Bebegimi bakiciya birakiyorum icim rahat degil kizlar nolur bir yol gosterin

Kadının sinirlenince banyo gider kapağını kırdığını mi düşünüyorsunuz? Eşya kullanımı, düzen, çocuk bakımı karaktere bağlı olarak kişiye göre değişen şeyler. Annem bana geldiğinde de normalde olmayan şeyler olabiliyor ama annem kötü niyetli değil ya da sinirinden yapmıyor bunları. Çocuk konusunda da çok pimpiriklidir çocuk düşer annem çocuktan önce korkup bağırıp yanına koşar; bense daha soğukkanlıyımdir çok basit bir şey olmuş gibi davranıp gülerim ki çocuk da korkmasın. İnanın ben de kötü niyetli degilim

cevap verin hanımefendi bin defa soruldu
kadın ile anlaşırken 2 çocuğa bakacaksın dediniz mi
büyük çocuk okula gidene kar onunla 1 2 saat falan diyorsunuz o da bakım içine giriyor hiç kusura bakmayın
ve çocuğu okula kim hazırlıyor?
mesela büyük çocuk hasta olunca evde kalınca kim bakıyor? yine o kadın dimi?

Bakıcıda büyümüş biri olarak yorum yapmak isterim. Çocuğunuzu imkanınız varsa kesinlikle ama kesinlikle kan bağı olan, güvenilir birine emanet edin. 65 yaşında zaten yaşı büyük biri evladınıza ne kadar sabredebilir ki zaten sizin de içinize sinmiyor. Demek ki yanlış olan bir şeyler var, anneler hisseder, sezgilerinize güvenin ve çocuğunuzu ona emanet etmeyin. Aman daha küçük anlamaz demeyin, bende bakıcıda büyüdüm ve yaşı büyük bir kadındı. Bence beni sevmiyordu çünkü içimde ona karşı bir gram özlem yok. Lafa gelince ben onun ikinci annesiyim derdi ama bana hissettirdikleri çok farklı. Aklım erince hatırladığım beni uyutup komşuya gitmesiydi. Evde tek kalırdım ve çok korkardım. Ablamı ise ananem büyütmüş, tabi ki sevgi de almış. İkimizin arasında dağlar kadar fark var. Ben geç konuşmuşum ve ilkokul da içine kapanık bir çocuktum. Ablam ise avukat gibiymiş küçükken, tuttuğunu koparır, çok konuşkandır. Bira uzun yazdım ama umarım faydalı olur.
Eşinizin ablası en doğru tercih, halası ve kan bapı var. Sevgisini verir, çocuğunuz çok daha mutlu olur. İnanın tüm hayatını etkileyen bir süreç.

cevap verin hanımefendi bin defa soruldu
kadın ile anlaşırken 2 çocuğa bakacaksın dediniz mi
büyük çocuk okula gidene kar onunla 1 2 saat falan diyorsunuz o da bakım içine giriyor hiç kusura bakmayın
ve çocuğu okula kim hazırlıyor?
mesela büyük çocuk hasta olunca evde kalınca kim bakıyor? yine o kadın dimi?
Ben ilgileniyorum büyük oğlumla hanımefendi bebek için anlaştık.oglum henüz hasta olmadı olursa izin alıp alıp bakarım

Bu arada şunu da yazayım kadin eve geldi geleli bazı esyalar anlamsızca kırılıyor.bir gün cam tuzluk 4 kenarından ufak ufak kırılmış.baska gün banyoya koyulan kare şeklinde cam gider kapatıcı var o kırılmış.kadin sinirlendikce evdeki eşyalara zarar veriyor ben aptalım degilim anlıyorum.su helyum gazlı balonlar var bir gün büyük oğlumu da evde birkac saatliğine bırakmak zorunda kalmıştım gelince baktım.balin patlamış o balonlar patlamaz ki cocukla oynarken patladı diyor.ben şu an net gözlem yapabiliyorum kadinin sinirleri bozuk canıbir şeye sıkılınca öfkesini bu şekilde alıyor ha diceksiniz ki gözünle gordu mu görmeme gerek yok o evde yokken olmayan şeyler oluyor.

Hatta ne oldu gecende.bebegim kucagindaydi.agzina halka sert plastik oyuncaklardan almış yutmaz onda sikinti yok oyuncak büyük.bur de şiddetli bir şekilde bağırmaya ağlamaya başladı cocuk ben mutfaktaydim.ne oldu dedim oyuncak ağzına takıldı herhalde birden çekti ondan oldu dedi.ve bunu söylerken kahkahalarla gülüyordu.bu durum normal mi??? Buna ne dersiniz hepsi aklıma gelmiyor geldikçe yazarım.sen bunu bilerek yapmadıysan cocugu avutmaya çalışsana üzülüyorsun da yapmaciktan üzülmüş gibi yapsana? Yok kahkahalarla gülerek anlatıyor
Buna ne diyorsunuz

Çocuk sahibi degilim. Ahkam kesemem sizi eleştiremem.

Bakıcı çok yaşlı. Daha genç bir bakıcı bulmak zorundasınız.

Eve kamera yerleştirseniz ?

Bir süre iş hayatına ara vermeniz daha doğru gibi duruyor.

Bu arada şunu da yazayım kadin eve geldi geleli bazı esyalar anlamsızca kırılıyor.bir gün cam tuzluk 4 kenarından ufak ufak kırılmış.baska gün banyoya koyulan kare şeklinde cam gider kapatıcı var o kırılmış.kadin sinirlendikce evdeki eşyalara zarar veriyor ben aptalım degilim anlıyorum.su helyum gazlı balonlar var bir gün büyük oğlumu da evde birkac saatliğine bırakmak zorunda kalmıştım gelince baktım.balin patlamış o balonlar patlamaz ki cocukla oynarken patladı diyor.ben şu an net gözlem yapabiliyorum kadinin sinirleri bozuk canıbir şeye sıkılınca öfkesini bu şekilde alıyor ha diceksiniz ki gözünle gordu mu görmeme gerek yok o evde yokken olmayan şeyler oluyor.

Hatta ne oldu gecende.bebegim kucagindaydi.agzina halka sert plastik oyuncaklardan almış yutmaz onda sikinti yok oyuncak büyük.bur de şiddetli bir şekilde bağırmaya ağlamaya başladı cocuk ben mutfaktaydim.ne oldu dedim oyuncak ağzına takıldı herhalde birden çekti ondan oldu dedi.ve bunu söylerken kahkahalarla gülüyordu.bu durum normal mi??? Buna ne dersiniz hepsi aklıma gelmiyor geldikçe yazarım.sen bunu bilerek yapmadıysan cocugu avutmaya çalışsana üzülüyorsun da yapmaciktan üzülmüş gibi yapsana? Yok kahkahalarla gülerek anlatıyor

Bakıcınız normal değil. Lütfen değiştirin. Ayrıca çok da yaşlı ne demek kahkahalarla gülüyordu ?

Sizde bir sıkıntı yok konu sahibi. Size negatif yorum yapan üyeleri sallayın umursamayın.

Ben sizi haklı buldum.

Sevgiler.

Bakıcınız normal değil. Lütfen değiştirin. Ayrıca çok da yaşlı ne demek kahkahalarla gülüyordu ?

Sizde bir sıkıntı yok konu sahibi. Size negatif yorum yapan üyeleri sallayın umursamayın.

Ben sizi haklı buldum.

Sevgiler.
Ya inanın buraya konu açtığımda pisman oldum evet bir sıkıntı anormallik var ama millet bana normal degil diyor.

Bircok kisi abarttiginizi dusunmus ama ben bosu bosuna pimpiriklendiginizi dusunmuyorum. Insan hissediyor ne hangi amacla yapiliyor. Bes yasindaki cocuk hareketli buyuk ihtimalle ve 65 yasindaki kadinin buna tahammulu yok ve ofkeleniyor.
Hatta zor geliyor 6 aylik bebek bakmak da mecburiyetten yapiyor belli ki.
Bu kadindan cocuklariniza sevgi ve merhamet ile yaklasmasini beklemek sacma. Kadin hayati bitirmis evinde dinlenmesi lazim, o da bunu biliyor minimum oranda yapiyor ne yapiyorsa.
Bu duzelmez, gunde 900 liraya calisacak baskasi bulunur. Yollari ayirin, ay ayipti suydu buydu yok. Kimse sizin cocougunuzdan onemli degil.

ben çocuğumu bakıcıya bırakmakta çok tereddüt ettim, düşününce bile içim bi tuhaf oluyor.
imkan varsa kan bağı olan biri bakmalı, aklınız evde kalmaz.. mümkünse anneanne bakmalı, anne ve babadan sonra en iyi bakacak kişi anneannedir.
ben sırf bakıcıya bırakmamak için 2. çocuğu yapamıyorum, annem bir kez daha gelip bizimle kalma imkanı yok çünkü..

bu kadından emin değilseniz başka bakıcı bulun derim, zaten bebeğiniz daha çok küçük bi bağ kurmuş olduğunu sanmıyorum.

guvenmemekte haklisiniz ki anneler hisseder bir seylerin yolunda gitmdigini. sizdeki de iyi cesaret yalniz. 65 yasindaki kadina nasil cocuklarinizi emanet ediyorsunuz? bi kere sabri yetmez ki.. nine yasinda kadin, enerjisi yetmez hem de.

Hanımefendi memnun değilseniz parasını verip başka bakıcı turun bu kadar basit. Niye sayfalardır insanları ikna etmeye çalışıyorsunuz? Anlattıklarınızda evhamlı, pimpirikli bir anne var sadece. Bu kadın yaşı gereği sizin istediğiniz bakımı yapamaz. Bu kadar oluyor demek ki. Niye taktınız illa hep birlikte kadının dedikodunu yapalım diye uğraşıyorsunuz? Hoş size kim gelse siz yine de beğenmez bir kulp takarsınız gibi geliyor bana

bu ne pimpiriklilik ayyyy. 6 aylık oğlum var, çocuk bu valla hastalansa kadına hayatı zindan edeceksiniz belli o. bu kadar erken çalışmaya başladınız o zaman güveneceğiniz birisini bulacaksınız. Gelecek olan akrabaya da hayatı zindan edeceksiniz o belli de.Memnun değilseniz kadına güle güle dersiniz biter. Buraya girip kadına gömmeye çalışmak neyin kafası. İnsanlar sizi pimpirikli buluncafa yeni yeni senaryolar buluyorsunuz. Neymiş tuzluk kırılmış, iki çocuklu evde sağlam kalması mucize.

X