Çocuk Hastalıkları Bebeğime yardım edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Annesi insallah cikacak gelecek.sen duzel ki yavruna yet.bu benim ikinci kizim.buyuk kizim da erken dogdu ayni seyleri yasadik.tabiki cok uzucu bir surec.ama haline sukret cunku kotu bir durum degil.hastanelerle ilgili soylenecek cok sey var da soyleyemiyorum.rabbim sifasini nasip etsin insallah.

. Bebeğe serum takılarak kuvözde izlenmesi, düşük düzeyde oksijen verilmesi ve akciğer grafisi çekilmesi gerekebilir. Akciğerde bir enfeksiyon ya da anomali söz konusu değilse, akciğeri yaş olan bebeklerin hayatlarının ilk 3 günü boyunca solunum ve kalp fonksiyonları açısından yakından takip edilmeleri gerekmektedir. Bu durumdaki bebekler en fazla 3 günlük olduklarında genelde kalıcı bir sorun gelişmeden normal duruma ulaşmış olurlar. süt için bol bol komposto iç canım rabbim şifa versin belki de bir bakmışsın yarın taburcu olmuş

Benim bebegimde dogdugunda dk.da 80 nefes aliyodu yogun bakima alindi akcigerlerinde ve kanında enfeksiyon bulunmuş abtibiyotik tedavisine başlandı.burnuna ince hortum bağladılar oksijen verdiler.2 gün sonra cam fanus gibi bişey koydular kafasina 2 günde öyle sonra kuvezdeki oksijenle devam etti biberonla beslendi ve 8. gün sabah taburcu oldu.
benimde sütüm çok azdı hastanedeki bebek hemşireleri galactago damlayı tavsiye ettiler ve çok faydasını gördüm tabi kompostoda cok tüketim 3 saatte bir sagdim göğüs uçlarına lansinoh kremi mutlaka kullan sağınca daha çok yara oluyo çünkü.7.gün bebeği emzirmem için çağırdılar emzirmek çok güzel :)
bu arada emzirmede problem yaşarsan pes etme silikon meme ucu kullan mutlaka emzir.Allah şifa versin en kısa zamanda bebeğini sağlıcakla kucakla :)

merhaba, size önemli bişi sorcam. Sigara kullanıyormuydunuz? Bu arada allah şifa versin.

Hayır hayatımın hiç bir döneminde kullanmadım. Bu durum doğum esnasında ciğerlerden suyun tam olarak boşaltılamaması durumu

Evet bu durumun yaratacağı bir kaç neden varmış. sigarada bunların arasında. sigara kullanan annelerin doğumunda da hem erken hemde ıslak akciğer sendromu oluyormuş. ama her ne sebep olursa olsun 3 günden sonra düzeliyormuş bu durum.

Bana denilen sezaryen digum yapanlarda olacagi seklinde idi.normal dogumda bebek zorlanirken icindeki suyu atarmis ama sezaryende zorlanma olmadigindan su kalirmis cigerde.ben hic sigara icmedim ve hatta sporcuyum buna ragmen kizimda oldu.

Bana denilen sezaryen digum yapanlarda olacagi seklinde idi.normal dogumda bebek zorlanirken icindeki suyu atarmis ama sezaryende zorlanma olmadigindan su kalirmis cigerde.ben hic sigara icmedim ve hatta sporcuyum buna ragmen kizimda oldu.

aşağıdaki maddelerden biri olduğunda olabiliyormuş. ben biraz meraktan sordum acaba sigara daha mı fazla etkiliyor diye.

Sezaryenle doğum
Diabetli anne bebeği,
Astımlı anne bebeği,
Sigara içen anne bebeği
Düşük doğum tartısı,
Hızlı doğum

Bende normal doğum yaptım. Bu sayılan nedenlerden belki bana uyabilecek olan hızlı doğum olabilir. Çünkü 12de hastaneye yatışım oldu 4 cm açılmayla. 16:50 de doğumum oldu. Yani 5 saate doğurdum. Bu hızlı bir doğum mu sizce? Ortalaması nedir bilemiyorum

12de 4 cm açıklıkla yatış yaptım. 16:50 de doğumum gerçekleşti. Bu hızlı bir doğum mu acaba?

Bugün burnundaki hortum çıkarılacaktı. Bahsettiğiniz gibi fanus gibi bişeyle nefes aldıracaklar. Kurban olduğum Rabbim iyiye götürsünde boruya dönmesin tekrar inşallah. Nasıl acı çektiğimi siz bilirsiniz. Dua edin bebeğime

Evet internette hep 3 günden bahsediliyor ama doktorumuz bir haftayı bulur belki on gün diyor. Inşallah o kadar zaman olmadan sağlığına kavuşur da kucağıma gelir Allahımın izniyle

bebeğimin sol omzunda doğum esnasında kırık olmuş kaynar diyorlar ama ya kaynamazsa ben napıcam

Evet internette hep 3 günden bahsediliyor ama doktorumuz bir haftayı bulur belki on gün diyor. Inşallah o kadar zaman olmadan sağlığına kavuşur da kucağıma gelir Allahımın izniyle

inşallah canım rabbim bir an önce evladına kavuştursun sağlıklı olsun da bir iki gün daha kalsın hastanede yeter ki iyileşsin ne demek olduğunu iyi bilirim ablam doğum yaptığında da oğlu kuvezde kalmıştı eve git duş al uyu gel derlerdi ablamı kapıdan ayıramazdık o eve gider koşarak gelirdi kapıda beni bekletirdi rabbim kolaylık versin

Anne olan herkes anlar bunu yaşamalarına gerek yok. Yeni doğum yapmışım 2 saate ancak kendime geldim tam bebeğimi kucağıma aldım yüzünü seyrediyim diye aldılar götürdüler. Nasıl bi hayal kırıklığı nasıl bi can acısı. Endişeden ne yapacağımı şaşırdım. I halimle kalkıp yoğun bakım kapılarında bekledim. Bunu yaşamadanda bütün anneler anlar

doğru haklısınız anne olamadığım için daha fazla yorum yapmayayım ben sadece sizi teselli vermek istemiştim ama neyse

doğru haklısınız anne olamadığım için daha fazla yorum yapmayayım ben sadece sizi teselli vermek istemiştim ama neyse
Ben nerden bilebilirim ki annesinîz sandım olmasanızda önemli değil ki ben başka bişey anlatmaya çalıştım yani yüreğimin acısını anlamak için hayal etmek bile yeterli demek istedim. Sizi üzmek vs aklımın ucundan geçmez yani böyle söylemenize şaşırdım açıkcası

Seneler önce yazmış olduğunuz bir yorum ama size daha kötüsünü söyleyeyim ben doğum yaptım hiçbir şekilde yavrumu göremeden yoğun bakımda günlerce beklettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…