• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi bıraksam mı????

bende kendimce dindarım,bende kuran okurum ,namaz kılarım ama dışardan hemde daha 1 aydır tanıdığım biri benim kim olduğumu bilemez.hem dediğin gibi çevremde dindarlığı ile övünen o kadar insan varki kapısını bile açmam o derece.bununla bağdaştırmak çok yalnış.hemde keyfi bırakmak yani.bende anneyim 7 yaşında ve 7 aylık kızlarım var.çok bunaldığım anlar oluyor.günlerce evden çıkmadığım .büyüğün dersleri ,küçüğün bakımı bazen çok yoruyor.ama aklımın köşesindrn geçmedi birine bırakayım da biraz çıkayım demek.komşularım istiyor sevmeye bazen bende gidiyorum .yani olacak şey değil
Al bndede o kadar ya :) cok hklisin ben sadece mutfaj alisverisi icin cikiyon disariya alisverisi esim ve cocugumla yapiyom geliyom o kadar ki ben ailemden uzkta ne komsum var gittigim ne bi tane tanidigim dort duvar arasinda annem geldi gecen valla iyi kafayi yemiyon burda kizim dedi cocugun olmasa durulcak yer degil burasi dedi:)

Hem dunyanin binbir turlu hali var ya bazi insanlar bole elinde olmayan seyleri takinti haline getiriyo ya kacirirsa ya kendi cocuguymus gibi sahiplenirse ben kendi ailemden kaynanamdan kiskaniyom cocugumu bide bi baskasiyla kaynasmasi yakinlasmasi hic dogru degil cocugun beynindede sizin ona verdiginiz omur billah cikmaz

Hanımlar,
lütfen rica ediyorum konu dine getirilmesin ne olur, genel olarak bakar, çocuğun bir başkasına gönderilmesine, emanet edilmesine dair yorum yaparsanız, topik dini yorumlar sebebiyle kapatılma riskiyle karşı karşıya kalmaz.

Konu sahibesi,
çocuğunuzu bir başkasının evine yanında siz yokken asla göndermeyin, 1 aydır tanıdığınız hanımefendi çok iyi niyetli, gayet şefkatli ve güzel ahlaklı olabilir, sözüm o hanımefendiye değil, yalnız zaman çok kötü, bu yüzden ebeveynlerin çocuklara bir başkasıyla rahatça bir arada olacağı mesajı vermesini şahsen uygun görmüyorum.

Hanımlar,
lütfen rica ediyorum konu dine getirilmesin ne olur, genel olarak bakar, çocuğun bir başkasına gönderilmesine, emanet edilmesine dair yorum yaparsanız, topik dini yorumlar sebebiyle kapatılma riskiyle karşı karşıya kalmaz.

Konu sahibesi,
çocuğunuzu bir başkasının evine yanında siz yokken asla göndermeyin, 1 aydır tanıdığınız hanımefendi çok iyi niyetli, gayet şefkatli ve güzel ahlaklı olabilir, sözüm o hanımefendiye değil, yalnız zaman çok kötü, bu yüzden ebeveynlerin çocuklara bir başkasıyla rahatça bir arada olacağı mesajı vermesini şahsen uygun görmüyorum.

Ama sevgili Mune, sen haklısın ama konu sahibi demiş ki kadın namaz kılıyor çocuğuma neden zarar versin, o böyle dediği için dedik namaz kılmak birine güvenmek için yeterli değil, 1 aydır tanıdığın birine nasıl güvenirsin diye.

Ama sevgili Mune, sen haklısın ama konu sahibi demiş ki kadın namaz kılıyor çocuğuma neden zarar versin, o böyle dediği için dedik namaz kılmak birine güvenmek için yeterli değil, 1 aydır tanıdığın birine nasıl güvenirsin diye.
Konu sahibesi bilmeden yazmış olabilir, devamındaki yorumlarda üyelerce devam etmiş dini yorumlar, genel olarak yorum yapalım;)

Sırf dindar görünüyor diye 19 aylık çocuğu 1 aydır tanıdığınız birine güvenip bırakabilecekseniz ülkenin haline şaşmamak gerek.

Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;

1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.

Diğer bir yanımda çekinceli sonuçta hergün neler okuyup izliyoruz haberlerde.

Diyeceğim o ki vaziyet bu. Siz olsanız ne yaparsınız???

asla.....

Kendi babasına?
O kadar da değil yahu.
işim varsa oda 1-2 saat iş dediğimde ya hastane ortamıdır o havayı solumasın diye .veya çok hastayımdır kalkamam yerimden öyle ...bırakayım spora gideyim bırakayım dedikodu yapmaya gideyim yok bizde ....o büyüyene kadar asosyallll

Hanımlar,

Konu sahibesi,
Mune birisi namazında niyazında madem, güvenebilirsin canım demiş, hatta BIRAKMALISIN demiş
ben de insanları yanlış yönlendirmeyin dedim, ne ilgisi var dedim :/

Konuyu gidip gelip okudukça çıldıracak gibi oluyorum ya.
Aklım almıyor insanın içi nasıl rahat eder.

Ben asla bırakamazdım.
Tavşanımı bile 5 gün kardeşime bıraktım da ağlıyordum her gün iyi midir diye!

Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;

1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.

Diğer bir yanımda çekinceli sonuçta hergün neler okuyup izliyoruz haberlerde.

Diyeceğim o ki vaziyet bu. Siz olsanız ne yaparsınız???
yorumları okumadım ama arkadaşlar eminim benim söylemek istediklerimden çok daha fazlasını söylemiştir.
ben sadece sana Allah sana akıl fikir versin diyorum. sana ve hepimize..

işim varsa oda 1-2 saat iş dediğimde ya hastane ortamıdır o havayı solumasın diye .veya çok hastayımdır kalkamam yerimden öyle ...bırakayım spora gideyim bırakayım dedikodu yapmaya gideyim yok bizde ....o büyüyene kadar asosyallll

Anladim da babasina bile birakmam demeniz tuhaf geldi. Babasina guvenmiyirmussunuz gibi. Ya da ben yanlis anladim.

Anladim da babasina bile birakmam demeniz tuhaf geldi. Babasina guvenmiyirmussunuz gibi. Ya da ben yanlis anladim.
gerekirse güvenmem elbette ama bunu gerektirecek bi davranışı olmadı .şuna dikkat çekmek istedim sadece spor için yada dinlenmek için bırakmam hiçkimseye...

Back
X