- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
canım missmodish kaliteli mi geldi kumaşı falan nasıl?Eki Görüntüle 2112524 missmodish intagramda takip ediyordum oradan sipariş verdim ama 6-9 ay için bunlar ikisi 50TL.
Ben çok beğendim kalitesini ve zaten caramell marka geldi iyi bir marka diye biliyorum. Penyesi çok iyiydi.canım missmodish kaliteli mi geldi kumaşı falan nasıl?
şimdi diğer arkadaşa cevabını gördüm. ben de oradan bişeyler almayı düşünüyorum. şirin takımlar var erkek bebek için.
Saglikla giysin bebisin insallah canim .Mavileri doldurmussun cinsiyet mi soyledi dr ?Bunlarda bizden olsune bebekten
Canim nacizane fikrim hastane cikisi icin daha sade seyler bak boyle takimlar 3 6 ayda daha rahat olur .Kızlar merhaba :) ben instagramda bir sayfada görseldeki hastane çıkışını çok beğendim :) Eminönü’ne giden arkadaşlar bu tarz bir set gözünüze hiç çarptı mı acaba?
Evet cnm 2li tarama için gittiğimde doktora soruyım belki bi tahmin yapar dedim direk erkek dediSaglikla giysin bebisin insallah canim .Mavileri doldurmussun cinsiyet mi soyledi dr ?
Canim nacizane fikrim hastane cikisi icin daha sade seyler bak boyle takimlar 3 6 ayda daha rahat olur .
Evet cnm 2li tarama için gittiğimde doktora soruyım belki bi tahmin yapar dedim direk erkek dedi
Sen yine de 16 yi bekle canim 12 de sonuclar cok guvenilir degil hatta bir arkadasin 3 kez farkli soylediler 12 16 20. HaftalardaEvet cnm 2li tarama için gittiğimde doktora soruyım belki bi tahmin yapar dedim direk erkek dedi
Ben çok incelemedim ama dikkatimi çekmedi bu model gözümden kaçmış olabilir.Kızlar merhaba :) ben instagramda bir sayfada görseldeki hastane çıkışını çok beğendim :) Eminönü’ne giden arkadaşlar bu tarz bir set gözünüze hiç çarptı mı acaba?
bende bugun oğluşuma cicişler aldımbu erken mi değil mi düşüncesi benide düşündürüyordu ama baktım istediğim beşik indirimde aldım valla.ay sağlıkla mutlulukla huzurla kullansın inşallah.hepimizinki tabii
Eki Görüntüle 2109385
Eki Görüntüle 2109386
hepsini güle güle kullan canım hepsi güzel... missmodish ürünleri nasıl peki ? bende bakıyorum o siteye ama cesaret edemedim henüzEki Görüntüle 2112524 missmodish intagramda takip ediyordum oradan sipariş verdim ama 6-9 ay için bunlar ikisi 50TL.
Çok teşekkürler canım, ben çok beğendim kaliteside fiyatıda iyiydi ben de tekrar alışveriş yapacağım inşallah.hepsini güle güle kullan canım hepsi güzel... missmodish ürünleri nasıl peki ? bende bakıyorum o siteye ama cesaret edemedim henüz
Hangi beşik indirimde kızlarYatağınız geldi mi acaba. Baybmall de şu an indirim var 664 lira, son gün bugün ben de mi alsam diye düşünüyorum. Siz beğendiniz mi?
Hepsi çok güzel canim. Güle güle kullansin bebişin. 10 tl ye çok iyi bir fiyat nereden aldin ki?
Kızlar bunları Instagram'da en uygun 25 tlye görmüştüm ama çarşıda 10 TL'ye buldum aldım hemen
Bu da 13 lu hastane çıkışı 50 TL'ye aldım. Yumuşacık yine son kalmıştı.
Bir de Melis bebe diye bir internet sayfasından epey biseyler aldım henüz elime ulaşmadı.
Yarın da bebek odası gelecek inşallah sözlerinde dururlarsa
Chicco Next2me dün indirimdeydi. Ama almayı düşünürseniz ebebek te de yakın zamanda indirim olacak.Hangi beşik indirimde kızlar
Eskişehir'de çarşı esnafindan canım marka degildiHepsi çok güzel canim. Güle güle kullansin bebişin. 10 tl ye çok iyi bir fiyat nereden aldin ki?
Aynısını ben de aldım hiç pazarlık yapmadık düşürürler miydi fiyatı acaba diye aklımda kalmıştı. Güle güle giyelim:)Eki Görüntüle 2112518 Bu gecelik sabahlık takımıda Havuzluhanda bir mağazadan aldım 90 TL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?