Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kızlar hamak beşik bebeğin gaz sorunu için çok faydalı oluyo tavsiye ederim ben iki numarada kullanmıştım baya rahatlatıyo
Arkadasim da aldi cok guzel her yere goturulebilir ben de düşünüyorum .

Kızlar merhaba ;
Bende 17 haftalık bebeğimi bekliyorum. Biz anne yanı yatak 70*110 aldık ve yanına dolap ve şifonyer aldık. Bir de mobilyacımız yarı fiyatına indirdiği için emzirme koltuğu aldık. Erken diye düşünenler de oluyor ama mobilyalar 2 aya gelip monte olacak ve ileri dönemlerde hareket kısıtlılığı yaşayacağımız için normal diye düşünüyorım. Siz bebek aabası baktınız mı ? Bir de ev tipi ana kucağı almayı düşünüyor musunuz?

Bana 12.haftada erkek demislerdi sonra kiz dediler ve kiz olarak kaldi küçükhanim
Benimkinde benzetti ama 15 haftada değişmez sanırım arada üç hafta var sağlıkla gelsin bebişim ama eğer 22 de doktor kız derse rabbim biliyo ya çıldırırım sevinçten tabi rabbim önce sağlık versin kızıda erkeğide benim sonuçta

Merhaba, Bebekonfor ya da Tahteravalli marka ahşap beşik alıp kullanan var mı? Memnun musunuz?
Bir de Casual Cadillac Air bebek arabası kullanan varsa olumlu olumsuz yönlerinden bahsederse sevinirim.

Kızlar oto koltuğu olarak joker bebede soo baby marka puset var iki renk siyah ve güneşliği sarı renk sarıyı almak istiyorum ama akıl verin bana daha erken diye beklemek istiyorum fakat bu indirimleri kaçırıyorum 99 tl şuanda fiyatı. Ev tipi ana kucağı da bu hoşuma gidiyo fiyatı 89 tl Buda indirimde ama erken alırsam eğer bebeğime bişey olur endişesiyle korkuyorum sizce ne yapmalıyım bekliyim mi daha

Merhaba, Bebekonfor ya da Tahteravalli marka ahşap beşik alıp kullanan var mı? Memnun musunuz?
Bir de Casual Cadillac Air bebek arabası kullanan varsa olumlu olumsuz yönlerinden bahsederse sevinirim.
Canım bizde casual cadillac air yada casual quantum da karar kıldık ama almadık henüz. Puseti geniş avrupada tasarım ödüllü araç içinde kazalara karşı daha güvenilir geldi bize ve içinde ble desteği vb herşey dahil. Ekstra almaya gerek kalmıyor. Araçlarda katlanınca oldukça küçük oluyorlar ve air in alttaki sepeti çok kullanışlı. Bence almaya değer diye düünüyorum.

Afilim92 merhaba ne kadar güzel bi konu olmuş kendim gibi düşünen birilerini bulmak çok hoşuma gitti bende şimdiden bakıyorum ama çok almıyorum piyasa araştırması desek daha doğru olur sanki seve seve takip edecegim hem burda tecrübeli anneler de yardmci olacaktır çünkü ben hiç bise bilmiyorum

ben tiny love alacağım ev tipi olarak
bebek arabası konusunda kararsızım, kanguru hevesim var sanırım ihtiyaç halinde alıcam bebek arabasını
ama tam karar veremedik, oto koltuğu almak şart belki ikisi bir aradan çıksın diye travel sistem bebek arabası alabiliriz

Çok şık ve kaliteli duruyor gerçekten özellikle dolaba bayıldım her daim kullanılabilir. Hangi mağazadan baktın belki bizim olduğumuz şehirde de vardır. Yavaştan gezmeye başlasak olacak sanki dediğin gibi bir birbuçuk ayda ancak gelir.

Merkezi Eskişehir'de canım çok büyük bir dükkan değil ama tamamen bebek mobilyaları üzerine kurulu. Tamamı mdf olan daha pahalı ürünleri de var tabii. Pretty baby mağazanın adı. İstanbul'da da şubesi var sanırım.

Teşekkürler canım ben izmirde yaşıyorum bir bakayım netten belki burada da vardır. Güle güle kullansın yavrun sağlıklı sıhhatli vakit geçirsin odasında.

Biz de almaya karar verdik ama bir indirim yakalayamadık. Şu an çok pahalı zam da geldi. Bir indirim olsa da alsak diye bekliyoruz. Kırmızı siyah istiyorum o da zor bulunuyor.

Kızlar çok araştırmalardan ve vazgeçmelerden sonra tamamen almaya karar verdiğim kafamda netleşen ürünleri sizle paylaşıyorum yorumlarınız önemli

Eklentiler

• 59CD8316-0444-4DD1-96EC-888E4E0044BB.jpeg
    32,4 KB · Görüntüleme: 113
  • 0C74B1A3-30D3-416A-BCC2-0C725F4D59CF.jpeg
    24,2 KB · Görüntüleme: 116
  • 53822722-FF40-483F-99FF-911A2B1DB960.jpeg
    22,7 KB · Görüntüleme: 115
  • 366EE435-4F12-47B7-9EED-C07E020168F9.jpeg
    22,7 KB · Görüntüleme: 126
  • 80E5C6CF-D887-4FBF-8A46-287E4B803C5D.jpeg
    35,3 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar çok araştırmalardan ve vazgeçmelerden sonra tamamen almaya karar verdiğim kafamda netleşen ürünleri sizle paylaşıyorum yorumlarınız önemli

Bende bu ikea karyola ve park yatak arasında kaldım. Bu karyola yatak odama daha çok yakışacak ama bebeğin rahatlığı için hangisi daha iyi olacaktır acaba, bende yorumları bekliyorum tecrübeli annelerden.

Biz de almaya karar verdik ama bir indirim yakalayamadık. Şu an çok pahalı zam da geldi. Bir indirim olsa da alsak diye bekliyoruz. Kırmızı siyah istiyorum o da zor bulunuyor.
Evet bende e bebekte sorduğumda şubat indirimi yoksa birdaha indirim olmaz dediler. 1800 heryerde. Kırmızı siyahını beğendim bende internette var daha çok. İnş indirim olur yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…