Bebeğime kim baksın??

Anneanne bebeğin güvenliğini önemsememiş, birşey olmazcıymış. Bakarım dese bile ona ben olsam ona baktırmam.

Babaanne en azından çocuğu severken uyandırmış. Uyku değil can güvenliği daha önemli olduğuna göre bence babaanne bakmalı.

Can güvenliği açısından annem aha dikkatlidir aslında kv elinden çocukları düşürüveren bir yapıda ani bir durumda kalıyo oğlumu düşürüyodu elinden yatağın kenarında tuttum 3 aylıkken eşimi de 2 kere elinden düşürmüş tv nin sesii duyunca korkmuş bırakıvermiş:) atik değil bir de yaşlı

anne de kv de gün geliyor kazık gibi laf söylüyor insana.. iyimser olmanın hiç gereği yok bazen, paranıza geçsin sözünüz, tabii güvendiğniz için söylüyorum, bence komşu baksın. yarın öbür gün laf çekmezsiniz kaprisli annelrden kv lerden..

Kesinlikle katılıyorum gün gelip de okadar çocuğuna baktım lafı işitirsem kaldıramam tabi birlikte yaşamak da cabası :/

Kesinlikle annen baksın derim.Kv birşey yapar söyler çekilmez laf etsen gelin bize bunu dedi olur ama kendi annenle bir orta yol bulursun herzaman.Bir de çocuk bi kere düşmüş bundan sonra annen de dikkat eder hem seni büyütmüş aslan gibi anne olmuşsun :) Ana gibi yar bağdat gibi diyar hesabı :)

:)) canım çok hoşsun :) ama annemin de dönmesi gerekiyo artık ananeme falan gidecek o da bayram için annanem yalnız yaşıyo:/ babam ve oğlum filmi oldu annem ve kızım:)

ben senın yerınde olsam anneme baktırırdım hergun haberlerde neler izliyoruz kimseye güvenılmez bu devırde :20:

istediğiniz gbi bakamasa bile anne yada kv komşudan iidr die düşünüyorum

Arkadaşlar teşekkürler ama son yazdıklarımı okuduysanız annem gitmek zorunda.biz bugün kadınla konuştuk bakacak olan 22 güne 850 dedi çok mu

Öyledir de ben ve kardeşim küçükken az dayak yemedik annemden:( şimdi korkum var biraz o konuda da
Küçücük bebeği dövecek değil herhalde annen.

Eğer bunu yapabileceğini düşünüyorsan zaten büyük bir sorun var demektir.

Maddi durumunu bilemiyorum tabii ama ben çocuğun en az 2,5-3 yaşına kadar anneyle dolu dolu doya doya vakit geçirmesinden yanayım. Çalışmak zorundaysan başka tabii.

Burası da pahalı bir semt hatta en pahalısı diyebilirim:)) evmde değil evinde bakacak ona bırakcam

Çok merak ettim hangi semtte oturuyorsunuz o parayı komşuma vericeğime yuvaya vermeyi tercih ederim en azından bu konuda eğitimli insanlar tarafından bakılır çocuğum

Küçücük bebeği dövecek değil herhalde annen.

Eğer bunu yapabileceğini düşünüyorsan zaten büyük bir sorun var demektir.

Maddi durumunu bilemiyorum tabii ama ben çocuğun en az 2,5-3 yaşına kadar anneyle dolu dolu doya doya vakit geçirmesinden yanayım. Çalışmak zorundaysan başka tabii.

Yok canım öyle şey asla yapmaz ölüyo oğlum için:) ben biraz takıntılı oluyorum bu konuda.

Maddi olarak sıkıntım yok çok şükür de bilinçsizliğimden faydalanmaya çalışsın da istemem kimse bakıcı falan..

Şuanki işim şöyle

Pzrtesi salı 8 :40 giriş 12:00 çıkış öğlen bitiyor çarşamba cuma 8:40 girş 14:30 çıkış perşembem boş

Çok merak ettim hangi semtte oturuyorsunuz o parayı komşuma vericeğime yuvaya vermeyi tercih ederim en azından bu konuda eğitimli insanlar tarafından bakılır çocuğum

Antalya lara şirinyalı canım,eğitimli dediğimiz insanlar 2.5 yaşındaki çocuğun ayak bileklerini morartmışlardı altını değiştircem diye.nerde çokluk orda.. Oluyor sadece benim çocuğuma odaklanma açısından bu daha mantıklı geldi

Antalya lara şirinyalı canım,eğitimli dediğimiz insanlar 2.5 yaşındaki çocuğun ayak bileklerini morartmışlardı altını değiştircem diye.nerde çokluk orda.. Oluyor sadece benim çocuğuma odaklanma açısından bu daha mantıklı geldi

Evime gelmesini istemiyorum dedin ya cnm en azından yuvada diğer çocuklarla daha mutlu olabilir annem yirmi yıl çocuk yuvalarında görev yaptı B'nde sürekli yanındaydım bu işi hakkıyla yapanlarda var cnm emin ol tabi iyice araştırıp güven kazanman gerek ist olsaydı bir kaç yuva ismi verebilirdim o yüzden sordum hayırlısı hangisi ise o olsun inş iyi bakar komşunda gönl rahatlığıyla bırakırsın yavrunu

Evime gelmesini istemiyorum dedin ya cnm en azından yuvada diğer çocuklarla daha mutlu olabilir annem yirmi yıl çocuk yuvalarında görev yaptı B'nde sürekli yanındaydım bu işi hakkıyla yapanlarda var cnm emin ol tabi iyice araştırıp güven kazanman gerek ist olsaydı bir kaç yuva ismi verebilirdim o yüzden sordum hayırlısı hangisi ise o olsun inş iyi bakar komşunda gönl rahatlığıyla bırakırsın yavrunu

Doğru diyorsun hepsi bir olmuyor tabii ama buradakileri de tanımıyorum yeni taşındığımdan:14:
Teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah

Evinize gelmesi bebeğinizin kendi ortamınd kendini daha güvende hissetmesi, bakıcının takibi gibi konularda daha güvenli değil mi? Yani neden evinizde istemiyorsunuz anlayamadığım için soruyorum.

Kesinlikle anneniz bakmalı.bakıcıda büyümüş biri olarak söylüyorum. Bizim de komsumuzdu ve sözde bana ölüp bitiyormus...elin gülü ele kokmaz derler.cici annemin bir kere ziyaretine gitmedim,seytan görsün yüzünü.
Pedagog Âdem Güneş i takip etmenizi tavsiye ederim.cok ama cok memnunum,21 aylık kızım var ve iletisimimiz süper. Kendisi bakiciyi en son care olarak öneriyor. 4 yssina kadar anne bakmalı. Degilse anaanne ya da babaanne. Onlarda olmuyorsa teyze ya da hala...hic biri yoksa bakici...Dünyanın en bilgili insani dahi olsa anaanne dururken bakiciya emanet edilmemeli.güven bağı kuruyor bebek, bunu akrabası ile kurmali.suan netten girdigim icin uzun yazamiyorum ama önemini bilsen annene emanet edersin Normalde cepten yazdigim icin usenirim yorum yapmam ama bebegine kiyamadim.adem güneş in radyo programıda var.ise giderken vs...dinleyebilirsin.40 dakika sürüyor programı ve bana cok sey kazandirdi.anne olmayi öğrendim. Evladıma nasıl davranmam gerektigini öğrendim. Herkese tavsiye ederim.

Ben komşuma, anneme ve kayınvalideme güvendiğim kadar güvenemezdim........

Son düzenleme:
annelerin ikiside ne kadar sorun çıkarmış olsalarda torunlarına emin ol komşudan daha iyi bakarlar..
kendi canı bişey olsun ister mi biraz mızmızlar yaşlı oldukları için herşeyin en iyisini bildiklerini sanıyolar ama inan kommşundan daha çok seviyolardır ve daha iyi bakarlar..

Arkadaşlar eylülde işe başlıyorum ücretsiz izinliydim bebeğim 13 aylık
Sorun şu ki önceleri annem bakar diyordum çağırırım,çok seviyor şuan annemlerdeyken çocuk sehpanın üzerindeki kapağın kenarına basıp düştü ben de önceden bizimki düşer burdan demiştim annem bişolmaz altı dolu demişti çocuk düşünce demiştim sana bişolmaz demiştin diye sinirlendim annem de kaldırsaydın o zaman ben senin çocuğuna bakamam aman bişe mişe olur dinleyemem ozaman laflarını dedi.sonra geçti sinirler de düşünüyorum şimdi.kayınvalide de boş gelip bakabilir ama istemiyorum çünkü çok sıkıntı yaşadm doğumdan sonra bizde kaldığı zamanlarda kafasına göre takılıyor alma çocuğu yatağında oynarken diyorum alıyor gözüme baka baka işte evlilik yıldönümüzde çocuğu uyuttuk çıktık bizdeydi o sırada.geldik ki çocuk uyanık kucaklarında oturyo şaşkın şaşkın 1 saat ağladı diyo.halbuki akşam o saatte yatırınca 5 aydır sabaha kadar uyuyan çocuk.birde severken bunlar bırakıp gittimi seni oooy ben bakarım tarzı şeyler söylüyor çocuğa.yan komşum var aynı zamanda ev sahibimiz bayılıyo benim oğlana ben bakarım sen işe gidince diyordu çok sever çocukları daha önce de bakmışlığı varmış.kendisi de anne şimdi onu mu arasam diyorum:///

senden ricam konularımdan bıngıldagına iğne batırılan bebek diyebi başlık var onu okur musn? yorumları da

o senin anenn. cocugunda onun torunu kanı canı .

ne kadar istesede canını yakamaz zatn 13 aylık cocugu kaldırıp dovecek hali yok

ANNENDEN BASKASINA GÜVENME

Back
X