MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
- 133
Bir banyo havlusu bol bol muslin örtü. Önce muslin örtüye kuruluyorum. Sonra halısına sarıyorum. Yenidoganken havlu kull anmadım. Muslin örtü yetiyor. El kadar oluyorlar zaten minnacik:))Kızlar havlu seti mi alacksınız yoksa sadece havlu mu? Bi arkadaşım set alma çabuk büyüyorlar ve küçük geliyor bi banyo için havlu alsan yeterli dedi. Var mı araştırmalar?
Yaza denk geleceği için uzun kolludan bence de 1-2 tane yeter, ip askılı olan bodyler de gordum onlar da giyilir sanirimÇok tatlı canım bebişini içinde de görürüz inşallah. Bence yeter ya zaten ekstradan aldigimiz 0-3 ay zıbın falan da olucakhatta hastane çıkışını ben sadece uzun kollu olduğu için almayı düşünüyorum başka uzun kollu almicam bilmiyorum ne kadar dogru
Siz yine de uzun kollu alin biraz .Bebekler üşür yaz da olsa geceleri .Tabii yaşadığınız yer onemli burda yaz da olsa gece ayaz olur :)Yaza denk geleceği için uzun kolludan bence de 1-2 tane yeter, ip askılı olan bodyler de gordum onlar da giyilir sanirim
Kızlar havlu seti mi alacksınız yoksa sadece havlu mu? Bi arkadaşım set alma çabuk büyüyorlar ve küçük geliyor bi banyo için havlu alsan yeterli dedi. Var mı araştırmalar?
bebiş bekleyen annelere selam :) tam aradığım ihtiyacım olan konu afilim92 'ye teşekkürler
henüz 16 haftamdayım tek bir şey bile almadım :) henüz cinsiyetini bilmiyoruz 12. haftada 2li testte erkek gibi dedi doktorum ama değişebiliyormuş bakalım :)
benim ne alınmalı ne alınmamalı konusunda çok desteğe ihtiyacım var ilk bebeğim ve aileden uzakta yaşadığımız için çevremde pek yeni bebek sahibi arkadaşım yok o yüzden araştırıyorum
erken alma taraftarı değilim ama maddi olarak sanki erken almak daha avantajlı, ben 2 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum o yüzden park yatak önerdi çevremdekiler, bir yakınımızda çilekten ahşap beşik almış ama bebeği hastanede kaldığı için kullanamamış çok şükür bebiş iyi şu an , beşiğini de bana hediye ediyor :) o yüzden yatak ,beşik ,park yatak konusunda çok kararsızım
bebek arabası konusunu doğumdan sonra ya bırakmayı düşünüyorum ama emin değilim,
hastane çıkışı ve ilk ay giyilecekler konusunda beşiği verecek yakınımız bana bir çanta yapıp göndermiş hiç kullanılmamış o yüzden ben kıyafet konusunda sadece özendiklerimden bikaç parça birşey almayı düşünüyorum.
şu an anne kucağı ve bebek yatağı konusunda önerilere ihtiyacım var :)
Aldiklarima aldim diye yaziyorum canim .Size fikir olsun diye paylasiyorum 3 5 sayfa oncesinde aldiklarimo görebilirsin.guzelmis tatlim bunlar aldin mi alicakmisin ? Tek bu hastane cikislari set halinde ben pek sevmiyorum. 1 tane set yeter seklinde dusunuyorum, fiyatlarida cok cunku onun yerine 2 takim normal pijama daha avantajli kullanisli geliyor.
InstagramdaCanim bu urunler cok tatli ama boyle bir site yok nerden bakabiliriz
Bu hastane çıkışını ben de beğenmiştim canım belki de alırım bilmiyorum ama şimdilik biraz ara verdim alışverişe bir de yazlık daha güzel şeyler çıkar belki diye bekliyorum
Bunlar penye standart oluyor canim .Esime hamile olduğumu soyledigimin ertesi gun surprizime surprizle karsilik verip Panco dan almis hastane çıkışı .Cok tatli yaa .Bir tane daha alcam yeterBu hastane çıkışını ben de beğenmiştim canım belki de alırım bilmiyorum ama şimdilik biraz ara verdim alışverişe bir de yazlık daha güzel şeyler çıkar belki diye bekliyorum
Bence 10 lu ya gerek yok icinde zaten yok önlük yok eldiven sapka ivir zivir var .Benim bebeğim yazin doğacak gerek görmüyorum. 2 tane yeter .Kızlaar hastane çıkışı kaç tane almamız gerekyo bn 5 li aldım 1 tane. Sizce 10lu hastane çıkışna gerek var mı ? Birde hep hastane çkşları 0-3ay bebek iri olursa küçük gelmz,değil mi Eki Görüntüle 2111391
Sonucta alınacak canim erken gec diye bakmiyorum ben .Bu ay bebeğime ne alabilirim diye bakiyorum.Eki Görüntüle 2111417 Kızlar benim istediğim arabadan akakçede uygun fiyatlı var ama erken mi olur diye çekiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?