Buyuk oldugu icin biraz kaba evet .Ama spor tarzda giyinen birinin sevecegi turden.Su moda olan çinden gelenler var ya onlar bana yetmez mesela .
Rica ederim .O zaman bu çanta senin icin de iyi olur canim .Ben garanticiyim her seyden fazla fazla koyuyorum .Onlar bana da yetmez diye düşünüyorum. İlk kızımda valizi andırıyordu çantam :) teşekkür ederim bilgi için.
aynı gün doğum yapmışızBen 1 ağustosta doğum yaptım canım
Benim oğlumda az uyuyor. Ben müslin örtüyle yarım kundak yapıyorum emzirmeden önce ,öyle alıyorum kucağıma,emziriyorum,uyuyunca koyuyorum o zaman hemen uyanmıyor,yarım saat,45 dakika uyuyabiliyor. Gündüz zaten sesli ve aydınlık ortamda uyutuyorum ki sese alışsın ki zaten kızım baya gürültü yapıyor sağolsun,dedim alışsın sese,ağlamasin minicik gürültüde.
Gece sessiz oluyor geve gündüz farkını anlasın istedim hemde.
Arabasını da sevdi dün markete gittim anakucağında 1.5 saat uyudu. Alıştırabiliyorsan arabasına alıştırmayi deneyebilirsin en uzun arabada uyuyor. Araba kullanırken de sorun çıkarmadı,motor sesi mi yoksa sallanması mı hoşuna gidiyor anlamadım ama kızım bebek arabasını da arabayı da sevmezdi,oğlanı erkenden alıştırmaya çalışıyorum.
Zamanla oturucak tabi ama biz yıpranıyoruz bu süreçte.
şampuan, yağ, pişik kremi bübchen; nemlendirici losyon sebamed (yagı sevemedim ben)Merhaba hanımlar;
Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Size bikaç soru soracaktım.
Bebek şampuanı, yağı, pişik kremi için hangi markayı aldınız acaba?
Ateşölçer için(dijital olanlar) bebek mağazalarında değil de elektronik eşya satan mağazalarda daha uygun fiyatlı oluyor diyolar. Siz bu konularda araştırma yaptınız mı? (Kulaktan ateş ölçer alacağım.)
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.aynı gün doğum yapmışız
Teşekkür ederim, siz de :) erkek. Merak ettiklerinizi özelden cevaplayabilirim. Genel olarak sorunsuz diyebilirimSağlıkla büyütün bebeğinizi.
Erkek mi kız mı bebeğiniz? Huyu suyu nasıl merak ettim.
Yapmam dediğim ne varsa yapıyorum bende. Merak etme yanlız değilsin.Bir tavsiye besigi sallanir alin kesinlikle.Ben de cok idealist anneydim hamileyken .Sallamam filan diyordum. Ama bebegim cok gazli bazen aglama krizine girince besiginde hafif sallayip sakinlestiriyorum
Hala sallamanin iyi olmadığı görüşündeyim .O yuzden caresiz kalmadan her zaman sallamıyorum. Ama besiginizin sallanma ozelligi olmasi sizin icin bir avantaj.
Hele kucucuk bebege bitki cayi vermem dedim .Cigliklarina dayanamayıp kimyon filan iciriyorumYapmam dediğim ne varsa yapıyorum bende. Merak etme yanlız değilsin.
Bende dün rezene içirdim gazdan kıvranirken oğlum. Iyiyiz çok şükür. Sünnet oldu 10 gün önce,onu aradan çıkardık. Şimdi uykusuzluk,gaz üçgeninde kıvranıyoruz. Sende durumlar nasıl canım,huyu suyu düzeldi mi biraz? Şu gaz muhabbeti bitsin başka birşey istemiyorum bu ara ,akşam olunca kabus gibi çözüyor üzerimize.Hele kucucuk bebege bitki cayi vermem dedim .Cigliklarina dayanamayıp kimyon filan iciriyorum
Nasilsin ,bebisin nasil canim ?
Kimyon işe yaradı mı bari?Hele kucucuk bebege bitki cayi vermem dedim .Cigliklarina dayanamayıp kimyon filan iciriyorum
Nasilsin ,bebisin nasil canim ?
Yaa ne guzel .Biz henuz yaptirmadik .Ama yakinda yaptirmak istiyoruz sunnetini .Yaa evet gaz bitsin uyku gelsin daha bir sey istemem .Bizim ayni devam belli bir saati yok gunduz de gece de ayni .Biraz rahatlar gibi oluyor ama hep basa sariyoruz .Ben rezene kimyon ve kekigi dönüşümlü kullanıyorum. Bazen rezene ve kimyonu karistiriyorum.Her yaptigimda vermiyorum ama .Cogunlukla kendim iciyorum gun icerisinde.Kekigi de deneyebilirsin. Keskin olmayacak sekilde .Bende dün rezene içirdim gazdan kıvranirken oğlum. Iyiyiz çok şükür. Sünnet oldu 10 gün önce,onu aradan çıkardık. Şimdi uykusuzluk,gaz üçgeninde kıvranıyoruz. Sende durumlar nasıl canım,huyu suyu düzeldi mi biraz? Şu gaz muhabbeti bitsin başka birşey istemiyorum bu ara ,akşam olunca kabus gibi çözüyor üzerimize.
Evet ya tam gaz cikti diyoruz acikiyor besle yine gaz.Yaa ne guzel .Biz henuz yaptirmadik .Ama yakinda yaptirmak istiyoruz sunnetini .Yaa evet gaz bitsin uyku gelsin daha bir sey istemem .Bizim ayni devam belli bir saati yok gunduz de gece de ayni .Biraz rahatlar gibi oluyor ama hep basa sariyoruz .Ben rezene kimyon ve kekigi dönüşümlü kullanıyorum. Bazen rezene ve kimyonu karistiriyorum.Her yaptigimda vermiyorum ama .Cogunlukla kendim iciyorum gun icerisinde.Kekigi de deneyebilirsin. Keskin olmayacak sekilde .
Ben lansinoh aldım. Henüz kullanmadım ama Bi arkadaşım kullanıyor çok memnun bende ona güvenip aldım canım.Afilim92 ve diğer arkadaslar hangi süt sagma makinasını aldınız, internette bunu çok ödüyorlar siz hangisini aldınız tavsilerinize ihtiyacım var .Eki Görüntüle 2193542
E bebekten baby plus aldim .Cok memnun kaldim.Bence buna bu kadar para vermeye gerek yok .Hele ücretsiz izne çıkıp bebegini kendin buyutceksen hic gerek yok.Afilim92 ve diğer arkadaslar hangi süt sagma makinasını aldınız, internette bunu çok ödüyorlar siz hangisini aldınız tavsilerinize ihtiyacım var .Eki Görüntüle 2193542
Çok sağol canım inceleyeyim bende bakayimBen lansinoh aldım. Henüz kullanmadım ama Bi arkadaşım kullanıyor çok memnun bende ona güvenip aldım canım.
Çok sağol canım verdiğin bilgiler içinE bebekten baby plus aldim .Cok memnun kaldim.Bence buna bu kadar para vermeye gerek yok .Hele ücretsiz izne çıkıp bebegini kendin buyutceksen hic gerek yok.
Ilk basta sutumun gelmesi ve cogalmasi icin 15 gun kadar sagim yaptim ben .Sonra edindigim bilgiler dogrultusunda sagimi bıraktım .Sebebi de sagim yapınca gereğinden fazla sut uretimi oluyor ve denge bozuluyor. 3.ayda gogusler terbiye oluyor ve bebegin ihtiyacına gore sut üretiliyor.
Calisacak olsam ben de depolardim ancak direk göğsümden emmesi daha mantikli geldi.Cunku sagma makinesinin aparatlarini her defasinda dezenfekte etmek cok ugrastirici.Ben su an kendime zaman ayıramıyorum yemek vs icin .Oğlum hic uyumuyor .Zaten sut sagmaya vaktim de yok sagacak kadar sutum de .Her bebek farkli oluyor .Belki sen de boyle bir durumla karsilasacaksin .Bence gereksiz masraf yapma daha uygun bir sey bak .Hele simdi bez ,mama vs fiyatlari cok ucuk.Bebek doğunca hic hesapta olmayan masraf çıkıyor. Bebisine kavusunca ne demek istediğimi anlayacaksin kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?