Bence fazla fazla alma .Baktin az internetten alirsin 2 gunde elinde olur .Bizde bebek kirkliyken disari cikmaz yaz kis fark etmez .Evimiz dogal gazli bebegin usume ihtimali yok .Kis bebegi olsa da simdiki aldıklarımi alırdım. Disari cikarken giydirmek icin hirka ,battaniye vs olurdu ekstradan. Evin sicak oluyorsa ona gore al.Mesela pelus kadife urunler bizim evde kesinlikle kullanilamaz.Cocuk icinde piser.Canım adet olarak bende dediğin gibi düşünmüştüm zaten tulum ve takımları da, kaç aylık alacağımı bilemiyorum. Yani 2 takım hastane çıkışı almayı düşünüyorum. 0-3 olarak bunlar yeter mi diğer takımların hepsini 3-6 mı alayım sizce ? 6-9 sonra bebeğin gelişimine veya gelen hediye durumuna göre de alınabilir sanıyorum. Diğer eksiklerini hemen hemen tamamladım gibi sadece kıyafet olayına girmedim. Kışlıklar çıksın diye bekledim.
Bir de 6 9 sizin ilkbahara denk gelcek .1 ay daha bekleyip sezon sonu firsatlarindan yararlanabilirsinCanım adet olarak bende dediğin gibi düşünmüştüm zaten tulum ve takımları da, kaç aylık alacağımı bilemiyorum. Yani 2 takım hastane çıkışı almayı düşünüyorum. 0-3 olarak bunlar yeter mi diğer takımların hepsini 3-6 mı alayım sizce ? 6-9 sonra bebeğin gelişimine veya gelen hediye durumuna göre de alınabilir sanıyorum. Diğer eksiklerini hemen hemen tamamladım gibi sadece kıyafet olayına girmedim. Kışlıklar çıksın diye bekledim.
Bence fazla fazla alma .Baktin az internetten alirsin 2 gunde elinde olur .Bizde bebek kirkliyken disari cikmaz yaz kis fark etmez .Evimiz dogal gazli bebegin usume ihtimali yok .Kis bebegi olsa da simdiki aldıklarımi alırdım. Disari cikarken giydirmek icin hirka ,battaniye vs olurdu ekstradan. Evin sicak oluyorsa ona gore al.Mesela pelus kadife urunler bizim evde kesinlikle kullanilamaz.Cocuk icinde piser.
Bir de 6 9 sizin ilkbahara denk gelcek .1 ay daha bekleyip sezon sonu firsatlarindan yararlanabilirsin
Amin canim .Hayirli dogumlar diliyorum .Kafana takilan bir sey olursa sorabilirsin .Çok sağol canım verdiğin bilgiler için. Allah razı olsun. Evladını sana bağışlasın inş.
Normal dogumda 1 gun hastanede kalınıyo o yuzden tek gecelik yetti bana. Elimden geldigince sade almistim ama yine de desenleri bebegin yuzune geliyodu. Alirken sade olmasina dikkat et istersen. Bir de bence kisa kollu al. Yaz da kis da olsa. Odalar sicak oluyo. Istersen ustune hirka ya da sanahlik giyersin zaten. Ben cok terlemistim uzun kolluyla.Kizlar pijama veya gecelik tavsiyesi olan var mi?
Evet ben de memnunum kopuklu filemizden .Hem guvenilir .Alisinca tek basima bile yikarim.Küvetin içine kumaş file tavsiye etmiyorum çocuk üşüyor resmen ve suya temas etmediği için korkuyor orda. Köpüklü file alın. küvetin dibinde ayakları elleri suyla oynarsa keyif alıyor. Hem de daha güvenli kopacak düşecek yuvarlanacak korkusu yok
Ben Feyza nin pijamasini almistim memnun kaldim .Sezeryan olcaksaniz en az 3 takim goturmenizi tavsiye ederim .Ben 2 pijama 1 gecelik götürdüm .Ilk gecelik giydirdiler .Surekli kanama kontrolu yaptıkları icin alt kismi acmasi kolay ve hemen kirlendi.Sonra pijama giydim .O kadar cok agrim oldu ki surekli agri kesici yaptilar o da kan oldu . Bu yuzden 3 tane kullandim.Alirken emzirme kısmının kolay açılmasına dikkat edin .Geceligin bir tanesinin dugmeleri cok kucuktu zir oldu acmak kapatmak. Serin tutacak ve bol seyler tercih edin .Uzerinize mutlaka sabahlik,hirka ya da şal götürün. ÜşünuyorKizlar pijama veya gecelik tavsiyesi olan var mi?
Normal dogumda 1 gun hastanede kalınıyo o yuzden tek gecelik yetti bana. Elimden geldigince sade almistim ama yine de desenleri bebegin yuzune geliyodu. Alirken sade olmasina dikkat et istersen. Bir de bence kisa kollu al. Yaz da kis da olsa. Odalar sicak oluyo. Istersen ustune hirka ya da sanahlik giyersin zaten. Ben cok terlemistim uzun kolluyla.
Dogumdan sonra ne sutyen giydim ne de alt camasir. O yuzden hangi renk olursa olsun kumasin kalinligina bak. Piyasadakilerin cogu cok ince. Biraz aramak gerekiyor. Icini gostermesin. Illa ki biraz gorunur, zaten yataktan cok kalkmayacaksiniz. Kalkinca da sabahlik giyersiniz. Normal ped yeterli olmaz. Hasta bezi diye satilan bezler var. Ayni bebek bezi gibi. Onu giyersiniz, kirlenince yanindan yırtıp atiyorsunuz. Bir iki gun bunu kullandiktan sonra normal ped yeterli oluyo.Cok tesekkurler tavsiye icin. Peki renk olarak koyu mu alsak acaba? Şuan baktığımda hep açık renkli gecelikler var.
Bir de ic çamaşırı olarak özel bir sey almak gerekir mi? Normal ped yeterli olur mu?
[QUOTE="Afilim92, post: 56837803, member: 823363"7]
Ben Feyza nin pijamasini almistim memnun kaldim .Sezeryan olcaksaniz en az 3 takim goturmenizi tavsiye ederim .Ben 2 pijama 1 gecelik götürdüm .Ilk gecelik giydirdiler .Surekli kanama kontrolu yaptıkları icin alt kismi acmasi kolay ve hemen kirlendi.Sonra pijama giydim .O kadar cok agrim oldu ki surekli agri kesici yaptilar o da kan oldu . Bu yuzden 3 tane kullandim.Alirken emzirme kısmının kolay açılmasına dikkat edin .Geceligin bir tanesinin dugmeleri cok kucuktu zir oldu acmak kapatmak. Serin tutacak ve bol seyler tercih edin .Uzerinize mutlaka sabahlik,hirka ya da şal götürün. Üşünuyor
Genelde zaten ya pembe ya mavi ya beyaz .Hic baska renk yapmıyorlar. Ped yetmez .Şokta depent satılıyor 9 lu ben onun 5 tanesini kullandim sonra normal pede gectim .Onu takinca alt ic camasiri giymiyorsun zaten .Bir de emzirme sutyeni filan koymustum ama onu da giymedim. Bebek surekli memede .Hic ihtiyaç duymadim .Ama sezeryan olcaksa koridorda yururken uzerine sabahlik falan olmali .[/QUOTE]Cok tesekkurler tavsiye icin. Peki renk olarak koyu mu alsak acaba? Şuan baktığımda hep açık renkli gecelikler var.
Bir de ic çamaşırı olarak özel bir sey almak gerekir mi? Normal ped yeterli olur mu?
Genelde zaten ya pembe ya mavi ya beyaz .Hic baska renk yapmıyorlar. Ped yetmez .Şokta depent satılıyor 9 lu ben onun 5 tanesini kullandim sonra normal pede gectim .Onu takinca alt ic camasiri giymiyorsun zaten .Bir de emzirme sutyeni filan koymustum ama onu da giymedim. Bebek surekli memede .Hic ihtiyaç duymadim .Ama sezeryan olcaksa koridorda yururken uzerine sabahlik falan olmali .[/QUOTE]Cok tesekkurler tavsiye icin. Peki renk olarak koyu mu alsak acaba? Şuan baktığımda hep açık renkli gecelikler var.
Sezeryani bilmiyorum ama normal dogumda gayet rahatti. Geceligin de guzelmis. Gule gule giy canim.Peki bu pedler hem normal hem de sezeryan dogumda kullanılabiliyor mu?
Cok dar ise sıkıntı olmaz mı kullanması?
Peki bu pedler hem normal hem de sezeryan dogumda kullanılabiliyor mu?Genelde zaten ya pembe ya mavi ya beyaz .Hic baska renk yapmıyorlar. Ped yetmez .Şokta depent satılıyor 9 lu ben onun 5 tanesini kullandim sonra normal pede gectim .Onu takinca alt ic camasiri giymiyorsun zaten .Bir de emzirme sutyeni filan koymustum ama onu da giymedim. Bebek surekli memede .Hic ihtiyaç duymadim .Ama sezeryan olcaksa koridorda yururken uzerine sabahlik falan olmali .
Kaç gr canım bu çay 200 mu**Tecrube ettigim seylerden biri de Humana Still Tea anne cayi .
Doguma gitmeden bir hafta once icmeye basladim .Sutum hemen geldi.Her ne kadar stresten dolayi azalsa da duzenli tukettigim zaman artisi görebiliyorum. 10 15 cc daha fazla süt çıkıyor. H.buradadan aliyorum .22 23 TL falan Eczanelerde daha pahali .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?