• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi bıraksam mı????

Benim 3 haftadır bir kedi yavrum var, onu bile birisi ver 1 gün bende dursun seveyim dese vermem.
ne yapacağı belli olur mu diye.
Ya yanlış bişey yedirirse, ya dikkat etmezse diye.

Daha önce bikaç defa evine gittim o da bana geldi. Ve sürekli gönüllü annelik yapıyor. Çocuklara çok düşkün. Şu anda iki tane kızın bir yıldır koruyucu annesi. Acaba deyişim ondan. Yoksa bugüne kadar okul haricinde kızımı bırakmış değilim
Allah aşkına yapma ya acaba bile demen tuhaf, kadının rahatlığına da ayrıca sinirlerim bozuldu

Yok artık!! Yahu bebek bu yani herhangi bir eşyadan bahsetmiyoruz dimi ben yanlış anlamadım???
Ne demek sevmek için bebeğini başkasına vermek?
Bu teklifi düşünmenize bile hayret ettim :KK57:
Bu uslubu beğenmiyorum. Bebeği başkasına vermek demek değil bu. Dikkatli okuyun. Isim olduğunda (kadının evi yakın) evine götürüp bikaç saat işimi halledip dönüp almaktan bahsediyorum. Yoksa çocuğumu kimseye verdiğim yok

Terkedilmişlik hissi mi?? Hergün o kadının kucağından kızım ağlayarak alıyorum eve götürüyorum
Kucağında oynamak ayrı şey annesinin onu biyere bırakıp gitmesi ayrı şey oluşur sa dedim ayrıca öyle olur demedim sadece bir örnek verdim çünkü biçok şey oluşabilir kafasında. Kadının çocuk yetiştirme tarzını nerden biliyosunuz hem ya cocugunuza saçma bişey ogretirse mesela siz evde belli kurallar koyuyosaniz orda onları çignetirse? Bebeğe annesinden başka kim öyle bakabilir ? Hiçbişey olmazsa bigün hastalanir geri gelir bebeginiz o zaman çok uzulursunuz.

Ama şöyle hafızlık hocasını 3 yıldır tanıyorum. Hoca da bayanı bikaç yıldır tanıyor. Tanındık bilindik birisi. Ama sizde haklısınız insan güvenmiyor.
canım isterse 40 yıllık tanıdık olsun. ben bebeğim olsa tanıdıklarımın yanında bile yalnız bırakmam. neler var şu dünyada.

sakın.:KK20:

Ya millet artik kendi ailesinden süpheleniyor, ne vakalar var amcalar, babalar, anneler,.. çoçuklarina (cinsel) istismar ediyor. Hiçmi gazeleteri okumuyorsunuz? Kadin kuran okuyor diye, iç dünyasini bilemezsin. Kuran okumak, namaz kilmak, insani otmatikmen iyi biri, iyi bakici felan yapmaz!!

Ya inanamadim ben ya, insan nasil çoçugunu daha 1 ay tanidigi birine emanet etmeyi düsünebilir? Hakikatten sok içindeyim. :KK57:

Tam anlatamıyorum herhalde. Kadın sürekli gönüllü annelik yapıyor. + bulunduğumuz ilçenin EN ÜNLÜ mürebbiyesi belgeli olarak büyüttüğü 8 çocuk var. Acaba deyişim bu yüzden. Yoksa karşıma çıktı aaa hadi çanta emanet eder gibi çocuk emanet etmek olayı değil bu.

Kadının bir çocuğa en ufak bir yanlış hareketi olsa ilçemizin EN ÜNLÜ bebek çocuk bakıcısı olmazdı.

hiç iyi niyetli düşünemedim
aklıma ilk gelen ya bebeği kaçırırsa oldu
bu zamanda kimseye güven olmaz
hele çocuk konusunda
ya sapık bir kadınsa ya bebeğinize siz yokken zarar verirse
ben bırakmazdım

Terkedilmişlik hissi mi?? Hergün o kadının kucağından kızım ağlayarak alıyorum eve götürüyorum

Tam anlatamıyorum herhalde. Kadın sürekli gönüllü annelik yapıyor. + bulunduğumuz ilçenin EN ÜNLÜ mürebbiyesi belgeli olarak büyüttüğü 8 çocuk var. Acaba deyişim bu yüzden. Yoksa karşıma çıktı aaa hadi çanta emanet eder gibi çocuk emanet etmek olayı değil bu.

Kadının bir çocuğa en ufak bir yanlış hareketi olsa ilçemizin EN ÜNLÜ bebek çocuk bakıcısı olmazdı.
Bu kadar gönüllüysen ver o zaman çocuğu,niye bize soruyorsun

Kucağında oynamak ayrı şey annesinin onu biyere bırakıp gitmesi ayrı şey oluşur sa dedim ayrıca öyle olur demedim sadece bir örnek verdim çünkü biçok şey oluşabilir kafasında. Kadının çocuk yetiştirme tarzını nerden biliyosunuz hem ya cocugunuza saçma bişey ogretirse mesela siz evde belli kurallar koyuyosaniz orda onları çignetirse? Bebeğe annesinden başka kim öyle bakabilir ? Hiçbişey olmazsa bigün hastalanir geri gelir bebeginiz o zaman çok uzulursunuz.
Işte benim endişelerim de aşağı yukarı bunlar

Bu kadar gönüllüysen ver o zaman çocuğu,niye bize soruyorsun
Usluplarınız yapıcı olsun lütfen. Ki bugüne kadar asla bebeğimi keyif için bırakmış değilim. Sadece okul için bırakıyorum. Bu kadar da ilçenin en ünlü bebek çocuk bakıcısı.

Risk almaya o hakkı ona vermeye gerek yok
Olabildiğince görüşün birlikte gidin o gelsin ama yerini bilsin o bebeğin bir annesi var şu anda istese evlat edinebilir koruyucu aile olabilir

Bu uslubu beğenmiyorum. Bebeği başkasına vermek demek değil bu. Dikkatli okuyun. Isim olduğunda (kadının evi yakın) evine götürüp bikaç saat işimi halledip dönüp almaktan bahsediyorum. Yoksa çocuğumu kimseye verdiğim yok

Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere

Gayet dikkatli okudum ve siz konunuza bunu yazmışsınız yukarıda bahsettiğiniz açıklama yok!
Onu da geçtim üslubumda size hakaret içeren bir durum yok!
Eleştiri beğenmiyorsanız da buraya konu açmayın bunu yapmak için bir zorunluluğunuz yok!
Ve benden size daha fazla yorum yok :KK66:

valla o kadar şaşırdım ki ne yorum yazıcağımı bilemedim.. şaka falan olmalı bu :( ben es kaza böyle bişey yapsam kocam boşar beni ya...

Usluplarınız yapıcı olsun lütfen. Ki bugüne kadar asla bebeğimi keyif için bırakmış değilim. Sadece okul için bırakıyorum. Bu kadar da ilçenin en ünlü bebek çocuk bakıcısı.

İnsanlar size neden olumsuz baktıklarını ifade etti. Siz de kadını savunmaya geçtiniz. Bu aşamada da zaten bırakma kararı verdi iseniz o zaman biz ne demeliyiz ? noktasına geldi konunuz.

İlçenizin en ünlü bakıcısı olup olmaması değil mesele. İnsanlar empati yapıyor ve kendi çocuklarını bırakmayacaklarını , dünyanın bin bir türlü hali olduğunu anlatıyorlar.

Iyi de canım sen burda fikrimizi soruyorsun sonra da kadın şöyle kadın böyle diye 50 tane şey sayıyorsun,ben de tek başıma bakıyorum çocuğa,geçen hafta belim tutuldu oğlum 14 aylık meme istiyor,oyun istiyor,kucak istiyor,ölüyorum ağrıdan,bir Allah'ın kuluna bırakmadım çocuğu,40 derece ateşle yattım eşimin yengesi gelip benim evimde baktı çocuğa,sonuç olarak çocuk senin ,senin bileceğin iş ama bizim üslubumuzu sorgularken kendi üslubuna da dikkat edersen bence çok daha şık olur

Back
X