Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Guzel sagiyor bence .Yara da yapmıyor dogru kullanirsan.Su an her sey cok zamli en uyguna en is goreni almaya bak canim. Yavas yavas almaya basla sonra zorlanma .Aklima geldikce yaziyorum dogumdan sonraki tecrubelerimi onlara da bak istersen .Bir de ınstagramda muhendisinoglu diye bir hesap var ordan da faydalanabilirsin. Kimyasal iceren urunleri paylasiyor.

Paylaştığıniz bir çok şeyi screenshot yaptım,bu ay artık alacağım eminune gideyim diyorum orada havuzlu han varmış tüm bebek markaları kıyafetleri varmış hepsi bir arada bakalım eşimle gidip listeyi alıp alacağım.onun dışında nette de araştırıyorum.dedigin kisiyide takip edeyim.
Sen nasılsın canım bebeğin nasıl ?sünnet yaptıracaktın yaptırdın mi?umarız ağlamaları azalmıştır.

Afilim92 ve diğer arkadaslar hangi süt sagma makinasını aldınız, internette bunu çok ödüyorlar siz hangisini aldınız tavsilerinize ihtiyacım var .Eki Görüntüle 2193542
Ben 6 sene önce kızım dogmadan lansinoh cifrli olanını almıştım kullanmama gerek kalmadı,dueuyordu,şimdi oğlum oldu yine kullanmadım. Bence almayın şimdiden. Bebek doğsun gerekli görürseniz o zaman alırsınız.

Ben de iyiyim şükür. Oglumun gaz sorunu devam ediyor .Hic uyumuyor huysuz .Bu yuzden sunneti erteledik canim .
Bu arada 0 3 ler hemen küçülüyor. Bebegim 2 bucuk aylik ben su an 3 6 giydiriyorum .Keske daha fazla 6 9 alsaymisim .
Yıkanınca hepsi cekti .1 tane hastane çıkışı yeter.10 lu almazdim simdi ki aklim olsa .Benimki yaz bebegi oldugu icin ne eldivenini ne sapkasini kullandim .Kolsuz citcitli badiler cok isime yaradi .Seninki kış bebegi olacak.Aldigin seylerin kapşonsuz ve fermuarsiz olmasina dikkat et .Bebek ikisinden de rahatsiz oluyor .Ayakli tulumlar hemen küçülüyor. Ama alttan citcitli acilan tulumlar pratik .Bez degistirirken kolaylik .Alt ust ayri takimlar kullanisli sayılmaz. Sebebi de bebek kucaktayken üst kisim toplaniyor .Ama Ust kismi citcitli olanlar var onlar daha iyi .Banyo urunlerini Mustela oneririm .Icinde kimyasal yok ve tahris etmiyor .
Unibaby nin saf pamuk su mendilleri cok guzel .Onlarin icinde de kimyasal yok .
Ben bornoz almadim gereksiz diye. Yumusacik bir havlu almistim baslikli onu kullaniyorum .
Aklima gelenleri tekrar yazdim senin icin :)

Şimdi çoğu bebekte var canım kolik oluyorlar sürekli agliyorlar geçen komşumun bebeğini gördüm kadincagiz sussun diye kapıya çıkarmış bebekte tüm gucuylenasil agliyor.Allah yardımcınız olsun canım çare bulamamak ve onun ağlamasın görmek çok zordur

Islak mendil ve bebek bezleri çok zmalanmis.birde fiyatlarıda bilmiyorum geçen sözde joker indirim yapmış bezlere alacaktım Ocak annelerine sordum çok pahalı alma dediler .bilmemek kötü bisey

Sağol canım tavsiyen için.benim endişem gogus ucum yok yani hiç cikik değil ve bebek tutabilir mi orasını düşünüyorum.sanirim bu makinalar göğüs ucu çıkartıyormuş.birde çalışıyorum çalışan için kullanışlı diyorlar

Ay aminn rahata kavusacagim gunu merakla bekliyorum. Hamileyken uyuyamiyorum diye dolanirdim .Meğer zor uyumak da guzelmis .Şimdi hic uyumuyorum. Sen bulduğun her fırsatta uyu bir dost tavsiyesi Yaa bebek bezleri uctu evet.Bence dogmadan bez stogu yapma. Ben 4 marka bez denedim .Oglusumun popisi en pahalisini begendi .
Prima Premium ile devam ediyoruz .Dogum cantasina da ondan koymustum.
Benim de yoktu göğüs ucum evet makineyle cikarttik .Ilk basta tam kavramasini öğretirsen rahat emer .Ben 10 gun ugrastim ve basardim .Memeyi alamiyor sütü cekerken yoruluyordu .Ben ağzına meme verince annem yandan enjektorle sagdigim sutu damlatti .Emmeyi o şekilde ogrettik saskina

Anne hakkı ödenmez gerçekten herşeyi düşünüyoruz onlar için.gelicek canım insallah büyüsün biraz daha rahat edeceksin Allah'ım tez vakitte göstersin o günleri

Aslında meme ucuyla işi yok bebeğin,kahverengi kısmı da alması gerekiyor ki süt gelsin.
Çalışacaksan ihtiyaç tabi sağıp saklayabilirsin.

Anne hakkı ödenmez gerçekten herşeyi düşünüyoruz onlar için.gelicek canım insallah büyüsün biraz daha rahat edeceksin Allah'ım tez vakitte göstersin o günleri
Kızlar migrosta bezlerde ikili alımda ikinci pakete yüzde kırk indirim var,aklınızda olsun. Ben sanal marketten sipariş verdim 4 paket. Bir bakin isterseniz malum bez alıp duruyoruz ha bire,ziyan olmaz.

Afilim92 birşey soracağım sen ev tipi salıncak aldın mı?
Kızımda kraftın müzikli salıncağını almıştım ama pek sevmiyordu bu sebeple oğluma almadım ama sanki oğlum sallanmaktan hoşlanıyor gibi,birde gazlı bir bebek,acaba titreşimli bir model alsam işe yarar mı? Öte yandan 2 aylık olduk,alsam kaç ay daha kullanabilirim ki diye düşünüyorum,maksimum 6 aya kadar kullanılıyor sanırım.
Sana sordum ama alıp kullanan memnun olan başka arkadaşlardan da fikir alabilirim.

Yok almadım canim .Oglum sallanmayi sevmiyor .Besigini sallayınca bile cok rahatsiz oluyor .Benim oglum da cok gazli .Evin icinde bebek arabasıyla gezdirdigim gunler oluyor uyumasi icin. Aslinda arabasini da sevmiyor hic .Ama aglamaktan yorgun düşüp uyuyor .Gece de benle yatiyor .Her sanci girdiginde uyaniyor saglikli bir uyku düzenimiz yok .Sen bilirsin. Bebeğin sevecekse isine yarayacaksa alabilirsin.

Büyüseler de şu gaz belasından kurtulsak.
Gazı yokken çok güzel herşey ama gaz mahvediyor .
Benim oglumda arabada güzel uyuyor. Oto koltuğuna koyup çıkıyorum. O motor sesini mi yoksa arabada sallanmayı mı seviyor bilmiyorum ama o şekilde uyuyor. Tabi eve gelince yine uyanıyor.
Olmadi deneyeyim haftasonu mağazada severse değerlendiririm

Arabada sarsinti sarhos ediyor.Ben 1 ay once arabada uyutup eve getiriyordum .Ilk zamanlar uyanmiyordu yarim saat daha uyuyordu .Sonra arabadan iner inmez uyanmaya basladi .Ben de arabada gezdirme isine son verdim .Ne kadar trafikte kalabiliriz ki .Hadi taş catlasin bir saat .Her gun olunca yipraniyor insan.Simdi akisina biraktim. Ben yatmayi sevmedigi icin oyun halisini sevmez diye düşündüm. Piyanosuzlardan aldim ama cok sevdi .Onu iade ettim .Piyanolu alcam .
Denemeden bilinmiyor gercekten.

Ben de ev tipi ana kucağı almak istiyorum doğacak bebeğime, fakat nasıl bir şey alacağımı bilemedim. Böyle yuva gibi beşik gibi olanlardan mi alsam? Sallanmak istemezse sabitleniyor. Ne dersiniz? İlk bebeğimi ayağımda sallamaktan uyușurdum, kucağımdan indiremezdim. Hiç zaman kalmıyordu kendime..

Ben kızımı okula bırakıp alıyorum o ara uyuyor farkettim ,çok zorda kalınca akşam özellikle çıkıyoruz. Gaz rahat çıkarıyor arabada bunu farkettim. Evdede zıplayarak geziyoruz bu ara. 2 ay bitti bakalım ne zaman düzene girecek.
Oyun halısını kızımda kullandım piyanolu aynalı bir modeldi çok sevdi diyemem bende verdim birine. Simdi oğluma anakucağına takılan oyuncaklardan alıcam onu severse halı düşünebilirim.

Kendi sallanan bir model bakın derim. Oto koltuğuda sallanabiliyor ama sürekli sallamak imkansız. Birde her bebek sevmiyor benim kızım hiç sevmemişti,sallanmayı kullanamadım ama oğlum sevecek gibi bende kararsızım alsammı diye. Maksimum 9kg diyor baktıklarım, oglum 5 kg zaten şu an,dolayısıyla kısa süre kullanacağız diye tereddüt ettim. Kendinden sallanan müzikli ve titreşim özelliği olan bir model bakarım alacak olursam. Diğerlerinin oto koltuğu olan anakucağından pek farkı kalmiyor renkli ve oyuncakli olması dışında.

Prego gaby ana kucağı na baktım, hem sağa sola hem de ileri geri sallanıyor. Titreşim ve müziği var az ma dediğiniz gibi kısa bir süre için kullanacağız. Tamamen sallanan elektrikli olanlar mı daha iyi olur bilemedim Titreşim mutlu eder mi bebeği acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…