Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kızlar havlu seti mi alacksınız yoksa sadece havlu mu? Bi arkadaşım set alma çabuk büyüyorlar ve küçük geliyor bi banyo için havlu alsan yeterli dedi. Var mı araştırmalar?
Bir banyo havlusu bol bol muslin örtü. Önce muslin örtüye kuruluyorum. Sonra halısına sarıyorum. Yenidoganken havlu kull anmadım. Muslin örtü yetiyor. El kadar oluyorlar zaten minnacik:))
 
Yaza denk geleceği için uzun kolludan bence de 1-2 tane yeter, ip askılı olan bodyler de gordum onlar da giyilir sanirim
 
Yaza denk geleceği için uzun kolludan bence de 1-2 tane yeter, ip askılı olan bodyler de gordum onlar da giyilir sanirim
Siz yine de uzun kollu alin biraz .Bebekler üşür yaz da olsa geceleri .Tabii yaşadığınız yer onemli burda yaz da olsa gece ayaz olur :)
 
Kızlar ilk bebeğim ama iç zıbınları askılı almayın diyodur bzim gruptaki bazı arkadaşlar pişik olabiliyomuş koltuk altı ben bir iki tane aldım sadece . İç zıbınları e bebekten alabilirsiniz düz beyaz dört öde bes al ay ay farklı farklı alabilirsiniz ve kesinlikle sobee ye gidin mağazalarında çok çeşit yok aslında nette daha güzel şeyler var bunları sobee den almıştım
 
kizlar ben yeni dogunca giymek icin capraz citcitli uzun bir kac zibin aldim esnek olanlardan ilk kizimda yazin dogmustu simdikide oyle. her ne kadar yazda olsa ilk bir kac hafta bebek kendini isitmakta gucluk cekiyor, geceleri falan iyi oluyor. O yuzden 2 tane falan bulundurun evde.

Ayrica sifir kollu degilde ben kisa kollu almistim. 2 tanede sifir kol, ama hic askili kullanmadik. Her ne kadarda olsa yeni dogmus bebek biz gibi terleme falan olmuyor birde cabuk usutebilirler. tabi yasadiniz yerede bagli. Adananin sicagi ile eskisehirin sicagi nasil bir olmazsa onuda hesaba katin.

Birde ben kiyafet olarak ince keten kiyafetler almistim serin serin giydiriyordum, ama en cok kucukken pijama esofman penye tarzi yumusak seyler kullanisli. Zaten devamli uyuyorlar altina yapiyorlar kusuyorlar falan bol pijama tarzi seyi guzel oluyor. Ben guzel suslu pijamalar aldim hem kiyafet hem pijama yerine kullanilabilicek sekilde.

Ayrica aklinizda bulunsun sapkali hirkalar almayin yeni dogan icin. Devamli yatan uyuyan bir bebek icin hic rahat degil
 
Kızlar havlu seti mi alacksınız yoksa sadece havlu mu? Bi arkadaşım set alma çabuk büyüyorlar ve küçük geliyor bi banyo için havlu alsan yeterli dedi. Var mı araştırmalar?


canim havlu setini bilmem ama icinde bornoz varsa kesin alma. bornozu cunku minnacik bebege giydiremiyorsun bile. Guzel havlu alabilirsin veya kare sapkali gibi havludan gibi. Ben bol muslin bez almistim o kosesi sapkali havlunun icine muslin bez seriyordum banyodan cikarinca direk ona sariyordum kafasinida o sapka yerine, zaten muslin yetiyor her seferinde havluyu yikamiyordum bile ama muzlin bezleri yikiyordum makinede. Fiyatlarina bak yok eger cok fazla ucuksa en guzel kaliteli yumusak bir bambo havlu alsanda isini gorur.
 


Saglikla dogsun tatlim tebrike derim. Yavas yavas ihtiyaclarini indirimleri takip ederek alman en dogrusu. Ama liste seklinde calisman daha cok avantajli olur bilmeden fazlasiyla esya dolar evine.

Kisisel fikrim benimde park yatak yerine ahsap olani arkadasin verdigini kullanmak. Ben nedense park yataklari sevmiyorum saglikliz/ rahatsiz gibi geliyor tabi bu kisisel bir tercih.

Ana kucagina gelince gercekten kullanicakmisin? Benim vardi chicco dan almistim ama kizim hic yatmadi sevmedi. Kisiden kisiye gore degisir ama gercekten kullanicakmisin onu dusun oyle al. Hatta tavsiyem etrafinda tanidiklardan kullanilmis varsa dogunca denersin eger baktin seviyor oyle al. Belkide kalin bir yorgan yere serince o bile yeticek.
 
Gri almıştım canım
Yatağıma o renk uyuyo diye
Bak hatta foto atayım

Eki Görüntüle 2109411

Gule gule kullan canim. bende bu anne yani besikten alicaktim yeni dogunca kullanmak icin hatta karar vermistim bile, zate ayri odada yaptim bebegime .ama sonra husrana ugradim benim yatagim box spring baza ( genisligi yani 180 cm) baya da yuksek meger benim yatagima olmuyormus fazla yuksek oldugu icin. Yani hanimlar yataginiz yuksekse almadan once kesin konusun olcun. Belirli olcuye kadar oluyor cunku daha fazla yukselmiyor besik.
 
guzelmis tatlim bunlar aldin mi alicakmisin ? Tek bu hastane cikislari set halinde ben pek sevmiyorum. 1 tane set yeter seklinde dusunuyorum, fiyatlarida cok cunku onun yerine 2 takim normal pijama daha avantajli kullanisli geliyor.
Aldiklarima aldim diye yaziyorum canim .Size fikir olsun diye paylasiyorum 3 5 sayfa oncesinde aldiklarimo görebilirsin.

Canim bu urunler cok tatli ama boyle bir site yok nerden bakabiliriz
Instagramda
 
Bu hastane çıkışını ben de beğenmiştim canım belki de alırım bilmiyorum ama şimdilik biraz ara verdim alışverişe bir de yazlık daha güzel şeyler çıkar belki diye bekliyorum
Bunlar penye standart oluyor canim .Esime hamile olduğumu soyledigimin ertesi gun surprizime surprizle karsilik verip Panco dan almis hastane çıkışı .Cok tatli yaa .Bir tane daha alcam yeter
 
Kızlaar hastane çıkışı kaç tane almamız gerekyo bn 5 li aldım 1 tane. Sizce 10lu hastane çıkışna gerek var mı ? Birde hep hastane çkşları 0-3ay bebek iri olursa küçük gelmz,değil mi
 
Bence 10 lu ya gerek yok icinde zaten yok önlük yok eldiven sapka ivir zivir var .Benim bebeğim yazin doğacak gerek görmüyorum. 2 tane yeter .
 
Kızlar benim istediğim arabadan akakçede uygun fiyatlı var ama erken mi olur diye çekiniyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…