- 25 Kasım 2023
- 490
- 1.563
- Konu Sahibi birevimolsun
Abartmıyorum olanı gayet iyi gozlemleyebiliyorum.
Abartmıyorsan eğer senin çocuğunu dövmüş kadın farkında mısın? Kolundan tuttuğun gibi evden atman gerekmez miydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abartmıyorum olanı gayet iyi gozlemleyebiliyorum.
Yok gayette okuduğumu anlıyorum fakat yazınızda çocuğunuzun okulda olduğunu görmedim. Yada siz yazmadınız.Okuduğuzu anlamakta sıkıntı yaşıyor olabilir misiniz? 2 cocuguma bakmıyor kadin sadece 6 aylik olana bakiyor.5 yasindaki oğlumu anaokuluna götürüyorum evde toplasan 2 saat o da benim yanımda goruyor bakiciyo büyük oglum.
Yani yaklaşık aylık 22500 lira veriyorsunuz kadına. O paraya çalışacak bir sürü çocuk gelişimi mezunu 20’li yaşlarında insan bulursunuz.Büyük oglum okula gidiyor bakiciyla beraber değil
Sadece bebege bakıyor
Az paraya bakmıyor günlük 900 veriyoruz
Gercekten gunluk 900 lira veriyorsanız bu fiyata cok daha iyi bakacak çok daha genc birini rahatlikla bulursunuz.Büyük oglum okula gidiyor bakiciyla beraber değil
Sadece bebege bakıyor
Ablasi gelip bakacak ama şimdiki bakici kadına ayıp olur mu nasil diyeceğim sen artık cocuga bakmayacaksın diye.65 yasindaki bir kadin yaklasik iki kusak oncesinin annesi tarzinda cocuk bakar. Iki kusak oncesi bir kadina bugunun annelik tedbirliliginde dusunceliginde bebek baktiramazsiniz. O montu yastigi atarken cocuga zarar verecegini aklina bile getirmez zira ya kendisi cok daha agirlarina maruz kalmis ya da kendi cocuklarini maruz birakmistir. Anakucagi da koltuga konulmamali. Genc biri de olsa yasli da olsa. Anlik bir dalginlikla devrilme riski var ve uzerinde dahi yazar masaya vs koymayin diye. Aman nolcak diye goz ardi edilse de olaylar hep o aman ne olacaktan geliyor. Uyutma kisminda bir noktaya kadar tolerans taninsa da uyku duzeni olustirmak icin evet uyutmaya calismak gerekiyor ama bunu hirsla ofkeyle hayiflanarak soylediyse sizi o rahatsiz etmistir. Bir bebege butun gun bakmak kolay degil. Siz de bilfiil baksaniz bikip bunalip hayiflanabilirsiniz ama devamli bu durum varsa bu bir sorundur. Ben tercihen cocuguma asla 65 yasinda birine baktirmam zorunluluk olmadikca. Bakicinizi degistirmenin yolunu bulun. 30 km oteden gelecek olan da olmaz, bir gun mutlaka yoruldum bunaldim der. 30 km kucuk sehirde ozel aracla 20 dk tutar, toplu tasimayla 40 dk tutar yallasik ama buyuksehirse 2 saati bile bulur yeri geldi mi trafikten. Bunun tek cozumu yakinda olan tanidik olmasa da referans verebilecek alternatif birini bulmak.
Ayip olmaz ucretini eksiksiz odediyseniz alacak verecek kalmadiysa. Neticede yuzgoz olmamissiniz, olumsuz bir tablo yok. Kibarca bundan sonrasi icin boyle uygun gorduk, bugune kadarki emekleriniz icin tesekkur ederiz dersiniz. Belki hatiralik bir hediye verirsiniz hos olur. Sitem edebilir, sorgulayabilir, sitem ederse de karsilik vermemeniz yeterli olur diye dusunuyorum. Sorgulama kismi gelirse bebegimiz buyuyor, sosyal ihtiyaclarini oncelemek adina bu karari verdik, gunumuzde cocuk yetistirmenin gereklilikleri cok degisti vs dersiniz olur biter.Ablasi gelip bakacak ama şimdiki bakici kadına ayıp olur mu nasil diyeceğim sen artık cocuga bakmayacaksın diye.
20li yaşlardaki yeni mezun kadınlardan da tecrübesiz/ az tecrübeli diye memnun kalmayacak muhtemelen. Bir de yaşlari küçük diye daha da darlar muhtemelen kızları. Anca ya (varsa) kendi annesi çeker bunca darlamayi, ya da kendi bakacak da içi rahat edecek maalesefYani yaklaşık aylık 22500 lira veriyorsunuz kadına. O paraya çalışacak bir sürü çocuk gelişimi mezunu 20’li yaşlarında insan bulursunuz.
Hiç inandırıcı gelmiyor bana yazdıklarınız nedense.
Lise değil ya şu açıktan çocuk gelişimi okuyanlar piyasada dolu. Arkadaşımın bakıcısı böyle biri mesela, 27-28 yaşında nişanlı bir kız. Çok da güzel bakıyor çocuğa valla.20li yaşlardaki yeni mezun kadınlardan da tecrübesiz/ az tecrübeli diye memnun kalmayacak muhtemelen. Bir de yaşlari küçük diye daha da darlar muhtemelen kızları. Anca ya (varsa) kendi annesi çeker bunca darlamayi, ya da kendi bakacak da içi rahat edecek maalesef
yukarıda siz onu okula götürene kadar 1 2 saat onunla demişsinizBüyük oglum okula gidiyor bakiciyla beraber değil
Sadece bebege bakıyor
Kreş düşündünüz mü? Belki iki çocuk için uygun bir fiyat verirler.Baska yorumu olan yok mu
Ayıp olmaz ücretini ödeyin teşekkür edin halası ile devam edicez dersiniz geçersiniz. Hem hala olduğu için zaten öncelik o yani onun yaş grubu anlar bunuAblasi gelip bakacak ama şimdiki bakici kadına ayıp olur mu nasil diyeceğim sen artık cocuga bakmayacaksın diye.
Görümceniz sürekli mi bakacak yoksa siz bir bakıcı ayarlayana kadar mı?Ablasi gelip bakacak ama şimdiki bakici kadına ayıp olur mu nasil diyeceğim sen artık cocuga bakmayacaksın diye.
Yol yorucu gelip eve yerleşme ihtimali de göz önünde bulundurulmaliGörümceniz sürekli mi bakacak yoksa siz bir bakıcı ayarlayana kadar mı?
Bu sefer de görümceyle sorun yaşayabilirsiniz. İster istemez alışkanlık/düzen farkları olacak aranızda. Yol uzun dediniz, yorucu gelip bir süre sonra kendisi vazgeçebilir. Aileden biriyle bu tarz ilişkilere girmek riskli bence.
Zaten iyi ücret ödüyorsunuz. Tanımadığınız, işi çocuk bakmak olan birini bulun ve eve de kamera yerleştirin.
Eyvah eyvah ! En fenası oYol yorucu gelip eve yerleşme ihtimali de göz önünde bulundurulmali