• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Bir tecrubemi daha paylaşayım .
0-3 kıyafet fazla almayin .Bizimkilerin cogu 1.ayda küçüldü. Cunku yikanirken cekiyor genelde .Ben boyle olacağını biliyordum. Forumda tecrubeli anneler soylemisti .O yuzden 3 6 lara agirlik vermistim .Az once 3 6 lardan bayram icin kiyafetler seçip attim makineye onlar da cekti tabi tam üstüne göre oldu. 31 gunluguz bu arada.

Bir tecrubemi daha paylaşayım .
0-3 kıyafet fazla almayin .Bizimkilerin cogu 1.ayda küçüldü. Cunku yikanirken cekiyor genelde .Ben boyle olacağını biliyordum. Forumda tecrubeli anneler soylemisti .O yuzden 3 6 lara agirlik vermistim .Az once 3 6 lardan bayram icin kiyafetler seçip attim makineye onlar da cekti tabi tam üstüne göre oldu. 31 gunluguz bu arada.
Kac derece yikiyorsunuz ki cekiyor? Genelde kaliteli seyler aldiniz diye hatirliyorum.

+1 tecrübe daha
Ayaklı tulumlar goze hitap ediyor .Bebis icinde cok tatli görünüyor ama her bez degistirmede iskence gibi .Benim oglum beklemeyi sevmiyor tulumu giydir cikar derken coktan agliyor. Bir de bebeklerin boyu hızlı uzuyor .Alt ust takimlar daha kullanisli ;)

+1 tecrübe daha
Ayaklı tulumlar goze hitap ediyor .Bebis icinde cok tatli görünüyor ama her bez degistirmede iskence gibi .Benim oglum beklemeyi sevmiyor tulumu giydir cikar derken coktan agliyor. Bir de bebeklerin boyu hızlı uzuyor .Alt ust takimlar daha kullanisli :KK66:
Bacak kısmı citctli tulumlari denedin mi? Bana da onlar çok kullanışlı geliyor. Alt üst takımların beli açılıyor sürekli yukarı doğru yigiliyor o üstler. Kullanamiyorum

Bacak kısmı citctli tulumlari denedin mi? Bana da onlar çok kullanışlı geliyor. Alt üst takımların beli açılıyor sürekli yukarı doğru yigiliyor o üstler. Kullanamiyorum
Bir kac tane var ama daha kullanmadık biraz buyuk .Bizim kakalar surekli siziyor . :) O yuzden su an bizim icin alt ust ideal. Yeniden primaya gectik insallah rahat etcez bundan sonra

Bir kac tane var ama daha kullanmadık biraz buyuk .Bizim kakalar surekli siziyor . :) O yuzden su an bizim icin alt ust ideal. Yeniden primaya gectik insallah rahat etcez bundan sonra
Sürekli sizdiriyorsa söylediğin gibi tüm tulumu değişmek daha zahmetli ama sızdırma problemini cozunce bacak ve ağ kısmı tumden citcitli tulumlari dene mutlaka. Aşık olucaksin bence.

Merhaba hanımlar;

Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Size bikaç soru soracaktım.
Bebek şampuanı, yağı, pişik kremi için hangi markayı aldınız acaba?
Ateşölçer için(dijital olanlar) bebek mağazalarında değil de elektronik eşya satan mağazalarda daha uygun fiyatlı oluyor diyolar. Siz bu konularda araştırma yaptınız mı? (Kulaktan ateş ölçer alacağım.)

Merhaba hanımlar;

Ateşölçer için(dijital olanlar) bebek mağazalarında değil de elektronik eşya satan mağazalarda daha uygun fiyatlı oluyor diyolar. Siz bu konularda araştırma yaptınız mı? (Kulaktan ateş ölçer alacağım.)
Ben mustelanin seti vardi onu aldım.
Ates ölçeri internetten almanızı tavsiye ederim. Daha uyguna gelir.

Bir de bebek deterjanı olarak ne aldınız acaba? Granüllü sabun olan bir markadan aldım ama çamaşırların üzerinde topak topak kaldığını gördüm. Aynı zamanda çamaşır makinesini de bozuyormuş içinde birikince.Ben de onu elde bişey yıkama gerekirse kullanırım diye bıraktım. Şimdi sıvı deterjan almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz acaba?

Bir de bebek deterjanı olarak ne aldınız acaba? Granüllü sabun olan bir markadan aldım ama çamaşırların üzerinde topak topak kaldığını gördüm. Aynı zamanda çamaşır makinesini de bozuyormuş içinde birikince.Ben de onu elde bişey yıkama gerekirse kullanırım diye bıraktım. Şimdi sıvı deterjan almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz acaba?
Frindly alabilirsin. Ben uni baby kullandim dermatit yapti dalana gectim arkadasim ruzgarcicek ruzgarcicek in onerisi ile. Zeytinyagli cok guzel birikmede yapmadi.

Ben Roxy dalan toz sabun kullanıyorum canım kızım 8 yaşinda, iç çamaşırlarını özellikle hala onunla yıkıyorum hiç birikme yapmadı. Makinem de bozulmadı. 30 derecede yıkıyorum genelde, en fazla 40 kullanıyorum. Çok fazla atmıyorum sabun tozunu öyle deterjan gibi. Bu bebișim in de kıyafetlerini onunla yıkayıp ütüledim.

Merhaba hanımlar;

Mustela aldim şampuan ,pisik kremi ve masaj yagi olarak .H.buradada en uygundu. Bunun set diye canta icinde olani var .Icinde ekstra losyon filan var.Bence gerek yok .Parca parca alinca daha hesapli oluyor.
Ates olcer Braun kulaktan olcenlerden .Serisini hatırlamıyorum. Indirim takip edip e bebekten 100 tl daha ucuza almistim.
Deterjan unibaby anti alerjen olan yumusatici da unibaby .Cift durulama yapiyorum. 30 da yıkıyorum. Cok memnunum.E bebegin baby me ürününü aldim uni bitince onu da deneyecegim.
Zaten kiyafette kaka lekesi filan varsa hemen banyo sabunu ile citiliyorum oyle makineye atiyorum.

Memnun kaldigim bir ürün. Stylo nun Popi bebek bakim cantasi. Ici cok genis .Termos gözü var .Direk sirtima alip çıkıyorum. Icine her sey sığıyor.

Memnun kaldigim bir ürün. Stylo nun Popi bebek bakim cantasi. Ici cok genis .Termos gözü var .Direk sirtima alip çıkıyorum. Icine her sey sığıyor.

Ben de onu düşünüyordum canım. Sadece sırtta nasıl duruyor? Bazıları kaba gibi geliyor bana, bunu mağazada inceleyemedim merak ediyorum.

Ben de onu düşünüyordum canım. Sadece sırtta nasıl duruyor? Bazıları kaba gibi geliyor bana, bunu mağazada inceleyemedim merak ediyorum.
Buyuk oldugu icin biraz kaba evet .Ama spor tarzda giyinen birinin sevecegi turden.Su moda olan çinden gelenler var ya onlar bana yetmez mesela .

Back
X