ne diye vereceksınız canım ne gerek var boyle bıseye
ya allahh aşkına isterse başbakan olsun sen nasıl 1 ay tanıdığın birinin evine çocuğunu göndermeyi aklının ucundan bile geçirdin hatta yetmedi buraya konu açıcak kadar önemsedin bu fikri ben şaştım kaldım. inan çok samimiyim 4 yaşında bir oğlu olan anne olarak yazıyorum. okurken yazdıklarını içime bi yumruk oturdu sen o bebeğin başına bişey gelse hesabını nasıl vereceksin yazık.. ben en yakınlarıma bile emanet edemezken bunları okuyunca şaşkınlıktan kaldım resmen yazık...Usluplarınız yapıcı olsun lütfen. Ki bugüne kadar asla bebeğimi keyif için bırakmış değilim. Sadece okul için bırakıyorum. Bu kadar da ilçenin en ünlü bebek çocuk bakıcısı.
Ne münasebet ya, namazında niyazında ne insanlar var neler yaptılar el kadar cocuklara. 1,5 yasını gecmiş bir cocuğu oyalayamayacaksanız doğurmayacaktınız.Aslında benimki dert sayılmaz. Bir konudaki kafa karışıklığımı gidermeme yardımcı olmanızı istiyorum. Konu şu ki;
1 aydır Kuran kursuna gidiyorum hafızlığımı tekrar etmek için.19 aylık bir bebeğim var. Her gün onu da yanımda götürüyorum. Ve kızım hafızlık sınıfının maskotu olmuş durumda kucaktan indirmiyorlar sağolsunlar :):) ancak özellikle bir bayan var ki kızım için ölecek neredeyse. 45 yaşlarında eşi bikaç sene önce vefat etmiş hiç çocuğu olmamış. Belki de bu yüzden çocuklara çok düşkün. Sürekli çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla ilgilenir.
Sadede geleyim. Bu bayan arada sırada kızımı evine götürmek istediğini söyledi bikaç kere. Kadını ben şahsen bir aydır tanıyorum ama o bi senedir aynı kursta hafızlık yapıyormuş. Aşırı Tatlı dilli bir bayan.şahsi olarak da kendisini çok seviyorum.
Bir yandan diyorum 45 yaşında hafızlık yapan namazında niyazında kadına neden güvenmeyeyim. Ne olacak arada sırada göndersem. Hem ben de dinlenirim işime gelir.
Diğer bir yanımda çekinceli sonuçta hergün neler okuyup izliyoruz haberlerde.
Diyeceğim o ki vaziyet bu. Siz olsanız ne yaparsınız???
Kadını şahsen 1 aydır tanıyorum ismen bu şehre geldiğimben beri tanıyorum. Kadının mesleği bebek çocuk bakıcılığı.ya allahh aşkına isterse başbakan olsun sen nasıl 1 ay tanıdığın birinin evine çocuğunu göndermeyi aklının ucundan bile geçirdin hatta yetmedi buraya konu açıcak kadar önemsedin bu fikri ben şaştım kaldım. inan çok samimiyim 4 yaşında bir oğlu olan anne olarak yazıyorum. okurken yazdıklarını içime bi yumruk oturdu sen o bebeğin başına bişey gelse hesabını nasıl vereceksin yazık.. ben en yakınlarıma bile emanet edemezken bunları okuyunca şaşkınlıktan kaldım resmen yazık...
ya şakamısın sen ya kıvırma şimdi. aklını başına al bence verme çocuğu tanımadığın insanlara valla başına bişey gelirse o masumun beter olursun vicdan azabından...Kurs Okul spor falan aşırı yoğun bir insanım. Bakıcı tutma fikrindeydim o kadının bakıcılıktaki ününü biliyorum. Bikaç yıl önce hatta bir arkadaşımın kızına bir yıl baktı. (Ücretle) ben de ona iş teklif ettim. O da geçen yıl piriminin doğduğunu ve emekli olduğunu artık çalışmadığını fakat kızıma arada sırada gönüllü olarak bakmak istediğini söyledi. Konu başında fazla ayrıntıya yer vermek istemedim ama keşke verseymişim.
Şuan merak ettiğim tek şey o kadına bebeğime ücretli olarak baktırsaydım olacaktı ama gönüllü olarak olunca olmuyor mu???
hiç bir bebek bakıcısı bebeği evine götürmeyi teklif etmez...Kadını şahsen 1 aydır tanıyorum ismen bu şehre geldiğimben beri tanıyorum. Kadının mesleği bebek çocuk bakıcılığı.
Böyle birşey yazdınız mı? hayır? Biz yüklenince cıktı ortayaŞuan merak ettiğim tek şey o kadına bebeğime ücretli olarak baktırsaydım olacaktı ama gönüllü olarak olunca olmuyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?