Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Buyuk oldugu icin biraz kaba evet .Ama spor tarzda giyinen birinin sevecegi turden.Su moda olan çinden gelenler var ya onlar bana yetmez mesela .

Onlar bana da yetmez diye düşünüyorum. İlk kızımda valizi andırıyordu çantam :) teşekkür ederim bilgi için.

Onlar bana da yetmez diye düşünüyorum. İlk kızımda valizi andırıyordu çantam :) teşekkür ederim bilgi için.
Rica ederim .O zaman bu çanta senin icin de iyi olur canim .Ben garanticiyim her seyden fazla fazla koyuyorum .

Memnun kalmadigim bir marka Baby Corner
Ilk yikadigimda sorun yasamamistim .Citcitli badiler ve bir tane takim almistim modeli hosuma giden.
Bugun ilk kez citcitli badiyi giydirdim ogluma.Karnina gaz masaji yaparken badi bir tuylendi topak topak sanirsiniz 1 senedir giyiyor. Bu kadar adi cikabilirdi.

Oglum her ne kadar bebek arabasini sevmese de cok caresiz kaldigim zamanlar evde yarim saat gezdirip sakınlestiriyorum Bir elimde bebek varken bile kolayca açıyorum .
Arabamiz Casual Quantum

aynı gün doğum yapmışız

şampuan, yağ, pişik kremi bübchen; nemlendirici losyon sebamed (yagı sevemedim ben)
ateşölçeri ebebekten indirim kuponu ile epey ucuza braun marka aldım güzel.

Bir tavsiye besigi sallanir alin kesinlikle.Ben de cok idealist anneydim hamileyken .Sallamam filan diyordum. Ama bebegim cok gazli bazen aglama krizine girince besiginde hafif sallayip sakinlestiriyorum
Hala sallamanin iyi olmadığı görüşündeyim .O yuzden caresiz kalmadan her zaman sallamıyorum. Ama besiginizin sallanma ozelligi olmasi sizin icin bir avantaj.

Yapmam dediğim ne varsa yapıyorum bende. Merak etme yanlız değilsin.

Hele kucucuk bebege bitki cayi vermem dedim .Cigliklarina dayanamayıp kimyon filan iciriyorum
Nasilsin ,bebisin nasil canim ?
Bende dün rezene içirdim gazdan kıvranirken oğlum. Iyiyiz çok şükür. Sünnet oldu 10 gün önce,onu aradan çıkardık. Şimdi uykusuzluk,gaz üçgeninde kıvranıyoruz. Sende durumlar nasıl canım,huyu suyu düzeldi mi biraz? Şu gaz muhabbeti bitsin başka birşey istemiyorum bu ara ,akşam olunca kabus gibi çözüyor üzerimize.

Yaa ne guzel .Biz henuz yaptirmadik .Ama yakinda yaptirmak istiyoruz sunnetini .Yaa evet gaz bitsin uyku gelsin daha bir sey istemem .Bizim ayni devam belli bir saati yok gunduz de gece de ayni .Biraz rahatlar gibi oluyor ama hep basa sariyoruz .Ben rezene kimyon ve kekigi dönüşümlü kullanıyorum. Bazen rezene ve kimyonu karistiriyorum.Her yaptigimda vermiyorum ama .Cogunlukla kendim iciyorum gun icerisinde.Kekigi de deneyebilirsin. Keskin olmayacak sekilde .

Evet ya tam gaz cikti diyoruz acikiyor besle yine gaz.
Sagolasin canim deneyeyim kekiği de kendim içerim olmazsa.

Afilim92 ve diğer arkadaslar hangi süt sagma makinasını aldınız, internette bunu çok ödüyorlar siz hangisini aldınız tavsilerinize ihtiyacım var .

Afilim92 ve diğer arkadaslar hangi süt sagma makinasını aldınız, internette bunu çok ödüyorlar siz hangisini aldınız tavsilerinize ihtiyacım var .Eki Görüntüle 2193542
E bebekten baby plus aldim .Cok memnun kaldim.Bence buna bu kadar para vermeye gerek yok .Hele ücretsiz izne çıkıp bebegini kendin buyutceksen hic gerek yok.
Ilk basta sutumun gelmesi ve cogalmasi icin 15 gun kadar sagim yaptim ben .Sonra edindigim bilgiler dogrultusunda sagimi bıraktım .Sebebi de sagim yapınca gereğinden fazla sut uretimi oluyor ve denge bozuluyor. 3.ayda gogusler terbiye oluyor ve bebegin ihtiyacına gore sut üretiliyor.
Calisacak olsam ben de depolardim ancak direk göğsümden emmesi daha mantikli geldi.Cunku sagma makinesinin aparatlarini her defasinda dezenfekte etmek cok ugrastirici.Ben su an kendime zaman ayıramıyorum yemek vs icin .Oğlum hic uyumuyor .Zaten sut sagmaya vaktim de yok sagacak kadar sutum de .Her bebek farkli oluyor .Belki sen de boyle bir durumla karsilasacaksin .Bence gereksiz masraf yapma daha uygun bir sey bak .Hele simdi bez ,mama vs fiyatlari cok ucuk.Bebek doğunca hic hesapta olmayan masraf çıkıyor. Bebisine kavusunca ne demek istediğimi anlayacaksin kuzum.

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için peki iyi sağıyor mu ?avent le aralarında 200tl fark var.coknhaklisin.birde iyi ki bu konuyu acamissin canım geçen oturdum uzun uzun okudum sonra alacaklarimi listeledim ne çok şey varmış alınacakhic bişey bilmiyormusum . ben daha hiç bişey almadım bu ay başlayacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…