- 15 Haziran 2016
- 7.705
- 20.416
- 38
- Konu Sahibi birevimolsun
İyi misiniz? Bana hiç normal gelmiyorsunuz. Ve sadece ben mi bunun farkındayım, eşiniz aileniz arkadaşlarınız hiç uyarmıyor mu siziTamam haklisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi misiniz? Bana hiç normal gelmiyorsunuz. Ve sadece ben mi bunun farkındayım, eşiniz aileniz arkadaşlarınız hiç uyarmıyor mu siziTamam haklisin
cevap verin hanımefendi bin defa sorulduTamam haklisin
Ben ilgileniyorum büyük oğlumla hanımefendi bebek için anlaştık.oglum henüz hasta olmadı olursa izin alıp alıp bakarımcevap verin hanımefendi bin defa soruldu
kadın ile anlaşırken 2 çocuğa bakacaksın dediniz mi
büyük çocuk okula gidene kar onunla 1 2 saat falan diyorsunuz o da bakım içine giriyor hiç kusura bakmayın
ve çocuğu okula kim hazırlıyor?
mesela büyük çocuk hasta olunca evde kalınca kim bakıyor? yine o kadın dimi?
Buna ne diyorsunuzBu arada şunu da yazayım kadin eve geldi geleli bazı esyalar anlamsızca kırılıyor.bir gün cam tuzluk 4 kenarından ufak ufak kırılmış.baska gün banyoya koyulan kare şeklinde cam gider kapatıcı var o kırılmış.kadin sinirlendikce evdeki eşyalara zarar veriyor ben aptalım degilim anlıyorum.su helyum gazlı balonlar var bir gün büyük oğlumu da evde birkac saatliğine bırakmak zorunda kalmıştım gelince baktım.balin patlamış o balonlar patlamaz ki cocukla oynarken patladı diyor.ben şu an net gözlem yapabiliyorum kadinin sinirleri bozuk canıbir şeye sıkılınca öfkesini bu şekilde alıyor ha diceksiniz ki gözünle gordu mu görmeme gerek yok o evde yokken olmayan şeyler oluyor.
Hatta ne oldu gecende.bebegim kucagindaydi.agzina halka sert plastik oyuncaklardan almış yutmaz onda sikinti yok oyuncak büyük.bur de şiddetli bir şekilde bağırmaya ağlamaya başladı cocuk ben mutfaktaydim.ne oldu dedim oyuncak ağzına takıldı herhalde birden çekti ondan oldu dedi.ve bunu söylerken kahkahalarla gülüyordu.bu durum normal mi??? Buna ne dersiniz hepsi aklıma gelmiyor geldikçe yazarım.sen bunu bilerek yapmadıysan cocugu avutmaya çalışsana üzülüyorsun da yapmaciktan üzülmüş gibi yapsana? Yok kahkahalarla gülerek anlatıyor
Bu arada şunu da yazayım kadin eve geldi geleli bazı esyalar anlamsızca kırılıyor.bir gün cam tuzluk 4 kenarından ufak ufak kırılmış.baska gün banyoya koyulan kare şeklinde cam gider kapatıcı var o kırılmış.kadin sinirlendikce evdeki eşyalara zarar veriyor ben aptalım degilim anlıyorum.su helyum gazlı balonlar var bir gün büyük oğlumu da evde birkac saatliğine bırakmak zorunda kalmıştım gelince baktım.balin patlamış o balonlar patlamaz ki cocukla oynarken patladı diyor.ben şu an net gözlem yapabiliyorum kadinin sinirleri bozuk canıbir şeye sıkılınca öfkesini bu şekilde alıyor ha diceksiniz ki gözünle gordu mu görmeme gerek yok o evde yokken olmayan şeyler oluyor.
Hatta ne oldu gecende.bebegim kucagindaydi.agzina halka sert plastik oyuncaklardan almış yutmaz onda sikinti yok oyuncak büyük.bur de şiddetli bir şekilde bağırmaya ağlamaya başladı cocuk ben mutfaktaydim.ne oldu dedim oyuncak ağzına takıldı herhalde birden çekti ondan oldu dedi.ve bunu söylerken kahkahalarla gülüyordu.bu durum normal mi??? Buna ne dersiniz hepsi aklıma gelmiyor geldikçe yazarım.sen bunu bilerek yapmadıysan cocugu avutmaya çalışsana üzülüyorsun da yapmaciktan üzülmüş gibi yapsana? Yok kahkahalarla gülerek anlatıyor
Ya inanın buraya konu açtığımda pisman oldum evet bir sıkıntı anormallik var ama millet bana normal degil diyor.Bakıcınız normal değil. Lütfen değiştirin. Ayrıca çok da yaşlı ne demek kahkahalarla gülüyordu ?
Sizde bir sıkıntı yok konu sahibi. Size negatif yorum yapan üyeleri sallayın umursamayın.
Ben sizi haklı buldum.
Sevgiler.
Ya inanın buraya konu açtığımda pisman oldum evet bir sıkıntı anormallik var ama millet bana normal degil diyor.
Hayır siz haklısınız anne hisseder, içinize sinmiyorsa doğru kişi değildir.Ya inanın buraya konu açtığımda pisman oldum evet bir sıkıntı anormallik var ama millet bana normal degil diyor.
evet abartiEve geldiğimde ayakta ocak başında tek eliyle co ugu tutmuş diğer eliyle ocagi sıkıyor deterjanla.ya cocuk o anda kendini geriye atsa?? Ocağa mama dökülmüşdokulduyse döküldü.ya cocuk bir şekilde geriye atıver kendini düşse bu da mı abarti