Cuma saat 16:50 de bebeğim normal doğumla dünyaya geldi. 3 kilo 150 gram. 50 cm. 37+3 de dünyaya geldi. Doğumdan 3 saat sonra küvöze alındı. Şu anda hala orda. Yaş akciğer sendromu dendi. Solunumu olması gerekenden yüksek. Ciğerlerindeki su tam boşalmamış. Ne kadar sürer bişey diyemiyorlar. 3-4 günde olabilir bir haftada yada 10 gün de sürebilirmiş. Ben perişan oldum onu öyle görmeye dayanamıyorum. Bizim için dua edin. Sütümde yok denecek kadar az. Geri kaçtı sanırım ağlamaktan. Çok şükür kötüye gitmiyor durumu ama anne olunca anlarsın dedikleri buymuş işte. Ona bişey olmasına dayanamıyorum. Aranızda bu rahatsızlığı yaşayan var mı? Nasıl seyretti ne oldu ne bitti? Bilgilendirirmisiniz beni
Arkadasim hiic uzulme.benim kizim 34 haftalik dogdu.ayni problem vardi.biz artik prof olduk arastira arastira.kizim 10 gun kaldi.atlatir allahin izniyle sıkıntı yapma.ozel hastaneler devletten her gun icin para aliyorlar.bu nedenle hemen bitun bebekleri en az 10 gun tutuyorlar.ben kizimi gormeye gittigimde butun bebeklerin 10 gun olmadan cikamadiklarini gordum.biz 9. Gun istedigimizde sr bir gun daha kalsin dedi.ki kizim 3.gunden sonra gayet iyiydi.dogum kilosu da guzeldi.3150 g.dogmustu.kafana takma.allah sifa versin .kotu bir hastallik degil yani.Cuma saat 16:50 de bebeğim normal doğumla dünyaya geldi. 3 kilo 150 gram. 50 cm. 37+3 de dünyaya geldi. Doğumdan 3 saat sonra küvöze alındı. Şu anda hala orda. Yaş akciğer sendromu dendi. Solunumu olması gerekenden yüksek. Ciğerlerindeki su tam boşalmamış. Ne kadar sürer bişey diyemiyorlar. 3-4 günde olabilir bir haftada yada 10 gün de sürebilirmiş. Ben perişan oldum onu öyle görmeye dayanamıyorum. Bizim için dua edin. Sütümde yok denecek kadar az. Geri kaçtı sanırım ağlamaktan. Çok şükür kötüye gitmiyor durumu ama anne olunca anlarsın dedikleri buymuş işte. Ona bişey olmasına dayanamıyorum. Aranızda bu rahatsızlığı yaşayan var mı? Nasıl seyretti ne oldu ne bitti? Bilgilendirirmisiniz beni
Yaş akciğer sendromu muydu sizin de?Arkadasim hiic uzulme.benim kizim 34 haftalik dogdu.ayni problem vardi.biz artik prof olduk arastira arastira.kizim 10 gun kaldi.atlatir allahin izniyle sıkıntı yapma.ozel hastaneler devletten her gun icin para aliyorlar.bu nedenle hemen bitun bebekleri en az 10 gun tutuyorlar.ben kizimi gormeye gittigimde butun bebeklerin 10 gun olmadan cikamadiklarini gordum.biz 9. Gun istedigimizde sr bir gun daha kalsin dedi.ki kizim 3.gunden sonra gayet iyiydi.dogum kilosu da guzeldi.3150 g.dogmustu.kafana takma.allah sifa versin .kotu bir hastallik degil yani.
Evet aynisiydi.ttn.dedigim gibi hic caninizi sıkmayin.sadece sabirla cikacagi gunu bekleyin.ne rantlar donuyor bir bilseniz.bize devlette bir cocuk doktoru da anlatti hic sorun degil 3 gunluk bir sey dedi.Yaş akciğer sendromu muydu sizin de?
Bu arada sutunu hep sağ.kuzun ciktiginda onu emzireceksin unutma.yavrun iyi sen onu düşün.Evet aynisiydi.ttn.dedigim gibi hic caninizi sıkmayin.sadece sabirla cikacagi gunu bekleyin.ne rantlar donuyor bir bilseniz.bize devlette bir cocuk doktoru da anlatti hic sorun degil 3 gunluk bir sey dedi.
Sağıyorum hep artırmaya uğraşıyorum. O kadar tedirginim ki ona bişey olur diye yüreğim kuş gibi ancak anne olan anlar bu dediğimi. Çok çok farklı bi duygu bu. O iyi olsun başka bişey istemiyorum Allah'ın izniyle. Kurban olduğum Rabbim onu bize bağışlasınBu arada sutunu hep sağ.kuzun ciktiginda onu emzireceksin unutma.yavrun iyi sen onu düşün.