Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Bence fazla fazla alma .Baktin az internetten alirsin 2 gunde elinde olur .Bizde bebek kirkliyken disari cikmaz yaz kis fark etmez .Evimiz dogal gazli bebegin usume ihtimali yok .Kis bebegi olsa da simdiki aldıklarımi alırdım. Disari cikarken giydirmek icin hirka ,battaniye vs olurdu ekstradan. Evin sicak oluyorsa ona gore al.Mesela pelus kadife urunler bizim evde kesinlikle kullanilamaz.Cocuk icinde piser.

Bir de 6 9 sizin ilkbahara denk gelcek .1 ay daha bekleyip sezon sonu firsatlarindan yararlanabilirsin

Bir de 6 9 sizin ilkbahara denk gelcek .1 ay daha bekleyip sezon sonu firsatlarindan yararlanabilirsin

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için. Allah razı olsun. Evladını sana bağışlasın inş.

Küvetin içine kumaş file tavsiye etmiyorum çocuk üşüyor resmen ve suya temas etmediği için korkuyor orda. Köpüklü file alın. küvetin dibinde ayakları elleri suyla oynarsa keyif alıyor. Hem de daha güvenli kopacak düşecek yuvarlanacak korkusu yok

Kizlar pijama veya gecelik tavsiyesi olan var mi?
Normal dogumda 1 gun hastanede kalınıyo o yuzden tek gecelik yetti bana. Elimden geldigince sade almistim ama yine de desenleri bebegin yuzune geliyodu. Alirken sade olmasina dikkat et istersen. Bir de bence kisa kollu al. Yaz da kis da olsa. Odalar sicak oluyo. Istersen ustune hirka ya da sanahlik giyersin zaten. Ben cok terlemistim uzun kolluyla.

Evet ben de memnunum kopuklu filemizden .Hem guvenilir .Alisinca tek basima bile yikarim.
Kizlar pijama veya gecelik tavsiyesi olan var mi?
Ben Feyza nin pijamasini almistim memnun kaldim .Sezeryan olcaksaniz en az 3 takim goturmenizi tavsiye ederim .Ben 2 pijama 1 gecelik götürdüm .Ilk gecelik giydirdiler .Surekli kanama kontrolu yaptıkları icin alt kismi acmasi kolay ve hemen kirlendi.Sonra pijama giydim .O kadar cok agrim oldu ki surekli agri kesici yaptilar o da kan oldu . Bu yuzden 3 tane kullandim.Alirken emzirme kısmının kolay açılmasına dikkat edin .Geceligin bir tanesinin dugmeleri cok kucuktu zir oldu acmak kapatmak. Serin tutacak ve bol seyler tercih edin .Uzerinize mutlaka sabahlik,hirka ya da şal götürün. Üşünuyor

5 li hastane çıkışı ile 10 lu hastane çıkışı arasindaki fark nedir? Diğerinde fazladan ne oluyor ki? Bi de hangisi alınmalı acaba

[QUOTE="Afilim92, post: 56837803, member: 823363"7]

Ben Feyza nin pijamasini almistim memnun kaldim .Sezeryan olcaksaniz en az 3 takim goturmenizi tavsiye ederim .Ben 2 pijama 1 gecelik götürdüm .Ilk gecelik giydirdiler .Surekli kanama kontrolu yaptıkları icin alt kismi acmasi kolay ve hemen kirlendi.Sonra pijama giydim .O kadar cok agrim oldu ki surekli agri kesici yaptilar o da kan oldu . Bu yuzden 3 tane kullandim.Alirken emzirme kısmının kolay açılmasına dikkat edin .Geceligin bir tanesinin dugmeleri cok kucuktu zir oldu acmak kapatmak. Serin tutacak ve bol seyler tercih edin .Uzerinize mutlaka sabahlik,hirka ya da şal götürün. Üşünuyor[/QUOTE]

Cok tesekkurler tavsiye icin. Peki renk olarak koyu mu alsak acaba? Şuan baktığımda hep açık renkli gecelikler var.
Bir de ic çamaşırı olarak özel bir sey almak gerekir mi? Normal ped yeterli olur mu?

Cok tesekkurler tavsiye icin. Peki renk olarak koyu mu alsak acaba? Şuan baktığımda hep açık renkli gecelikler var.
Bir de ic çamaşırı olarak özel bir sey almak gerekir mi? Normal ped yeterli olur mu?
Dogumdan sonra ne sutyen giydim ne de alt camasir. O yuzden hangi renk olursa olsun kumasin kalinligina bak. Piyasadakilerin cogu cok ince. Biraz aramak gerekiyor. Icini gostermesin. Illa ki biraz gorunur, zaten yataktan cok kalkmayacaksiniz. Kalkinca da sabahlik giyersiniz. Normal ped yeterli olmaz. Hasta bezi diye satilan bezler var. Ayni bebek bezi gibi. Onu giyersiniz, kirlenince yanindan yırtıp atiyorsunuz. Bir iki gun bunu kullandiktan sonra normal ped yeterli oluyo.

S Slyvanas bu arada ben ustume sutyen giymedim ama giyilebilir. Alt camasir icin ise kesinlikle hasta pedi oneriyorum. Normal pedin tutacagini sanmıyorum.

Bir de ic çamaşırı olarak özel bir sey almak gerekir mi? Normal ped yeterli olur mu?[/QUOTE]
Genelde zaten ya pembe ya mavi ya beyaz .Hic baska renk yapmıyorlar. Ped yetmez .Şokta depent satılıyor 9 lu ben onun 5 tanesini kullandim sonra normal pede gectim .Onu takinca alt ic camasiri giymiyorsun zaten .Bir de emzirme sutyeni filan koymustum ama onu da giymedim. Bebek surekli memede .Hic ihtiyaç duymadim .Ama sezeryan olcaksa koridorda yururken uzerine sabahlik falan olmali .

S Slyvanas bu arada ben ustume sutyen giymedim ama giyilebilir. Alt camasir icin ise kesinlikle hasta pedi oneriyorum. Normal pedin tutacagini sanmıyorum.

Genelde zaten ya pembe ya mavi ya beyaz .Hic baska renk yapmıyorlar. Ped yetmez .Şokta depent satılıyor 9 lu ben onun 5 tanesini kullandim sonra normal pede gectim .Onu takinca alt ic camasiri giymiyorsun zaten .Bir de emzirme sutyeni filan koymustum ama onu da giymedim. Bebek surekli memede .Hic ihtiyaç duymadim .Ama sezeryan olcaksa koridorda yururken uzerine sabahlik falan olmali .[/QUOTE]

Cok tesekkur ederim. O zaman o pedler yeterince koruduğu icin geceligin rengi cok da onemli olmaz.
Su aşağıdaki beğendim dagiden.

Eklentiler

• Screenshot_20180802-233547_Chrome.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 73
Genelde zaten ya pembe ya mavi ya beyaz .Hic baska renk yapmıyorlar. Ped yetmez .Şokta depent satılıyor 9 lu ben onun 5 tanesini kullandim sonra normal pede gectim .Onu takinca alt ic camasiri giymiyorsun zaten .Bir de emzirme sutyeni filan koymustum ama onu da giymedim. Bebek surekli memede .Hic ihtiyaç duymadim .Ama sezeryan olcaksa koridorda yururken uzerine sabahlik falan olmali .[/QUOTE]
Peki bu pedler hem normal hem de sezeryan dogumda kullanılabiliyor mu?
Cok dar ise sıkıntı olmaz mı kullanması?

Peki bu pedler hem normal hem de sezeryan dogumda kullanılabiliyor mu?
Cok dar ise sıkıntı olmaz mı kullanması?[/QUOTE]
Bedenleri var .Ben doguma 72 kiloyla girdim L beden kullandim bol bile geldi .Yanları lastikli giymesi biraz zor ama cikarmasi kolay .Yanlarfsn yirtiyorsun .Hastanede tek basima wc ye gidemedim zaten yere egilince basim dönüyordu.

**Tecrube ettigim seylerden biri de Humana Still Tea anne cayi .
Doguma gitmeden bir hafta once icmeye basladim .Sutum hemen geldi.Her ne kadar stresten dolayi azalsa da duzenli tukettigim zaman artisi görebiliyorum. 10 15 cc daha fazla süt çıkıyor. H.buradadan aliyorum .22 23 TL falan Eczanelerde daha pahali .

Kaç gr canım bu çay 200 mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…