Bebegimi bakiciya birakiyorum icim rahat degil kizlar nolur bir yol gosterin

Hanımefendi ben çok endişeliyim çocuklarınız için
Bakıcı kadının büyük bir hırsla kuvvetle çocuğa yastıkla vurduğunu fermuarlı hırkayla suratına vurduğunu söylüyorsunuz. Yani şiddet görüyorlar. Neden çocuklarınızı korumuyorsunuz şiddet görmelerine göz yumuyorsunuz?
Tamam ama burda çoğu insan abartgimi dusunuyor eşim dahil

Kadın ununu elemiş, eleğini asmış bir yaşta. Bu yaşta çocuk bakmak onun da çok istediği bir şey değildir.

Eşinizin ablası daha uygun değil mi?

Allah iyi insanlara denk getirsin çok zor bakıcıya çocuk emanet edip gitmek ki birisi çok çok küçük henüz. Ben de bakiciyla iki yıldır çalışıyorum. Öyle hırsla oyun oynasa asla kabul edemezdim. Ama 5 yaşındaki büyük. Ona da mı bakıcı bakıyor? Onu kreşe versen ve bakiciyi degistirsen? İçine sinmiyorsa kesin hissettigin birşey vardır ve o şey gerçektir. Yaşı bana da büyük geldi. Kayinvalidem o yaşta ben güvenip çocuk bırakamam. 56 yaşındaki annemde bile tedirgin oluyorum. Doğru bakıcıya ulaşmak biraz vakit alabiliyor ama değiştirmekte tedirgin olmayın böyle böyle oturuyor. Her yere haber salın birini arıyorum diye. Herkese her yere :) komsulariniza sorun belki onlardan bile bakmak isteyen çıkabilir. Canınızı sıkmayın oluyor malesef böyle şeyler.
O anaokukuna gidiyor evde olduğu zaman aralığında yapıyor hunu

Bakici eski komşum 65 yasinda.yanaisl anlatsam siz görseniz ay ne kadar iyi dersinizama işin içine girince bana pek öyle gelmiyor
Sizlere bazı sorularım olacak.
1.mesela kadına ben dedim bebek uyuyor olabilir diye eve anahtarla giriyorum bunu söyledim zil çalmam dedim ve geleceğim saatler belli.ben kapıdan girince ses yok benim girdigimi anladığı ana bebege şirinlik yapıyor aman aman aman severim seni vs diyor.yani duyayım da ay bebegimi ne çok seviyor diyeyim bu durumla evin içinde çok karşılaştım gerek var mi böyle bir şeye?
2. Benim 5 yasinda bir oglum daha var.Oglum onunla nenesi gibi oynamak istiyor.o da kadından gözünden anlıyorum bunalıyor anlıyorum kadını ve oğlumu surekli uyarıyorum dikkatini başka yere çekmek istiyorum ama kadin yine onunla oynamış oluyor ama bakin şurası canımı sıkan şey.eline cocugun fermuarlı kapsonlu ceketini almış guya oyun yapıyor onun suratına atıyor oglum da önce bir afalliyor kadin da gülüyor o arada şirinlik yapıyor oglum da heyecanla oyuna devam ediyor o ona atıyor o ona.oyun sanıyor oglum ama kadin bariz ortada sinirini çıkarmak için oyuna vurup cocugun suratına atıyor müdahale ettim..daha önce de yastıkla yapmıştı bunu.yastikta ne var demeyin kadin tüm gücüyle yastığı cocugun suratına fırlatıyor ben anlıyorum.bu durumda siz ne düşünürsünüz?
3.kadin 65 yasinda çocuğumu kucağından düşürür mu veya bir yere ayağı takılır vs olur mu? Diye canim sıkılıyor aklim kalıyor.yere oturmayayim diye cocugun ana kucağını koltuğun üzerine koymuş yemeği burda yedirdim diyor kendi rahat etmek için.yani yere oturarak yedirse kalkması sorun olur herhalde.ben evdeyken yere oturtup yediriyor ama.siz olsanız bu durumda ne düşünürsünüz?
4.bir de bazen telefonla arıyorum cocugu uyatmaya çalıştığını söylüyor bu duurm da canımı sıkıyor uyumuyorsa uyumasın uykusu gelince uyur zaten degil mi?
Kizlar sizler durumlarda ne düşünürdünüz? Bebege baktıracak kimsemiz yok.bir ablası var esimin onu mu çağırsam o da 30 km yoldan gidiş geliş yapacak.
Bebegim 6 aylik bu arada.
Yani, 65 yaşindaki bir kadından nasıl bir performans bekliyordunuz ki? Ya parasıni basıp bu alanda iyi eğitimli, yaşı geckin olmayan birini bulacaksiniz ya da bu sorunlara eyvallah diyeceksiniz. Parayla da olsa kimse kimsenin cocuguna dört dörtlük bakamaz. Insan yeri geliyor kendi cocuguna bile oyle mükemmel bakamıyor.

Yastık atma oyununu da gözünüzde fazla buyutmussunuz. Kadina kurulmak yerine, bu tarz oyunlar oynamasini istemediginizi sebebiyle birlikte net ve gerekiyorsa da sert bir dille açıklarsıniz olur biter.

Bebeğin bir rutini olmasi lazim,uyku saati mesela bebek istediği zaman uyur diye bişey yok . Sabah kacta kalkıyor bebek 2-3 saat SONRA uyur.6 aylikken 3 uyku bile olabilir. Buna bakarak bende zorla uyutmus oluyorum, uyutmaya çalışıyorum evet çünkü gun icinde uyumasi lazım.
Fermuar konusinda uyarabilirsiniz sert şekilde metali yüzüne gelebilir. -
Bebekler beslenirken dik oturmalidir mama sandalyesinde oturtup yemesi iyi ana kucağında yatar pozisyon oluyor.
Yaş konusunda düşmesi herkes düşebilir bizde çocuğumuz kucağımızda düşebiliriz.
Eğer hareketlerinde sıkıntı yoksa ,bir rahatsızlığı yoksa çocuğun peşinde dolanmasında sorun değil. Şimdi yerde sürünme ya da dönerek ilerliyordur yürümeye başlayınca zorlanacak mi o önemli
Eğer gerçekten öfkeli davranışları varsa ya da sırf siz gelince sevdiğini düşünüyorsanız kamera koyun yatak odasına ve bulundukları ortama haber verin içiniz rahat etsin

Bebeğin bir rutini olmasi lazim,uyku saati mesela bebek istediği zaman uyur diye bişey yok . Sabah kacta kalkıyor bebek 2-3 saat SONRA uyur.6 aylikken 3 uyku bile olabilir. Buna bakarak bende zorla uyutuyotum oluyor uyutmays çalışıyorum evet çünkü gun icinde uyumasi lazım.
Fermuar konusinda uyarabilirsiniz sert şekilde metali yüzüne gelebilir. -
Bebekler beslenirler dik oturmalidir mama sandalyesinde oturtup yemesi iyi ana kucağında yatar pozisyon oluyor.
Yaş konusunda düşmesi herkes düşebilir bizde çocuğumuz kucağımızda düşebiliriz.
Eğer hareketlerinde sıkıntı yoksa bir rahatsızlığı çocuğun peşinde dolanmasında sorun değil. Şimdi yerde sürünme ya da dönerek ilerliyordur yürümeye başlayınca zorlanacak mi o önemli
Eğer gerçekten öfkeli davranışları varsa ya da sırf siz gelince sevdiğini düşünüyorsanız kamera koyun yatak odasins ve bulundukları ortama haber verin içiniz rahat etsin
Gerçekten öfkeli davranışlarını seziyorum

Bildirin hanımefendi gidin yetkili mercilere ne bildiriyorsaniz bildirin zaten yazmamış miyim engel oldum diye görmüyor kuusbuz?

Bildirin hanımefendi gidin yetkili mercilere ne bildiriyorsaniz bildirin zaten yazmamış miyim engel oldum diye görmüyor kuusbuz?
Bakıcı 5 yaşındaki çocuğa şiddet uyguladı siz engellediniz ve hala aynı bakıcıya 6 aylık bebeği ve şiddet gören çocuğu emanet etmeye devam ediyorsunuz değil mi?
Tamam bu şekilde anlatacağım. İnşaallah birileri çocukların güvenliğini sağlar sahip çıkar en kısa sürede

Bakıcı 5 yaşındaki çocuğa şiddet uyguladı siz engellediniz ve hala aynı bakıcıya 6 aylık bebeği ve şiddet gören çocuğu emanet etmeye devam ediyorsunuz değil mi?
Tamam bu şekilde anlatacağım. İnşaallah birileri çocukların güvenliğini sağlar sahip çıkar en kısa sürede
Beğendim aynen kayıt edin beni neticeyi bekliyorum.

Ben de sordum beğenmemiş cevap vermiyor
Altı aylık bebeği uyutmaya çalışıyor kadıncağız diye de söyleniyor uykusu gelince uyurmuş nasıl uyuyacak acaba bezini değiştirip beşiğine tırmanıp üstüne yorganı çekip tatlı rüyalara mı dalacak bu bebek?
Eleştirenleri seri beğenmedime bağlamış. Duymak istedikleri yazılmamış çünkü 😏

Allah kurtarsın kadıncağızı diyerek noktalayayım bari 😎

Gerçekten öfkeli davranışlarını seziyorum
Ya ben yok olmaz diyemiyorum. Çünkü insanlar cok değişik biz bile bazen ,Kendi çocuğumuz sürekli oynamak isterken , istemiyorsak suratımizdan belli ediyoruz. Ve çocuk bakmak gerçekten zor. Ben mesela ilk doğduğu zaman o zamanda değerlendirirken zor diyordum gece kalkması çok olduğu icin ama şuanda daha zor 13 aylik yürüyor ve sürekli peşindeyim. Yerde birşey görse ağızna atıyor. Makinayla hep süpürsemde görmediğim şeyler oluyor.

Kamera koyun bilsin , en azından haberli olmasi daha dikkatli olacağı anlamına gelir

X