Bebeğimi ağlatan şeyleri yapamıyorum

Merhaba hanımlar,
Baştan söyleyeyim derdim biraz saçma. Farkındayım.
2.5 aylık oğlum var. Ağladığı şeyleri asla yapamıyorum.
Örneğin sünnet oldu. Ağlarsa diye ilk gece için ağrı kesici fitil verdiler. İlk gece atmak istedik. Ama atamadım. Çünkü katıla katıla ağladı. Poposunu sıktı. Kıpkırmızı oldu nefessiz kaldı. Ben de vazgeçtim.

Şimdi 1 haftadır burnu tıkalı. 5 damla sağ sol serum fizyolojik damlatıp aspire ediyorduk ama açılmadı. Bu süreçte hep mama yerken yaptık ağlamasın diye. İşe yaradı da

Ama burnu açılmadı. Doktor daha fazla serumu sağlı sollu sıkıp aspire etmemizi söyledi. Sabah denedim. Eşim sımsıkı tuttu kafasını kaçırıyor çünkü. Ama çığlık kıyamet. Yine kıpkırmızı oldu. Nefessşz kaldı. Tam sıkamadım ben de. Burnu açılmadı haliyle. Şu an tıslayarak nefes alıyor. Uyanınca tekrar kullanmam lazım ama içim dayanmıyor. O kadar ağlıyor ki kıyamıyorum. Çaresizliğine çok üzülüyorum. Kaçamıyor falan. Tek yapabildiği ağlamak.

Annelik beni çok duygusallaştırdı.

Niye yazdım onu da bilmiyorum ama bana "Onun iyiliği için yapmak zorundasın ağlasa bile" gibi mesajlar yazar mısınız :)

Ben bu serum fizyolojiği nasıl yapacağım
Annelik böyle birşey işte burnu tıkalı olunca da huzursuz olacak eşiniz yapsın siz dayanamıyorsaniz alta kalan. Burun deliği açık olsun yan çevirip diğer burun deliğinden sıkın daha iyi oluyor en kötüsü yapmayın yine geçiyor bir şekilde benim kizimda onu hiç bırakmazdı burnuna siktirmazdi şimdi iki yaşında hoşuna gidiyor kendisi yaptırıyor. fitilde hicbirsey olmaz yapın çok büyük kurtarıcı çocuk hep ağlıyor ona yapacak birşey yok kendi zamanlarım aklıma geldi kizim ağlardı çocuk gibi bende ağlardım nasıl bir psikojiye girdiysem artık şimdi gülüyorum halime

Annelik böyle birşey işte burnu tıkalı olunca da huzursuz olacak eşiniz yapsın siz dayanamıyorsaniz alta kalan. Burun deliği açık olsun yan çevirip diğer burun deliğinden sıkın daha iyi oluyor en kötüsü yapmayın yine geçiyor bir şekilde benim kizimda onu hiç bırakmazdı burnuna siktirmazdi şimdi iki yaşında hoşuna gidiyor kendisi yaptırıyor. fitilde hicbirsey olmaz yapın çok büyük kurtarıcı çocuk hep ağlıyor ona yapacak birşey yok kendi zamanlarım aklıma geldi kizim ağlardı çocuk gibi bende ağlardım nasıl bir psikojiye girdiysem artık şimdi gülüyorum halime
Yapmayın geçiyor derken burun tıkanıklığı mı?

Ya sesi de kısık ağlarken görüntü var ses yok. Kıyamıyorum tipini görüncr

Yapmayın geçiyor derken burun tıkanıklığı mı?

Ya sesi de kısık ağlarken görüntü var ses yok. Kıyamıyorum tipini görüncr
İyileşiyor demek istedim benim kızım onu bırakmıyordu demekki canı çok yanıyordu suyunu siksaniz sadece yeter aspiratöru kullanmayın bence zarar veriyor bünyesi hassas oluyor bebeklerin suyu bir burundan sıkip, kapat o burun deligini diğer burun deliğinden kendiliğinden çıkacak. sonra diğer tarafı yapın

Nomu yaptım şimdi ama sümük çıkmadı
Ama hırıltı da azaldı gibi
Yuttu mu sümüğü naptı bilemedim

Yutsa da bir kısmı kaka ile gelebilirmis :)
Rahatladiysa bellidir. Emmesi yutmasindan.

Ben Manuel aspiratör ile çekemedim.
Babyvac kullanıyorum.
Şelale gibi sümükleri onda gördüm.
Burun açıklığı cok önemli bebisler icin.
Gece uyurken de bas ucuna soğan kesip koymak rahatlatıyor duymuşsundur belki..

Ben 2 3 damla sag 2 3 damla sol tarafa sıkıp sonrasında otribebeyle çekiyorum. Sabah akşamda 2 şer damla NAZALNEM burun nemlendirici kullaniyorum. Yag gibi birşey. Lütfen ciddiyd alın burun açma işini

Ben 2 3 damla sag 2 3 damla sol tarafa sıkıp sonrasında otribebeyle çekiyorum. Sabah akşamda 2 şer damla NAZALNEM burun nemlendirici kullaniyorum. Yag gibi birşey. Lütfen ciddiyd alın burun açma işini
Kaç aylık bebeğe 2 3 damla kullanıyorsunuz? Biz de hiç işe yaramadı 2 3 damla. Pompayla çekince de gelmedi

Yaaa yirim ooo miniğiii 💕
Bende ilk başlarda yapamıyordum. Sonra babyvacu diye bir alet aldım. Hemen al ondan. Muhteşem ötesi bir alet. Serum fizyolojiği sıkıp, o dediğim aletin ucunu süpürgeye takıp çekiyorsun. Korkma asla emiş gücü yüksek değil. Bana dua edeceksin. Trendyolda satılıyor. Yorumlarada bakarsın zaten benim elim ayağım o alet.

Annelikte en zor şey ilk 3 ay diyorum hep. 3 aydan sonra kolaylaşacak, alışacaksın. Fitil atarkende bacakları kaldırıp tutacaksın. Popoyu öyle kasamaz. Cesaretli olmak zorundasın, öbür türlü daha çok acı çekiyor bebekler. Diş dönemi var daha :KK70: emin ol hepsinden daha farklı.

Yutsa da bir kısmı kaka ile gelebilirmis :)
Rahatladiysa bellidir. Emmesi yutmasindan.

Ben Manuel aspiratör ile çekemedim.
Babyvac kullanıyorum.
Şelale gibi sümükleri onda gördüm.
Burun açıklığı cok önemli bebisler icin.
Gece uyurken de bas ucuna soğan kesip koymak rahatlatıyor duymuşsundur belki..
Sonrasında güzel emdi. Şİmdi de uyuyor burnundan gelen bir ses yok. Bu iyiye işaret sanırım :)

Babyvac şu bir ucunu ağzımıza aldığımı dimi? Onla ben hafif çekiyorum sanırım gelmedi bişi. Pompa gibi olandan kullanıyorum

Kaç aylık bebeğe 2 3 damla kullanıyorsunuz? Biz de hiç işe yaramadı 2 3 damla. Pompayla çekince de gelmedi
2-3 damla mı ??? Bir kere serumu yanlış uyguluyor bunu uygulayan. Yan yatıracaksın bebeği ve sırınganın iğnesini çıkartıp 1 lt olanlardan alıp , bir tarafa sıkacaksın. Öyle boşalır ancak. Diğer dediğinizle hiç bir şey olmaz :S

2-3 damla mı ??? Bir kere serumu yanlış uyguluyor bunu uygulayan. Yan yatıracaksın bebeği ve sırınganın iğnesini çıkartıp 1 lt olanlardan alıp , bir tarafa sıkacaksın. Öyle boşalır ancak. Diğer dediğinizle hiç bir şey olmaz :S

bize doktor orta kulak iltihabı olur o yüzden 2 3 damla kullan demişti ama 1 hafta kullandık hiç açılmadı:KK43:
3.5 aylik bebege kukullaniyorum.

2 3 damla biz de hiç işe yaramadı. Şimdi baya yaptım da açıldı. Sessizce uyuyor

Yaaa yirim ooo miniğiii 💕
Bende ilk başlarda yapamıyordum. Sonra babyvacu diye bir alet aldım. Hemen al ondan. Muhteşem ötesi bir alet. Serum fizyolojiği sıkıp, o dediğim aletin ucunu süpürgeye takıp çekiyorsun. Korkma asla emiş gücü yüksek değil. Bana dua edeceksin. Trendyolda satılıyor. Yorumlarada bakarsın zaten benim elim ayağım o alet.

Annelikte en zor şey ilk 3 ay diyorum hep. 3 aydan sonra kolaylaşacak, alışacaksın. Fitil atarkende bacakları kaldırıp tutacaksın. Popoyu öyle kasamaz. Cesaretli olmak zorundasın, öbür türlü daha çok acı çekiyor bebekler. Diş dönemi var daha :KK70: emin ol hepsinden daha farklı.
2 hafta kaldı 3 aylık olmasına
Bitsin artık çok zormuş ilk 3 ay :KK70:

bize doktor orta kulak iltihabı olur o yüzden 2 3 damla kullan demişti ama 1 hafta kullandık hiç açılmadı:KK43:

2 3 damla biz de hiç işe yaramadı. Şimdi baya yaptım da açıldı. Sessizce uyuyor
Babyvac alıyorsun hemen. Aşırı rahat edeceksin. Süpürgenin ucuyla hooop çekeceksin. Yoksa bebe uyumaz ve tüm gün mızıldar

X