Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Gerçekten yazdıkların moral oldu .Insallah daha guzel gunler bizi bekliyor.Benim tek derdim yardım eden kimsemin olmamasi .Degilse gaz sorunu dışında cok guzel zaman geciriyoruz oglumla.Ama kriz anlari yogun olursa cok yoruluyorum .Ee yemek vs hepsi bana bakiyor.Allah tan esim gelince yardim ediyor .Degilse kafayi yerdim.Ya ne guzel senin ikisi birbirine yoldas olcak.Bir cok seyi ablasindan öğrenecek kuzucuk .Insallah o guzel zamanlarımızı da burdan paylasiriz .Cok Sagol canim beni düşündüğün icin.

Rica ederim. Bak bende tekim,eşim yoğun çalışıyor iki dakika bakin diyip duşa girebileceğim kimse yok yanımda ama olsun,bir daha bebek olmayacaklar,o kadar çabuk büyüyorlar ki kızıma bakinca anlıyorum. Şu an 6 yaşında daha dün gibi bebekliği. O zaman çok zorlanmıştım hatırlıyorum ama şimdi iki çocukla herşey daha zorken bile böyle söylüyorum düşün.
Yukarıda da dedim,bir daha 3 aylık olmayacak oğlun,boşver herşeyi tadını çıkar. Bir de bakmişsın kocaman olmuş anlamayacaksın bile.
Ev işi de hallolur,yemek te yapılır en kötü oturur peynir ekmek yersin ama ,Allah sağlik versin yeter ki hepsi geçiyor.
İnan büyüyünce çok keyif alacaksın,sana sürprizler yapacak,her gün yeni birşey öğrenecek şaşıracaksın.
Hiç üzülme yetemiyorum diye,olduğu kadar olsun herşey.

Tamam canim .Soylediklerini tekrar irdeleyecegim .Normalde cok pozitif bir insanim .Ama mesela gaz sancisi cekerken kendimi yetersiz hissediyorum .Dedigin gibi gececek .Simdi bile sasirtiyor beni minik koalam .Ben oyun oynarken ee sonra nolmus diyorum .2 gundur durup durup ee diyor :) Rabbim olmayanlara da nasip etsin gerçekten mukemmel bir duygu.Asla sukursuz degilim .Cok zor sureclerden sonra anne olabildim .Rabbim acilarini göstermesin.

Amin canım.
Senlik birşey değil,bu bir sureç,kendini suçlama,akışına bırak,anı kurtarmaya bak. Bak ne güzel artık tepki veriyor sana,sohbet edebiliyorsun,arkadaş oldu evde bir nefes oldu sana. Kollarını açıp kucağına gelmek isteyecek daha,seni gözleriyle takip edecek,alkış yapacak,oturacak neler neler yapacak daha sana,öyle tatlı oluyorlar ki,şimdi en zor zamanlar. Geçince bu günler dizime yatırıp popona popona vuracağım diye seviyorum ben oğlumu,büyüsün ele avuca gelsin acısını çıkarırız severken mıncırırken merak etme.
Emin ol geçecek. Sadece sabır gerek. Onuda veriyor Rabbim, bugünümüze şükürler olsun.
Büyüsün biraz,bebek sevmeyi özleyip ikinciyi ne zaman düşünsek diyeceksin hatta.

Ben de zinco kullandim gaz damlasi bize fayda etti. Arkadasin doktoru biogadia onermisti. Ilerde bagirsak duzeni iyi olur demis. Bitkisel sanirim. Bana cok dua edersiniz dermis. Gaz icin biogadia doktora danisip kullanabirsiniz. Ben kimyon tohumu kekik demler icerdim kendim gaz icin.

Hepsini denedim canim.Cocuk gazman oldu cikti.Kekik ,kimyon tohumu ve rezene iciyorum.1 cay kasigi da ogluma veriyorum arada bir.

Afilim92 ve diğer arkadaslar
biberon ve emzik almalimiyiz ne dersin
Aventin cam biberini nasıl sizce
Canim ben avent ultra soft emzik aldim.Kirkliyken emzik verdim .(4 saat bağırıp ağlamıştı .Caresiz kalmistim.)Meme reddi oldu.Tekrar memeye döndürmek icin canimiz cikti.Emzik kullanımı rahat gibi görünüyor ama boyle bir risk var .
Biberon da avent yavas akimli almistim .Ama cam ve ağırdi .Bas kismi da cok girinti cikintili .Cok dikkat etmek gerekiyor temizlerken.Sonra Lansinoh Natural wawe aldim .O daha iyi .Hala onu kullaniyorum.Biberon da meme reddi yapiyor. Allah tan ben sorun yasamadim.Ilk bir ay enjektorle besledim .Ama sonra cok zor oldu .Mecburen verdim biberon

Tamam canım çok sağol bende ne olur ne olmaz indirim varken alayım dedim.

Afilim92 ve diğer arkadaslar
biberon ve emzik almalimiyiz ne dersin
Aventin cam biberini nasıl sizce
Emzik ilk ay önerilmiyor meme reddi yapar diye. Ben yeni vermeye başladım,aventin 06 ay olanından kullaniyorum. Öncesinde wee damaklı,chicco physo denedim fakat tutamadı.(Ben emziği ellerini emmesin diye kullanıyorum zira hastanede ilk yanıma getirdiklerinde bile ellerini yumruk yapıp agzına sokmuş haldeydi oğlum,şimdide karnı tokken bile,gazı varsa,sinirliyse o elleri ağzına sokuyor bu sebeple kullanıyorum) en son bir umut avent aldım arada kullanıyoruz. Elzem değil yani,bebeginiz elini emmiyorsa sakin bir bebekse gerek duymazsıniz. Ben araba kullanirken de veriyorum bazen,kurtarıcı oluyor her gün kızımı okula götürüp getiriyorum mecburum çıkmaya yani. Ne olursa olsun erken vermeyin. En az 2 aylik olsun derim.
Biberon işi bebekle alakalı sanırım. Ben hem emzirip hemde devam sütü veriyorum, dr browns aldım ilk etapta gaz yapmıyor diye ama aşırı fazla akıtıyor bebek emerken tıkanıyor, sonra medela calma almaya gittim eczaneye yoktu chicco natural önerdiler,onu aldım memnunum,anne memesine benziyor ucu öyle oluk oluk akitmıyor. Birde avente iyi deniyor,ondan da aldım yeni 2 tane, bir ara deneyeceğim.
Şimdiden alirsaniz birer tane alın. Belki gerek bile duymayacaksınız biberona da emziğe de. Ben kullanmak zorunda kaldım ama sonradan aldım ihtiyaca göre. Her an bulunabilecek şeyler.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi

Amin canım inşallah.cok sagol bilgilerjn icin.sizde sağlıkla büyütün inşallah.Allah tez vakitte de olmayanlarada versin.

Joker de bebek bezlerinde guzel indirim var kizlar.
Şimdi baktım ve şasırdım yine zamlanmis ya. Ben çok daha uyguna aldım migros kampanyasından şimdiki fiyatlardan haberdar degildim,iyiki almışım dedim görünce. Neyseki 2.5 paket var hala elimde.
Tuvalet iletişimine başlamak lazım bu gidişle zira bez fiyatları uçuyor

Tuvalet iletişimi nasıl oluyor

Tuvalet iletişimi nasıl oluyor
Aslında çok detay var ,biraz arastırmiştım merak edip,kısaca özetlemek gerekirse,bebek gazı varken kafasını nasıl geriye atıyorsa yada kakası geldiğinde ıkınıyorsa ,çiş yaparken de benzer şekilde hareket ediyormuş,kolunu bacağını sallamak,homurdanmak vb şekilde,bu işaretleri takip edip tuvalete götürüp tutuyorsunuz ve tuvalete yapıyor. Uykuda yapmıyormuş bebekler çişini,sabah uyanınca yada gece tuvalete götüruyorsunuz,kaka içinde aynı şekilde tabi.
Pratikte kolay değil tabi,kendi adıma 3 aylık bebege yapamam ama 2 aylık bebeğine uygulayanlar varmış bunu.
Google'a bakarsanız örnekleri ve nasil yapilacağı detaylı anlatılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…