Bebeğim'e..

nurtanesi_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
94
0
Herkes kırdı kalbimi senin yokluğunda..Önce gelmeyen kardeşimdin , hayatımdaki ilk hüzün beni gece yatağımda ağlatan.. İlk boşluğumdun dolduramadığım... Yokluğunda öğrendim yürek acısının diğer acılara benzemediğini.Duların her zaman kabul edilmediğini..Her bayram sabahı gökyüzüne bakıp küçücük ellerimi açıp "keşke bir kardeşim olsaydı aynı bayram elbiselerini giyerdik herkes kardeş olduğumuzu anlardı "diye el açıp ağladığım o günleri hatırlıyorum..
Sonra..Madem kardeşim olmadı evlenirim kendi çocuğum olur demiştim..Bebek kokusuna hasretim biter demiştim..Sonra gelmeyen bebeğim oldun kıran herkese karşı inadına yalnız bıraktığın..Hep yumuk ellerine, gül tenine, yavrum demeye hasret kaldığım..
Çevremdeki herkes kendi yaratmışçasına övündü çocuklarıyla..Kıskandılar benden nazarım değer diye uzaklaştılar yanımdan anne olunca..Böyle kalp kırdıkları halde meydan okudukları halde kadere, Allah hasret bırakmadı onları hiçbir güzelliğe..İstedikleri ilk anda doldu kucakları..Oysa kalp kırmaktan delicesine korkan benim boş kaldı kucağım.İsyan geldi oturdu yüreğime..Tövbe dedi yüreğim tövbe..Ve korktu başka bir nöbette isyan eder diye..Hep gözyaşıydı çünkü hep yıkılan umut..
Hep çaresizim, hep çareden uzak..Hep kollarım boş, hep yavrum demekten uzak..
Ufuk çizgisi bile, Venüs bile "belki varırım" umududur.Ama sen..Hiç olmayacaksın.Artık biliyorum.Kardeş hasretiyle geldim dünyaya, evlat hasreti ile göçüp gideceğim.Bu şarkıyı kim kime yazdı bilmiyorum fakat yüreğimden sanadır bebeğim.Sen yoksun ama dinlesin gökler benim yüreğimden , gözlerimden akan acı yaşlarla dinlesin:
ÖMRÜMCE HEP ADIM ADIM
HER YERDE SENİ ARADIM
BEN KALBİMDEN BAŞKA YERDE
İNAN SENİ BULAMADIM
TENHALARDA KÖŞELERDE KADEHLERDE ŞİŞELERDE
BEN KALBİMDEN BAŞKA YERDE İNAN SENİ BULAMADIM

nurtanesi ağlattın beni valla.İnşallah bu özlemimiz bir an önce biter.Allahım sen şu mübarek günün hatırına duayla açılan ellerimizi geri çevirme yarabbim.bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle.dualarımızı kabul et Allah'ım.........Amin....

canım nasıl bir duygudur bu nasıl bir özlem hepimiz aynı duygularla hasretle bekliyoruz meleklerimizi ağlattın beni canım dicek sözde bulamıyorumki bu konuda hep tutuğum kelimeler yine dizildi boğazıma gözyaşlarım ise akıyor çağlayan gibi yüreğime istiyorum ve umuyorum rabbim bu gecenin hürmetine sevindiricek inş bizleride amin

kandil günü..öyle doldum taştım işte.. bir arkadaşımın bebişi var çok ama çok seviyorum onu. ben onu her kucağıma alışımda çevredekiler hemen annesine "oku buna nazar değecek "diyorlar
ben önce tesadüf sandım ama bir değil iki değil..pikniğe gittik orda benim kucağımda gören herkes "teyzesi severken oku nazarın değer "dediler
ben alınıyorum çok.kalbim kırılıyor çok..ben dedim ki onlara:çocuğu olanların da nazarı değebilir illa olmayanın mı değecek? ben böyle olunca çok kırılıyorum.ben herkesten çok dua ediyorum ona bir şey olmasın diye ve olmadı da çok şükür sevgimle zarar vermedim ona hiç
hem o doğmadan önce bile ben hep dua ettim ona hiçbir şey olmasın melekler onu korusun diye..
onu özledim çok ve istediğim zaman göremiyorum kendi çocuğum değil ki istediğim her an görebileyim? 1 hafta oldu onların başka planları oldu bizim de öyle.burnumda tüttü ama göremedim..öyle doldum taştım işte

uuuuuuffffff yaaaaaaaa benide aglattin ama cok guzel yazmissin gercekten yoklugu baska seye benzemiyor her aksam ayni huzun yol gozler iki gozum dis kapida beklerim avcum icinde yuzum sen gelmessin bi turlu dertlerim turlu turlu nice dertleri cektim bu baska turlu benimde duygularim bole bi sey iste bende 5 yillik evliyim annemden bi sokak bile oteye gidemem derken simdi ondan kac okyanus otedeyim bilmiyorum gurbetede alistim amma... neyseki anaokulunda calisiyorum butun orada o bebekleri bagrima basiyorum benim sinifim 1,5 2 yas arasi en azindan dedigin gibi kimsenin kotu gozlerine maruz kalmiyorum onlar benimle butun gun bu is bana sanki bi teselli armagani bu yuzden olsa gerek isimi cok seviyorum

ya nurtanesi enyakın ark bile olsa bazen öyle bir laf söylüyorki zınk diye oturuyor içine ben artık pek kucagıma alıp sevmiyorum çocugumun olmadıgını bilenlerin yanında hiç almıyorum ama bilmiyorlarsa alıp seviyorum insanlar öyle garip bakıyorki

Canım benim inan bende okurken bir baktım gözlerimden yaşlar süzülüyor .Bugün benim bir bebeğim var ama o sıkıntılı günleri bende yaşadım bende tüp bebek annesiyim onca acının göz yaşının ardından çok şükür bende bebeğimi kucağıma aldım istiyorumki size bir umut olıyım .İnşallah sizlerde yakında bebişlerinize kavuşup bu günleri kötü birer anı olarak hatırlayacaksınız ama geçecek Rabbimin sayesinde bu yokluk sona erecek : Gönülden dileyen herkesin kucağını dolduracak inşallah.
Bu insanları anlamıyorum ben yaa kalbi kara fesat olan herkesi öyle sanıyor galiba bilmiyorlarki biz onlardan daha çok biliyoruz o bebeklerin meleklerimizin kıymetini neden nazarın değsin neden fesatlanasın sadece özlemini biraz olsun dindirmeye çalışırsın bu durumda ama onlar anlamaz ki canım onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamadan bunu anlayamazlar!... Benimde çevremde bebeği olmayan tanıdıklarım var onlar için kendim kadar üzülüyor ve dualar ediyorum ve bir arada olduğumuz zaman hemen onun kucağına veriyorum oğlumu biliyorum çünki ne kadar çok sevmek istediğini o istemeden ben veriyorum üstelik ben sevmeye öpmeye çekiniyorum acaba daha mı çok üzülür diye fazla kucağıma almamaya çalışıyorum incitmekten çok korkuyorum yaralarını birde ben kanatmıyım diyee .
Dilerim Rabbimden hiçbir kulunun boynunu eğri,kucağını boş bırakmasın ( Amiiinn )
Sevgilerimle...a.s.

nurtanesi canım bu hasret çok acı ,daha büyük acılar yaşamamanı ve en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim, ALLAHIM hepimizin kucağını yavrularıyla doldursun İNŞALLAH..

selamm rabbımm hasretle yananların yüreğini inşş ferahlatacaktırr gerçekten çok zorr bu hasrett benimde üç yıl sonra old tattım anneliği rabbim tattırsınn hepinize hergittiğiniz yer sorar size her bebek alışınız da gözleerr üstünüzde olur aman nazarr değerr sözleri sıkarr yureğinizii acır ifadelerii sizi dahada soğuk yaparr çevreye ve yalnız kalınca vurur kafayı ağlarsınızz bağıra bağıraa hasretle yananlar bılirr bunlarıı rabbim kimseyı evlatsızz komasınn inşşşşşşşşşşşşşşş

canim benim benim 1yildan sonra oldu bebegim simdi dogali 3ay oldu senin gibi yedim bitirdi kendimi sen o cevrene bakma senin icin sevgi doluyken icin boyle temizken kime nazarin degermis nazar haset sevgisiz insanlarin isidir bosver cahil insanla sen birimisin koskoca egitimcisin senin isin boyle cahillere isik olmak sen uzulme teyzesi benim kizim yakin olsa sana getirirdim bol bol severdin seninki gelince zaten vaktin mi kalir gazi emmesi derken guzel kardesim hic kendini yipratma stres yapma inan bu daha cok beklemene neden olur eger dr tedavin varsa bile ihmal etme ama kafana takma sanki heran olucakmis gibi yap bebegin doguncada asil sen o densizlere sevdirme nazar olucak diye belki terbiyesizliklerini anlarlar saglicakla kal canim unutma Allahin ne buyuk mucizeleri vardir yeryuzunde bir sirma sacliyi mi esirger senin gibi kalbi gonlu guzelden o alemlerin yaratani senin en masum istegini mi cevirir kapisindan uzulme en kisa surede sen ve insallah her isteyen bebegine kavusur durun daha sizi ne uykusuz geceler gaz cikarmalar asilar dis cikarmalar bekliyor basiniza gelecekten haberiniz yok:))) Allah hayirlisini versin tum dileyenlere sevgilerimle

Canımmmmm..Allah gönlüne göre versin inşallah..Umarım en kısa zamanda sende bu mutluluğu tadarsın.Çok duygulandım okuyunca.

Canım içinde yanan ateşi öle bi anlatmışsınki, benimde yanan içim biraz daha kavruldusenağlama
İşyerinde olduğum halde akan gözyaşlarım sel olup gitti, insanların garip bakışlarına maruz kaldım, ama napim tutumadım kendimi, tutamadım gözyaşlarımısenağlama
Yüreğine sağlık, büyük Allahım evlat hasretiyle yanan bu yüreklerimize er yada geç su serpecektir inşallah.
İnşallah o zaman burdan mutluluktan ağlayacağızsenağlama
Umudunu kaybetme hiçbizaman cnm :emir_bebek:

Canım içinde yanan ateşi öle bi anlatmışsınki, benimde yanan içim biraz daha kavruldusenağlama
İşyerinde olduğum halde akan gözyaşlarım sel olup gitti, insanların garip bakışlarına maruz kaldım, ama napim tutumadım kendimi, tutamadım gözyaşlarımısenağlama
Yüreğine sağlık, büyük Allahım evlat hasretiyle yanan bu yüreklerimize er yada geç su serpecektir inşallah.
İnşallah o zaman burdan mutluluktan ağlayacağızsenağlama
Umudunu kaybetme hiçbizaman cnm :emir_bebek:

evet evet hepinizi uykusuz gozler ve imdat gazi var uyumuyor diyeceginiz basliklarda sizlanirken gormek istiyorum saka saka sizi mujde bebis yolda derken gormek istiyorummmmmmmm insallahhhhhhhh yuce rabbim kucaklariniz cift cift doldurur:emir_bebek:

senağlamasenağlamasenağlamaşuan ağlıyorum.....ağlattın beni kerata senağlama....ne zordur bilirim....yüreğimin içinde bi yerler koptu...ezildi...burkuldu...ah canım,ahh gülüm ne desem teselli olmuyor...yolu hasretle beklenen bebeğimiz için açılan eller dolsun inşallahh..rabbim bizi bu yolda yarım, düşkün bırakmasın inşallah..bizi bu yolda,bu sınavda utandırmasın,başka kucaklara hasretle baktırmasın inşallahh..bilirim rabbim hiçbir kuluna acı vermek istemez...en zor an da bile bir kapı açar....dilerim o kapıdan hepimiz geçeriz....canımsın...:smiley-cool:a.s.

X