• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebegime ne oluyo anlamıyorum ...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sibel24

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
115
21
318
42
Kocaeli
40 günlük bi oğlum var her aksam 7de bi baslıyo 12 ye kadar hep huysuz gündüz bisey yok gayet sakın uykusu yeinde ama bu saatler aasında canımıza okuyo resmen anlamıyoum kururrrrlmus saat gibi hic vaktı şaşmıyo ne gaz damlası ne ssancı giderici fitil hak getire saatini tamamlamadan uyumuyu benzerr durrurm olan vamı :((

40 günlük bi oğlum var her aksam 7de bi baslıyo 12 ye kadar hep huysuz gündüz bisey yok gayet sakın uykusu yeinde ama bu saatler aasında canımıza okuyo resmen anlamıyoum kururrrrlmus saat gibi hic vaktı şaşmıyo ne gaz damlası ne ssancı giderici fitil hak getire saatini tamamlamadan uyumuyu benzerr durrurm olan vamı :((

Canım öncelikle geçmiş olsun.

Endişelenecek bir durum yok. Oğlun kolik olmuş canım. 3. aya kadar maalesef geçmiyor. Nedeni annenin hamile iken stresine üzüntüsüne bağlanıyor ama kesin de değil. Bir ilacı var mı dersen bir ilacı da yok Sdece o saatler arasında bebeğini ılık bir duş aldır ağlasada sızlasada. Karnına ve vicuduna bebe yağı ile masaj yap. Ben yaşamadm ama yaşayan çok arkadaşım var. Endişelenme canım inşallah 3. ayda kesilecek emin ol.

arkadaslarin da belirttigi gibi bebegin kolik,yani gaz sancisi karin agrisi ve ne yazik ki ne sebebi ne de caresi tam olarak mevcut degil.Bir cok sey bir nebze yardimci olsa da tamamen gideremiyor.O saattlerde sakin olmaya calis,bebegin aglasa bile,onu kucaginda tut sarki soyle,sarki dinlet vs ama kendini de bebegimi susturmam lazim diye hirpalama,neticede daha yeni dogan bebek ve butun gece yine sana ihtiyaci olacak butun gucunu verirsen gece zorlanacaksin.Sabir diliyorum ve saglikla buyut insallah diyorum.

canım gaz sancısıdır o erkek cocuklar kızlara göre daha gec atıyomus dediler dogruymus biz hala cekiyoz 4. ayımız doldugu halde :5:
yemeklerine kimyon at gaz yapan selerden uzak dur bide biogasia die bi gaz ilacı var ben onu kullandm hep okta memnun kaldım bi bak istersen onada gecmiş olsun :34:

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.

aynı sornu bende yaşadım sadece Sap Simplex die bir gaz ilacı var ondan kullandım.günde 3 kez 8 damla verdim ve 1 hafta sonra herşey düzene girdi.düzenli şeklide kullandım.bize ne banyo ne masaj ne ot ne çöp fayda etmedi.
bitkisel gaz giderici ilaçlar doğru çöpee..

şanslısın kolik nöbetini akşam saatinde yaşıyor senin meleğin... bizimkisi gece 2 de başlar 4e kadar ortalığı yıkardı... ilk iş olarak lütfen fitil ve benzeri şeyleri kullanma sakın.... koliğin bir çok nedeni var... bizimkisi benim stresimden olduğunu anladığımda sorunu çözmüştük... bugünlerde streslimisin? yada nebileyim o kriz anında ev ortamı ve senin yaklaşımın nasıl? sana tavsiyem gayet sakin ol... gayet kendinden emin o kriz anında bebeğine sıkıca sarıl ve ev içinde ona güzel sözler mırıldanarak gez.... inan bana bu krizin azalarak biteceğini göreceksin... bol bol sarıl bol bol öp.... güzel şeyler fısılda.... geçecek o zaman... bol şans.

benimkide 8 den bir buçuga kadar kendilerine düzen yapıyorlar uykuları geliyor ama o saate kadar kendilerini tutuyorlar zamanla ileri saatlere gidecek ve düzelcek korkma seninkinin bi oderdi var benim kızım sebepsiz sürekli aglıyor şükret korkuyorum bir hastalıgı var diye daha kahvaltı yapamadım

Back