- 25 Şubat 2015
- 1.787
- 2.303
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy sakın ne olur ne olmaz yapmayın allah aşkına insan oğlunu tanımak için ömrünüzü verseniz bile ne yapacağı belli olmazAslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;
1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.
Diğer bir yanımda çekinceli sonuçta hergün neler okuyup izliyoruz haberlerde.
Diyeceğim o ki vaziyet bu. Siz olsanız ne yaparsınız???
Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;
1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.
Şuan merak ettiğim tek şey o kadına bebeğime ücretli olarak baktırsaydım olacaktı ama gönüllü olarak olunca olmuyor mu???
Kurs Okul spor falan aşırı yoğun bir insanım. Bakıcı tutma fikrindeydim o kadının bakıcılıktaki ününü biliyorum. Bikaç yıl önce hatta bir arkadaşımın kızına bir yıl baktı. (Ücretle) ben de ona iş teklif ettim. O da geçen yıl piriminin doğduğunu ve emekli olduğunu artık çalışmadığını fakat kızıma arada sırada gönüllü olarak bakmak istediğini söyledi. Konu başında fazla ayrıntıya yer vermek istemedim ama keşke verseymişim.
Bir aydır tanıdığım insana değil hafız, iyilik meleği olsa çocuğumu bırakmam şahsen.Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;
Konu açıyorsunuz, diyorsunuz ki, 1 aydır tanıyorum kızıma bayılıyor ,arada bana birak dedi diyorsunuz.Şuan merak ettiğim tek şey o kadına bebeğime ücretli olarak baktırsaydım olacaktı ama gönüllü olarak olunca olmuyor mu???
Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere.
(....)
Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.
Tanındık bilindik birisi. Ama sizde haklısınız insan güvenmiyor.
Yoksa bugüne kadar okul haricinde kızımı bırakmış değilim
Isim olduğunda (kadının evi yakın) evine götürüp bikaç saat işimi halledip dönüp almaktan bahsediyorum. Yoksa çocuğumu kimseye verdiğim yok
kadının bir çocuğa en ufak bir yanlış hareketi olsa ilçemizin EN ÜNLÜ bebek çocuk bakıcısı olmazdı.
Ki bugüne kadar asla bebeğimi keyif için bırakmış değilim.
Kurs Okul spor falan aşırı yoğun bir insanım.
(...)ben de ona iş teklif ettim. O da geçen yıl piriminin doğduğunu ve emekli olduğunu artık çalışmadığını fakat kızıma arada sırada gönüllü olarak bakmak istediğini söyledi.