- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
Amin insallah darisi basina .Ay ne mutlu size. Allah uzun sağlıklı ömürler versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah darisi basina .Ay ne mutlu size. Allah uzun sağlıklı ömürler versin
Kuzuma pazartesi aksam kavuştuk cok şükür. Artik bu topigi taze hamislere devrediyorum . :)
Bir sure aldigimiz ürünler gider bize .Sonra oyuncagiydi vs konusuruz.
Tesekkur ederim canim. Aynen darisi basiniza.Odanizi da gule gule kullanin insallah .Gözün aydın canım çok sevindim adına Darısı başımıza
Tesekkur ederim canim. Aynen darisi basiniza.Odanizi da gule gule kullanin insallah .
Taze tecrubelerimi yazayim unutmadan .Afilim92 canım doğum yapmışsın hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün Artık tecrübelisin biraz vakit geçince buraya yazarsın aldıklarından en kullanışlılar neler oldu neleri hiç kullanmadın vs
Kuzuma pazartesi aksam kavuştuk cok şükür. Artik bu topigi taze hamislere devrediyorum . :)
Bir sure aldigimiz ürünler gider bize .Sonra oyuncagiydi vs konusuruz.
Seker shoptan yaptirdim instagramda 60 Tl diger sayfalara gore daha cazipKizlar kapı süsü yaptırdınız mı? Var mi önerisi olan?
Tesekkur ederimGözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün,güzel günlerini göstersin :)
Canim ben 1 tane 10 lu 2 tane 5 li hastane cikisi aldim .15 gunluguz onlardan giydiriyorum .Yaz oldugu icin genelde citcitli badi ile duruyor .Kızlar yavaştan kıyafet alışverişine başlayacağız. Merak ettiğim hangi aylardan kaç tane almalı. Bebeğim Kasım sonunda dünyaya gelecek inş.
Bebegim 3 bucuk aylik ve islak mendil hic kullanmadim. Paketi bile acilmadi. Pamukla suyla siliyorum altini.@limonlutarcinlikek katiliyorum sana .Detaylar o kadar cok ki
-Kuvet seti ,bebek arabasi ,mobilyasi,deterjani,ates ölçer ,bakim ürünleri, kundak ,battaniye ,uyku seti ,bez,islak mendil ,pamuk,sut sagma mak ,poseti aldikca azalmiyor cogaliyor
Ben de saf pamuklu su kullanıyorum tek fark pakette olmasi .Yenidoğan icin saf pamuklu islak mendilBebegim 3 bucuk aylik ve islak mendil hic kullanmadim. Paketi bile acilmadi. Pamukla suyla siliyorum altini.
Canım adet olarak bende dediğin gibi düşünmüştüm zaten tulum ve takımları da, kaç aylık alacağımı bilemiyorum. Yani 2 takım hastane çıkışı almayı düşünüyorum. 0-3 olarak bunlar yeter mi diğer takımların hepsini 3-6 mı alayım sizce ? 6-9 sonra bebeğin gelişimine veya gelen hediye durumuna göre de alınabilir sanıyorum. Diğer eksiklerini hemen hemen tamamladım gibi sadece kıyafet olayına girmedim. Kışlıklar çıksın diye bekledim.Canim ben 1 tane 10 lu 2 tane 5 li hastane cikisi aldim .15 gunluguz onlardan giydiriyorum .Yaz oldugu icin genelde citcitli badi ile duruyor .
Benim tavsiyem 4 5 tane kollu-kolsuz citcitli badi ,2 3 tane alt ust takim ,2 3 tane tulum,bir kac tane penye yelek ilk basta yeterli .Hem yikaninca cekiyorlar hem de bebek hizli büyüyor .Ben alisveris yaparken 3 6 ve 6 9 aya agirlik vermistim Kisa sure sonra 3 6 aylari giymeye baslariz .Bolca agiz mendili, muslin kundak ,terleyince koymak icin minik havlu mendil ,kışın olacagi icin ekstra corap