• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi bıraksam mı????

Eşin ne diyor? Mantıklı bulduysa yollayın gitsin nolucak? Sporunu yap o arada sen de. Ama bebek düşerse kalkarsa yok yüzünde yara olmş yok bacağı morarmış kadına kızmayın. Sorumlu sizsiniz. Çocuktur düşer diyin aynı sükunetle..

Paralı bakıcı gelip ille sizin bebeğinize sarılıp öpmez. Bana getir bunu demez. Anlaşırsınız karşılıklı. Kurallar belirlneir. Eğitimini almş biridir. Tv seyretmeyecek bunu bunu yiyecek dersin. Şımartma öpme dersin. Ama o kadına kural koyamazsın. Canının istediğini yapar.

Bu kadar çocuk sevgisi de insanda iyice şüphe uyandırıyor. Yine de dediğim gibi eşin ok derse sorun yok

benim yengem oğlunu bana ve anneme bile güvenmiyo :) hala ve babaanneyiz :)

Kendinize gelin lutfen... Bebegini bana ver evime gotureyim ama sen davetli degilsin demek normal bi insanin yapacagi teklif degil.

Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;

1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.

Diğer bir yanımda çekinceli sonuçta hergün neler okuyup izliyoruz haberlerde.

Diyeceğim o ki vaziyet bu. Siz olsanız ne yaparsınız???
ayyy sakın ne olur ne olmaz yapmayın allah aşkına insan oğlunu tanımak için ömrünüzü verseniz bile ne yapacağı belli olmaz
Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;

1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.

:KK12::KK12::KK20:

Ben insanlara asla güvenmemek gerektiğini öğrendim.
Sizin yanınızdayken istediği kadar sevsin.
Ama bebeğinizi alıp eve götürmek de ne demek?
Saçma ötesi saçma.

Şuan merak ettiğim tek şey o kadına bebeğime ücretli olarak baktırsaydım olacaktı ama gönüllü olarak olunca olmuyor mu???

E olmuyor tabi ki. Ucretli bakan bir insanin amaci belli, para kazanmak. Burada amaç ne hiiiç belli değil. Küçücük çocuk başına bir şey gelse de söyleyemez ki... Bu kadar tehlikelerden bahsedildi hala büyük inatla bu tuhaf fikrinizi savunmanıza da pes doğrusu... İnanılmaz.

Kurs Okul spor falan aşırı yoğun bir insanım. Bakıcı tutma fikrindeydim o kadının bakıcılıktaki ününü biliyorum. Bikaç yıl önce hatta bir arkadaşımın kızına bir yıl baktı. (Ücretle) ben de ona iş teklif ettim. O da geçen yıl piriminin doğduğunu ve emekli olduğunu artık çalışmadığını fakat kızıma arada sırada gönüllü olarak bakmak istediğini söyledi. Konu başında fazla ayrıntıya yer vermek istemedim ama keşke verseymişim.

"Kurs, okul, spor" diye aşırı yoğun bir insansanız çocuk yapmadan önce biraz düşünseydiniz keşke. 1 aydır tanıdığın tuhaf bi insanın tuhaf bi teklifine çocuğu öylece bırakcaksan kurs, okul, sporun falan ne anlamı var. Siz yoğunluk görmemişsiniz yaa gelmiş kursun sporun yoğunluğundan bahsediyorsunuz. Burada okuduğum hiç bir konuya, hiç bir yoruma bu kadar kızmamıştım. İnanamıyorum size!

Gecen hafta 7.5 aylik hamile bir kadin ikinci el bebek elbisesi almak icin bir kadinin evine gidiyor. Gittigi kadin hamile kadinin karnini kesip bebegini calmaya calisiyor ama bebek öluyor. Namazinda niyazinda olup ne insanlar var hicmi haber okumuyorsunuz kafayimi yediniz siz. Hic tanimadigin birine 19 aylik bebegi gondermek ne demek ?

asla.
ne hakla götürmek istiyor hem?

Sormanız bile hata deil bir ay 1 senedirde tanıyor olsam Bebeğimi kimseye emanet etmem

Bir aydır tanıdığım insana değil hafız, iyilik meleği olsa çocuğumu bırakmam şahsen.
Ayrıca tuhaf yani çocuğu bana bırak demesi. Nasıl cesaret edebildi anlamadım.
Çocuk bu yani.

Şuan merak ettiğim tek şey o kadına bebeğime ücretli olarak baktırsaydım olacaktı ama gönüllü olarak olunca olmuyor mu???
Konu açıyorsunuz, diyorsunuz ki, 1 aydır tanıyorum kızıma bayılıyor ,arada bana birak dedi diyorsunuz.
İnsanlar size diyorki, ne alaka? Ne sebeple istiyor, dünyanın bin türlü hali var vermeyin bebeğinizi. Cevabınız ama hafız, ama çok ünlü bir bebek bakıcısi, arkadaşımın çocuğuna baktı vs.vs. sıralıyorsunuz.
Biz mi anlamıyoruz, siz mi anlatamıyorsunuz meramınizı yada tepki aldınız diye mi böyle çeviriyorsunuz konuyu bilemedim.
Siz bilirsiniz mükemmelmiş ya bırakın o halde ne diyelim size artık.

Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere.
(....)
Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.

Tanındık bilindik birisi. Ama sizde haklısınız insan güvenmiyor.

Yoksa bugüne kadar okul haricinde kızımı bırakmış değilim

Isim olduğunda (kadının evi yakın) evine götürüp bikaç saat işimi halledip dönüp almaktan bahsediyorum. Yoksa çocuğumu kimseye verdiğim yok

kadının bir çocuğa en ufak bir yanlış hareketi olsa ilçemizin EN ÜNLÜ bebek çocuk bakıcısı olmazdı.

Ki bugüne kadar asla bebeğimi keyif için bırakmış değilim.

Kurs Okul spor falan aşırı yoğun bir insanım.
(...)ben de ona iş teklif ettim. O da geçen yıl piriminin doğduğunu ve emekli olduğunu artık çalışmadığını fakat kızıma arada sırada gönüllü olarak bakmak istediğini söyledi.

Şimdi...
1. Kadını 1 aydır şahsen tanıyorsunuz ama ismini hep duydunuz. Bebek bakıcısı bir kadın. Hatta iş teklif edecek kadar güvendiniz ama gönüllü bakayım dediğinde güvenmeyip bize soruyorsunuz. Neden?

2. Önce dinlenmek için bırakacaktınız, sonra işinizi halletmek için bırakacak oldunuz. İşinizi hallederken mi dinleneceksiniz?

3. Hiç keyif için bırakmadım, okul haricinde bırakmadım dediniz ama kurs ve sporla falan aşırı yoğun bir insansınız. Spora bebeğinizle mi gidiyorsunuz?

4. 45 yaşlarında kadın nasıl emekli oluyor? Primi dolsa yaşı dolmaz.

Arkadaşım kusurabakmada kafayi yedin herhalde senin birkaç saatlik zevkin veya dinlenmem için çocuğunun basina kotu bisey gelebilir ne kadar güvenilir de olsa asla ama ASLA KİMSEYE GUVENEMEZSİN HELEDE KİZ COCUGU İSE ETRAFTA BUKADAR OLAY OLUYORKEN BU KONUYU ACMAN BUNU DUSUNMEN BİLE COK SACMA BURDA BİR SURU KONU GORDUK YA DAYİSİNDAN AMCASİNDAN HATTA DEDESİNDEN BİLE TACİZE TECAVUZE UGRAYAN VAR LÜTFEN HERSEYİ İYİ NİYETLE KARSİLAMAYİN BEN OLSAM O KADİNİN BUKADAR İYİ NİYETİNDEN BİLE SÜPHE DUYARİM AKİLLİ OLUN LUTFEN.....

Back
X