Belki kokiktir canm benm de oğlumayin 18 de 2 aylik olcak 20 gunlukkn goturdm doktra kilo almamis anne şutu yetersiz dedi zaten oğlum 2800 doğdu goturdugum de 3350 faln cikti günde 4 kez mama vern arada annesi emzirsn dedi tam tersi olcagi yerine boyle demesi ne kadar kotu birsey bende mama vermeye basladm suttum azaliyo emzirmeyi birakmadm ama tam emcek bi kere emiyo sonra agliyo ama şuan pismanm mama verdiğine bence manaya hic başlama başlayınca birakamiyorsn yeni yeni emzirmeye başladı arada 1 kere mama veriyorum hem sen ne kadar emzirirsn sütun o kadar cogalr kilo alimi iyi bence annenlerede bakma cevre hep insanın moralini bozuyo bizzat yasadm bence mama verme sütun yetito aglayinca sac kurutma makinesinin sesini falan AC onlarda susuyorlar ac olsa susmazlar simdi bizimkini öyle uyutuyormecrinar .!.:Merhabalar benim 50 günlük bir oğlum var. 3100 gr doğdu şimdi 4450 gr oldu. fakat sürekli hiç durmadan ağlıyor hatta morarıyor etrafındaki herşeyi emmeye çalışıyor sarılığı da halen geçmedi doktor gaz sancısı vardır aç olamaz kilosu normal dedi. Annemler de çocuk aç dosya sarılığı da geçerdi diyor ben de aç olduğunu düşünüyorum emzirme pozisyonunu aldığımızda anında susuyor emeceğini bildiği için. İlk ayımızda sürekli emzirdim resmen emzik gibi kullandı göğsümü ama doktor 2 saatten önce emzirme dedi 20 gündür doktorun dediğine uyuyorum göğsümde süt biriksin bebek de gazlanmasın diye ama yavrum çığlık çığlığa parçalıyor kendini ne uyuyor ne sakinleşiyor. Bugün doktordan geldik hiç bir sağlık sorunu yok dedi Ben yine de mama vermeyi düşünüyorum ama yanlış bişey yapmaktan da korkuyorum bizimle aynı durumu yaşamış tecrübeli annelerimiz varsa yardımlarını bekliyorum
canım mama vermen isabet olmuş, bizim kilolarımızda normalden fazla ama yinede acıkıyoruz değilmi, sadece bebeğin kilosuna göre verme yeterli demesi doktorun biraz saçma geldi bana. benim kuzularım yoğun bakımda yattılar doğunca bir sürü bebek vardı hepsinede hiç düşünmeden mama veriliyor çünkü aç kalması daha büyük tehlike heleki morarıyorsa.Cevaplarınız için teşekkür ederim ama herseyi denedik beyaz gürültü battaniyeyle sallama hamak emzik rezene her gün banyo yaptırıyorum oyun halısında dikkatini dağıtmaya çalışıyorum dışarı çıkarıyoruz arabayla gezdiriyoruz bana mısın demiyor. Sadece banyo yapmayı sevdi dr gerekirse günde üç kere yıka diyor bu havada bana mantıksız geliyor dediği. Dün dayanamadık eşimle SMA mama verdik. 90 CC yi bir solukta yuttu vermeden önce de bir buçuk saat emzirmiştim çok şaşırdım hepsini içince ilk defa sakinleşti ağlamadan yattı kaldı öylece. Şimdi sizin yazdıklarınızı da okuyunca kötü hissettim. Ben ilk ayında tüm gün emzirmiştim ağzından düşürmedim ama sütüm de çok fazla artış olmadı bi sürü de Malt içeceği çay falan da tükettim bilmiyorum bu kadar uzun sürer mi sütün artması inş artar da oğlum da atar şu sarılığını
Anne meme basina yakin biberonlar var dr browns mesela hem gaz onleyici sostemli bbiz cok fayda gorduk bide emzirmenin yerine gecmez sagmak sagdikca sutun azalip biter bende ole oldu baktin memeyi almiyor eczanede meme basi koruyuculari var onfan al meme basina yapistur biberon ucu sanar emzirmeyi sakin kesme ben o hatayi yaptim benimkide bibeton giibi bol helmiyo diye birakti sagdim 4.@in sonunda 10,cc sutum geliyodu hic emmiyodu3 gündür SMA mama verdim oğluma biberonla günlük 200cc yi geçmedim ara ara verdim zaten doyunca istemedi önce bir saat emzirdim sonra mama teklif ettim evet gerçekten yavrum açmış çok rahatladık ama dün akşam göğsümü emmeyi reddetti daha doğrusu memeyi alıyor sonra çok süt gelmiyor diye bağırıp ağlıyor tabi o ağladıkça ben de ağladım memede uyumaya alışık olduğu için uyutamadık da kendimi çok kötü hissettim bir süt veremedim çocuğuma bugün hastane tipi göğüs pompası kiralıcam sütümü artırır diye umuyorum mama vermeyi düşünen olursa sakın biberonla vermesin çabuk anlıyorlar memeden farkı
pilin arkadaşımız biberon konusunda doğru söylemiş, anne memesine benzeyen biberonlar var onlar anneyi bıraktırmıyor. kolay akışkanlı değil bebek çekince geliyor, rengide anne meme ucu gibi.3 gündür SMA mama verdim oğluma biberonla günlük 200cc yi geçmedim ara ara verdim zaten doyunca istemedi önce bir saat emzirdim sonra mama teklif ettim evet gerçekten yavrum açmış çok rahatladık ama dün akşam göğsümü emmeyi reddetti daha doğrusu memeyi alıyor sonra çok süt gelmiyor diye bağırıp ağlıyor tabi o ağladıkça ben de ağladım memede uyumaya alışık olduğu için uyutamadık da kendimi çok kötü hissettim bir süt veremedim çocuğuma bugün hastane tipi göğüs pompası kiralıcam sütümü artırır diye umuyorum mama vermeyi düşünen olursa sakın biberonla vermesin çabuk anlıyorlar memeden farkı
çok süper bir ürünmüşpilin arkadaşımız biberon konusunda doğru söylemiş, anne memesine benzeyen biberonlar var onlar anneyi bıraktırmıyor. kolay akışkanlı değil bebek çekince geliyor, rengide anne meme ucu gibi.
birde şu var ama bulabilirmisiniz bilmeme ben maalesef çok geç öğrendim varlığını;
biberona bağlı ince bir hortum düşünün anne memesine yerleştiriliyorsunuz . bebek emdikçe hem süt geliyor ağzına hem mama , yani anneyi emmeyi bırakmıyor, anne sütü kesilmesin ve bebekte tembellik yapmasın diye mükemmel bi icat, adını bilmiyorum ama , anlatabilmişimdir umarım,ayrıca bu şekilde evlatlık alanlarda kullanıyormuş, bebekle iletişimleri sağlam olsun diye.
canim bende ayni seyleri yasadim doyunca sakinlesiodu gogysum okdar dolu oldugu halde mecbur ek olarak mama veriodum cnku anne doymadgni anlar bebegin baska kmse anlamaz iste doktorlar dioki kilo alimi iyi olmayanlar icin verioruz die napim diymuo cocuk agliyo bagrio uzuluosun ben verdim coconformil 1 verdm sindirimi kolsy gaz yapmior ve kusmumasini engellior ama bazi cocuklarin alerjisi olabilio bu mamaya doktor onerse saha iii olur zaten bulunamayan mama sipars veriosun ama guvenilir yerden cunku tarihi gecik verenler oluo zehrlenme olur allah korusun ustunde yazan tarhle tutmuo guvenli biyerden almak lazimMerhabalar benim 50 günlük bir oğlum var. 3100 gr doğdu şimdi 4450 gr oldu. fakat sürekli hiç durmadan ağlıyor hatta morarıyor etrafındaki herşeyi emmeye çalışıyor sarılığı da halen geçmedi doktor gaz sancısı vardır aç olamaz kilosu normal dedi. Annemler de çocuk aç dosya sarılığı da geçerdi diyor ben de aç olduğunu düşünüyorum emzirme pozisyonunu aldığımızda anında susuyor emeceğini bildiği için. İlk ayımızda sürekli emzirdim resmen emzik gibi kullandı göğsümü ama doktor 2 saatten önce emzirme dedi 20 gündür doktorun dediğine uyuyorum göğsümde süt biriksin bebek de gazlanmasın diye ama yavrum çığlık çığlığa parçalıyor kendini ne uyuyor ne sakinleşiyor. Bugün doktordan geldik hiç bir sağlık sorunu yok dedi Ben yine de mama vermeyi düşünüyorum ama yanlış bişey yapmaktan da korkuyorum bizimle aynı durumu yaşamış tecrübeli annelerimiz varsa yardımlarını bekliyorum
az cok anlarsınız siz doktor öyle desede bi verin ek mama susarsa anlasılır zaten benımde 4 bucuk aylık ken kızım aglayıp duruyordu sütümde var dıye hiç aklıma gelmedı ac oldugu mama verdım sustu sizde kendı ıcınızden geldıgı gıbı davranın az cok hısseder ınsan aç mı tok mu diyeMerhabalar benim 50 günlük bir oğlum var. 3100 gr doğdu şimdi 4450 gr oldu. fakat sürekli hiç durmadan ağlıyor hatta morarıyor etrafındaki herşeyi emmeye çalışıyor sarılığı da halen geçmedi doktor gaz sancısı vardır aç olamaz kilosu normal dedi. Annemler de çocuk aç dosya sarılığı da geçerdi diyor ben de aç olduğunu düşünüyorum emzirme pozisyonunu aldığımızda anında susuyor emeceğini bildiği için. İlk ayımızda sürekli emzirdim resmen emzik gibi kullandı göğsümü ama doktor 2 saatten önce emzirme dedi 20 gündür doktorun dediğine uyuyorum göğsümde süt biriksin bebek de gazlanmasın diye ama yavrum çığlık çığlığa parçalıyor kendini ne uyuyor ne sakinleşiyor. Bugün doktordan geldik hiç bir sağlık sorunu yok dedi Ben yine de mama vermeyi düşünüyorum ama yanlış bişey yapmaktan da korkuyorum bizimle aynı durumu yaşamış tecrübeli annelerimiz varsa yardımlarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?