857AFCA-9741-4355-A4B4-FD297584E412.jpeg
    B857AFCA-9741-4355-A4B4-FD297584E412.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 166
Canlar monilyalarımız geldi kuruldu daha yerleşmedi tam ama şimdilik böyle süsü püsü hazır olmadan dayanamadım paylaştım sizle :KK200:
Ayyy masallah bir tek bebis eksik insallah o da saglikla gelip o odayi doldurur Cok duygulandim gercekten .

Çok güzelmiş canım güle güle kullan. Ne ara aldın o oyuncakları kıyafetleri koydun hemen :KK51:
Bizim de geldi mobilya ama tek başlarına öyle duruyorlar. Oda boyancak perde halı yatak koruyucu falan filan...

Çok güzelmiş canım güle güle kullan. Ne ara aldın o oyuncakları kıyafetleri koydun hemen :KK51:
Bizim de geldi mobilya ama tek başlarına öyle duruyorlar. Oda boyancak perde halı yatak koruyucu falan filan...
Bende boyasam mı diye düşündüm odayı da geri vazgeçtim bide biz lojmandayız daha yeni boyamıştık bi daha uğraştırmayim eşimi çok masraf ettik adam etmek için evi pembe stickerlar alırım diyorum. O oyuncaklar eşimden hediyelerden kızıma kısmet olacak inşallah :anneadayı:
Giysilerin çoğu da anneannesinden sıpama benimde aldıklarım var daha almam şimdilik ele avuca gelene kadar yeterli olur heralde dimi:KK200:

çok kararsızım en sevmediğim huyum o yüzden bu saate kadar hiçbirşey alamadım... hala tereddütlerim var alsam mı başka bişi beğenirmiyim falan diye düşünüyorum
Bunlar yenidogan ama zaten cok az giydircen basla bir sey olsa daha uzun dusunebilirsin de bunlarda gerek yok.

Çok tatlı bence. Ama kimileri bornoz almayın hemen kuculuyor giydirilmiyor da onun yerine iyi bir havlu alın diyor. Bilemedim anne olmadığım için. Yine de çok şirin. Hediye gelse mutlu olurdum.
Bende bornoz konusunda kararsız kaldım ama çok güzel duruyor.

Canim bornoz kullanisli olmuyor pek ama sen bilirsin .Hediye alacaksan bir onceki sayfada benim paylastigim ürünler var onlara bakabilirsin.
Canım 4 takım kıyafet aldım bir de farklı hediye almak istediğim için bunu seçtim.

Back