Ne guzel .Enerjinizi de atmis oluyorsunuz. Benimki bebek arabasinda durmuyor gazliyken hep kucakta .Kanguruyla da uzun sure tutamiyorum dikis yerlerim aciyor .Market dışında gidecek bir yerimiz yok. Burda havalar cok soguk .Anlayacağın hep evdeyiz .Zaten gunduz hic uyumadigi icin aksam erken yatiriyorum .Misafir filan kabul etmiyoruz .Alistik ana ogul takilmaya
İnan dışarı çıkmak iyi geliyor.
Öyle eskisi gibi gezemiyoruz salına salına ama insanlarla içiçe olmak cidden iyi geliyor bana,lohusa depresyonunu öyle atlattım diyebilirim. Her yere gidiyorum,uzun yola gidemesemde yakın yerlere atıp arabaya gidiyorum, bir kuaför kaldi gitmediğim ki çok ihtiyacım var,onada 6 aylık olunca artık giderim.
Kızımda hiç çıkmamıştım haliyle bebek arabasına,oto koltuğuna oturmak istemedi,şimdi bebekken alıştırmak istedim öteki türlü cidden zor oluyor yaşadım biliyorum ne kadar erken alışırsa o kadar iyi.
Şurda 3 ay daha zorlanırız,6 aylık olsun ek gıda denemeleri yapacağız,etrafa ilgisi dahada artacak,gazını rahat çıkaracak kendi hareket kabiliyeti arttığı için,bu kadar bunalmayacağız inan bana. Tabiki sorumluluk zorda bir sorumluluk ama bebek büyüdükçe daha keyifli oluyor onunla yaşamak. Kızımda hep bunalımdaydım,hayatim hep böyle zor olacak diye kaygılarım vardı, şimdi daha rahatım,kendime hep 2 ay sonra şöyle olacak dayan,6 aylık olsun ablasıyla oynar ,1 yaşına gelsin derdini anlatır vb telkinler veriyorum,sanada söylemek istedim. Stres yapma,rahat olmaya calış,sağlık olsunda gerisi halloluyor ,sana ilk kelimelerinin,ilk adımlarının,ilk alkışlarının vb ilklerin tadını çıkarmak kalıyor.
Çok şükür bugünümüze. Dayalanalim 3 aya gaz sorunumuz azalarak bitecek.