• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Prego gaby ana kucağı na baktım, hem sağa sola hem de ileri geri sallanıyor. Titreşim ve müziği var az ma dediğiniz gibi kısa bir süre için kullanacağız. Tamamen sallanan elektrikli olanlar mı daha iyi olur bilemedim Titreşim mutlu eder mi bebeği acaba
Titreşim gaz açısından iyi oluyor. Bu sebeple söyledim. Manuellerin bir esprisi yok bence. Kendiniz sallayacaksaniz ayakta da sallarsınız zaten ki her şekilde bebek kendi kendine uyumuyor olacak.
Bence bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah sonra onun sevebileceğini düşünürseniz alırsınız. Her bebek sevmiyor

Titreşim gaz açısından iyi oluyor. Bu sebeple söyledim. Manuellerin bir esprisi yok bence. Kendiniz sallayacaksaniz ayakta da sallarsınız zaten ki her şekilde bebek kendi kendine uyumuyor olacak.
Bence bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah sonra onun sevebileceğini düşünürseniz alırsınız. Her bebek sevmiyor

Teşekkür ederim fikirleriniz ve iyi dilekleriniz için..

Bir de özellikle doğum yapmış annelere soruyorum babynest aldınız mı, aldıysanız nasıl memnun musunuz, kullanışlı mı, almamı tavsiye eder misiniz? Emzirme yastığı bir de...

Bir de özellikle doğum yapmış annelere soruyorum babynest aldınız mı, aldıysanız nasıl memnun musunuz, kullanışlı mı, almamı tavsiye eder misiniz? Emzirme yastığı bir de...
Baby nest bana hediye geldi fakat ilk ay kullandım sonra kullanamadim. Portatif olduğu için her odaya götürebilirsin ama düz zeminde kendi kendine uyuyan bebek biraz hayal.

Duz babynestler gereksiz. Ben altinda reflu yatagi olanlardan aldim . 2 ay onda uyudu.Yataga kendi yanima koydum. Emzirmek icin almasi falan cok pratik oldu .Hem yanımda uyudu hem de annemlere gidince kendi yataginda uyumus oldu.

Duz babynestler gereksiz. Ben altinda reflu yatagi olanlardan aldim . 2 ay onda uyudu.Yataga kendi yanima koydum. Emzirmek icin almasi falan cok pratik oldu .Hem yanımda uyudu hem de annemlere gidince kendi yataginda uyumus oldu.
Canım sadece iki ay mi yattı onda bende alsam mı diye düşünüyorum sana sorayim dedim

O zaman katlanır beşik alsak daha iyi, daha uzun tatar ve giderken her yere goturulebilir. 129 liraya falan var civil de... 2 ay çok kısa

Canım sadece iki ay mi yattı onda bende alsam mı diye düşünüyorum sana sorayim dedim
Normalde hala sığıyor .Ayak kısmı genisletiliyor .Ama oğlumun gaz sorunundan ötürü nerde uyursa orda bırakıyoruz. Babyneste koyarken uyaniyor cunku .Oyle olunca da direk yatarak emziriyorum benimle uyuyor geceleri .
Sevibebe nın reflu yataklı babynest diye arayabilirsin.

Bebeginiz icin dolabinda mutlaka burun aspiratoru ve serum fizyolojik bulundurun. Burunlari hemen tikaniyor .Her gun acmak zorunda kaliyoruz .
Ay kabus o açma işi ya
Serumu sıkiyorum tıkanıyor oğlum,acmazsam emerken yada mama içerken çıldırıyor haliyle. Şimdi yine yapmam lazım ama uyudu,uyanınca bakalım nasıl yapacağım.

Ay kabus o açma işi ya
Serumu sıkiyorum tıkanıyor oğlum,acmazsam emerken yada mama içerken çıldırıyor haliyle. Şimdi yine yapmam lazım ama uyudu,uyanınca bakalım nasıl yapacağım.
Benimki de cildiriyor .Hiriltili nefes alma var .Ve bir kac rahatsizlik daha. Bugun doktora götüreceğiz .Gecen gece nefesi kesildi 3 saniye nefes alamadi .O kadar korktum ki simdi uyurken basında bekliyorum.Hic kusmayan cocuk kusuyor .Üşüttü herhalde.

Ben almadım. Gerekli görmedim. Emzirme yastığı da kızımda almistim kullanamadım. Normal yumuşak bir yastik isimi görüyordu ki oğlum zaten ayakta gezerken yada yatarkrn emmeyi seviyor denemedim bile oğlumda da. İlerde oturmaya başlarken destek olarak kullanirım kızımda öyle yapmıştım.

Back