- 1 Aralık 2021
- 249
- 79
- 25
- Konu Sahibi Fantastikivi
Merhaba anneler ben ilk anneliğimi yaşıyorum. Bebeğim cmv enfeksiyonu ile doğdu. Bu yüzden ilk 6 ay antibiyotikli karaciğer ilacı kullandık sürekli. 6 aydan sonra da illa ki hastalandı yine antibiyotik kullanması gereken durumlar oldu. Şuan 1 yaş 5 aylık kulağı iltihap olmuş yine antibiyotik verdiler kullandım 10 gün kontrole gittik düzelmemiş ve tekrar antibiyotik verdi doktor hem de 2 tane yani 20 gün kullanacağız. Çocuğumu sıkı giydirsem de 1 saatlik gezme dönüşünde dahi ishal kusma yaşıyoruz anında. Eşimin aileside pek hastalanan insanlar. Kız kardeşi özellikle. Yani doğuştan da mı artık bilmiyorum pek bağışıklığı yok üstüne birde sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalmasından hiç bağışıklık kazanamadı sanırım. Ne yapmam lazım artık ilaçla iyileştirmek istemiyorum çocuğumu. Günlük pekmezini peynirini sütünü yumurtasını eksik etmiyorum yine de hem bağışıklığı yok hemde zayıf. 1 yaş 5 aylık ve sadece 9 kilo boyu da 76 cm. Ne yapmam lazım tecrübeli anneler bana tarifse tarif verin yapayım duaysa söyleyin okuyayım.. artık çocuğumu hasta görmekten yorulan bir anneyim..