• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kaç gr canım bu çay 200 mu
bende lactamil ürününü kullandım doğumdan sonra sütüm artsın diye banada fayda etti birde çayı vardı oda çok güzel kokuyordu onuda beğenerek içtim fayda da etti tabiki mamada verdim ikiz olunca bir yere kadar yetti anne sütüde ama yinede uzun bir dönem verdim

bende lactamil ürününü kullandım doğumdan sonra sütüm artsın diye banada fayda etti birde çayı vardı oda çok güzel kokuyordu onuda beğenerek içtim fayda da etti tabiki mamada verdim ikiz olunca bir yere kadar yetti anne sütüde ama yinede uzun bir dönem verdim
Benimde ikiz canım o yüzden içiyim dedim allah bağışlasın 'ne kadarlık oldular

Kullanıp memnun kaldigim bir urun de bu reflu yatagi .
Ben normal babynest alacaktim ama kullanissiz olacağını düşünüp vazgectim .Bunu arkadasimda gördüm .Ikiz bebeklerine kullanıyordu .Ben de aldim .Normalde oğluma yaptigim odada büyüyen besik ,yatak odamizda da küçük besigimiz var .Ama sezeryan oldugum icin bu yatak kurtaricim oldu .Cunku besige egilmem ilk 10 gün imkansizdi .Bu yatağa yatiriyorum .Gece benle uyuyor .Gunduz oturma odasina götürüyorum. Misafir gelince karga tulumba bebegi kucaklarina almalarina izin vermiyorum bunla birlikte kucakliyorlar.Ici de düz olmadığı icin guvenle yatiriyorum .Cok memnunum .G.gidiyordan 130 a aldim.
Screenshot_20180725-222128.png

Memnun kalmadigim bir ürün sleepy nin alt acma örtüsü. Ayri olarak almamistim ama merhaba bebek setinin icinden cikti .Gereksiz derecede büyük. Unibaby nın iki kati buyuklukte .Belki 1 yas icin falan idealdir .Ama minicik bebek icin onu aldim serdim topladim diyene kadar ...
Ikiye bolup kullansaniz rahat iki tane cikar o derece .

200 gr canim .Ben 3 haftada 2 kutu ictim.
Ben e bebekten moms tea almıştım oda gayet iyi birde hastanede hemşire galactago önermişti damla şeklinde içeceğe damlatılıyor,eşim onu almış ikisini kullanıyorum,galactago daha iyi gibi geldi bana. Aklınızda olsun.
Memnun kalmadigim bir ürün sleepy nin alt acma örtüsü. Ayri olarak almamistim ama merhaba bebek setinin icinden cikti .Gereksiz derecede büyük. Unibaby nın iki kati buyuklukte .Belki 1 yas icin falan idealdir .Ama minicik bebek icin onu aldim serdim topladim diyene kadar ...
Ben canbebe almistim,boyutu gayet iyi tavsiye ederim.
choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah nasilsin cani ? Merak ettim seni .
Bu arada ben bebek bezi kızımda prima kullanmıştım ama son zamanlarda kokusundan tiksinip molfixe geçmiştim,şimdi yine molfix aldım,1 numarasından 1 paket bitirdim ama kalindı biraz,2 numara daha ince gayet memnunum şu an,sanırım molfix ile devam edeceğim.
İyiyim canım,bebekle ve kızımla mücadele halindeyim. Sağlık olsun tabi ama baya yorucu oluyor iki çocuk. Biri sürekli ağlayıp meme istiyor,öteki ilgi bekliyor derken günler geçiyor. Sen nasılsın? Bebeğin nasıl? Herşey yolunda mı?

Kullandığınız ve memnun kaldiginiz göğüs ucu kremi var mı acaba.

Ben e bebekten moms tea almıştım oda gayet iyi birde hastanede hemşire galactago önermişti damla şeklinde içeceğe damlatılıyor,eşim onu almış ikisini kullanıyorum,galactago daha iyi gibi geldi bana. Aklınızda olsun.

Ben canbebe almistim,boyutu gayet iyi tavsiye ederim.

Bu arada ben bebek bezi kızımda prima kullanmıştım ama son zamanlarda kokusundan tiksinip molfixe geçmiştim,şimdi yine molfix aldım,1 numarasından 1 paket bitirdim ama kalindı biraz,2 numara daha ince gayet memnunum şu an,sanırım molfix ile devam edeceğim.
İyiyim canım,bebekle ve kızımla mücadele halindeyim. Sağlık olsun tabi ama baya yorucu oluyor iki çocuk. Biri sürekli ağlayıp meme istiyor,öteki ilgi bekliyor derken günler geçiyor. Sen nasılsın? Bebeğin nasıl? Herşey yolunda mı?
Biz 1 aylik olduk bugun az once aşıdan geldik. 4 gundur bebegim ne gece ne gündüz uyuyor .24 saatte toplam 3 en fazla 4 saat uykusu var Perişan olduk .Gazi yok bir sorunu yok yataga koyunca uyaniyor .
Senin bebis ne zaman oldu ?Allah kolaylik versin iki cocukla her sey daha zor.

Kullandığınız ve memnun kaldiginiz göğüs ucu kremi var mı acaba.
37.haftadan itibaren haftada 2 kez olmak uzere doguma kadar Lansinoh Lanolin sürdüm. Göğsüm bir kez yara oldu .Sonra sürmeye devam edince hemen gecti .Tavsiye ederim .Pahali ama göğüs ucu yarasi korkunc bir sey .

Biz 1 aylik olduk bugun az once aşıdan geldik. 4 gundur bebegim ne gece ne gündüz uyuyor .24 saatte toplam 3 en fazla 4 saat uykusu var Perişan olduk .Gazi yok bir sorunu yok yataga koyunca uyaniyor .
Senin bebis ne zaman oldu ?Allah kolaylik versin iki cocukla her sey daha zor.
Ben 1 ağustosta doğum yaptım canım
Benim oğlumda az uyuyor. Ben müslin örtüyle yarım kundak yapıyorum emzirmeden önce ,öyle alıyorum kucağıma,emziriyorum,uyuyunca koyuyorum o zaman hemen uyanmıyor,yarım saat,45 dakika uyuyabiliyor. Gündüz zaten sesli ve aydınlık ortamda uyutuyorum ki sese alışsın ki zaten kızım baya gürültü yapıyor sağolsun,dedim alışsın sese,ağlamasin minicik gürültüde.
Gece sessiz oluyor geve gündüz farkını anlasın istedim hemde.
Arabasını da sevdi dün markete gittim anakucağında 1.5 saat uyudu. Alıştırabiliyorsan arabasına alıştırmayi deneyebilirsin en uzun arabada uyuyor. Araba kullanırken de sorun çıkarmadı,motor sesi mi yoksa sallanması mı hoşuna gidiyor anlamadım ama kızım bebek arabasını da arabayı da sevmezdi,oğlanı erkenden alıştırmaya çalışıyorum.
Zamanla oturucak tabi ama biz yıpranıyoruz bu süreçte.

37.haftadan itibaren haftada 2 kez olmak uzere doguma kadar Lansinoh Lanolin sürdüm. Göğsüm bir kez yara oldu .Sonra sürmeye devam edince hemen gecti .Tavsiye ederim .Pahali ama göğüs ucu yarasi korkunc bir sey .

Aynen kizimda çok yara oldu yakında doğumum var kısmetse ürün araştırıyorum bulursam alicam

Ben 1 ağustosta doğum yaptım canım
Benim oğlumda az uyuyor. Ben müslin örtüyle yarım kundak yapıyorum emzirmeden önce ,öyle alıyorum kucağıma,emziriyorum,uyuyunca koyuyorum o zaman hemen uyanmıyor,yarım saat,45 dakika uyuyabiliyor. Gündüz zaten sesli ve aydınlık ortamda uyutuyorum ki sese alışsın ki zaten kızım baya gürültü yapıyor sağolsun,dedim alışsın sese,ağlamasin minicik gürültüde.
Gece sessiz oluyor geve gündüz farkını anlasın istedim hemde.
Arabasını da sevdi dün markete gittim anakucağında 1.5 saat uyudu. Alıştırabiliyorsan arabasına alıştırmayi deneyebilirsin en uzun arabada uyuyor. Araba kullanırken de sorun çıkarmadı,motor sesi mi yoksa sallanması mı hoşuna gidiyor anlamadım ama kızım bebek arabasını da arabayı da sevmezdi,oğlanı erkenden alıştırmaya çalışıyorum.
Zamanla oturucak tabi ama biz yıpranıyoruz bu süreçte.
Atak dönemiymiş once az uyuyordu simdi hic uyumuyor .Perisan olduk .Tansiyonum 9 a düşmüş yorgunluktan .O ağladıkça icim parcalaniyor.Ben de sessizlige alismasin diye normal ortamda sakinmadan uyutuyordum ama bu ara cit ciksa uyaniyor zaten zor uyuyor diye dikkat etmeye basladim .Ana kucagini hic ama hic sevmiyor babynestte 5 dk duruyorsa ana kucağında 1 dk .Zaten her gun huyu degisiyor.Bir laf var 40 gunde 40 kere huy degisir diye .Tam o donemdeyiz .Insallah saglikla buyusun kuzucuklar bunlar da hoş bir ani olarak kalsin .

Sleepy bezden memnun kaldınız mı? Bende set olarak aldım başka bez almadım henüz ama içinde 80 tane var bi paket daha alsam mi diyorum ancak ya beğenmezsem diye kararsız kaldım.

Sleepy bezden memnun kaldınız mı? Bende set olarak aldım başka bez almadım henüz ama içinde 80 tane var bi paket daha alsam mi diyorum ancak ya beğenmezsem diye kararsız kaldım.
Bez stogu yapmayın belki bebeğinize iyi gelmez elinizde patlar .Temmuz topiginde cok kisi memnun. Benim oglum cok kaka yapiyor diye prima dan sleepy e geçmiştim .Hep sizdirdi ne zaman alt degistirsek ustunu de değiştirmek zorunda kaliyorum .Hele gece baska marka kullanıyorum. 2 paket almistim .Bitsin artik diye bekliyorum .Yeniden prima siparisi verdim. Ama herkeste ayni olmaz .Denemekte yarar var cunku ekonomik .

Back