• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimi aldırmamı istedi ama yapamadım sizce doğrumu yaptım??

Dinime kufreden musluman olsa diyorum ve senin gibi biriyle de munakasaya giremem. Haydi :KK54:
sen ne mal oldugunu ortaya koyuyorsun zaten konusmalarınla kim bilir ne zorun var ki yazıyorsunn bu şekilde akıl seviyesi bu denli küçük bir insana yazmakla akılsızlık yapmış olacagm neyse işine bak.

yahu nefis nefis diyorsunuz da iş yatakta mı bitiyor sadece???? birine sana 2000 tl maaş vericez deyip aylarca 800 tl ye öçalıştırması nefis değil mi? ya da bana oy verin şunu yapacağım diyen ahlaksız değil mi??? günah yanlızca iki bacak arasında ise varsın bu kız sadece cehenneme girsin.. cenettin de senin olsun

bu yorumun konuyla ne alakası var.anlamadım.ortaya dinimi sürdüm ben cennet cehennem lafları mı ettim.

kimin nereye gideceğini ne sen ne ben biliriz. siz nerden çıkardınız ki bunları

arkadaş adamın evli olduğunu anladığı an geri çekilecekti.yada daha sevgililer bu işi yapıyorlar sa korunacaklardı.

konuyla ilgili yorum yapın lütfen

sen ne mal oldugunu ortaya koyuyorsun zaten konusmalarınla kim bilir ne zorun var ki yazıyorsunn bu şekilde akıl seviyesi bu denli küçük bir insana yazmakla akılsızlık yapmış olacagm neyse işine bak.

K.I.B. canim... Hadi byeeeee :KK76:

yani senin akıl seviyen baya yüksek anlaşıldı o zaman sen bizim aramızda durma oldu mu ? kib bye

YANLIZ YAŞAYAN HİÇBİR ŞEKİLDE MAHKEMELİK OLDUGU İNSANLA GÖRÜŞMEYEN BİRİ..
EVLİ FALAN DEGİL

Back