Bebeğime kim baksın??

Anne ve kayınvalide dönüşümlü baksa? Aslında en iyisi -pedagojik olarak- bebeğin kendi evinde, kendi ortamında büyümesi. Evde bakabilecek biri var mı?

Yok canım karışmaz hiç de.işte dediğim gibi sinirlenir çabucak..:/

olsun okadarınada katlanırsın canımya sonuçtan yavrun kendı evınızde ve güvenli ellerde olucak merak etme size belki şiddet uygulamıştır ama çocuğuna bişi yapamaz sonuçta emanet çocuk tabı yaşlanınca dahada oolgunlaşıyor ınsan bununda ıyı yönde etkisi olur sen çocuğuna özellikle annenın yanındada dahada fazla çok sevgiyle yaklaş ben dıkkat ettim ben bıraz kızarsam dedeı babnesıde hemen kızdım sana falan dıyor bunlara dıkkat et şimdi ben sabırlı olmaya çalışıp öyle olmaz annecım falan dıye anlatıyrum onlarda dıkkat edıyor tabı ılerleyen zamanlarda işine yarıycak bebek ayaklanıp yaramazlıklara başlayınca ama yınede aklında bulunsun :34::34:

olsun okadarınada katlanırsın canımya sonuçtan yavrun kendı evınızde ve güvenli ellerde olucak merak etme size belki şiddet uygulamıştır ama çocuğuna bişi yapamaz sonuçta emanet çocuk tabı yaşlanınca dahada oolgunlaşıyor ınsan bununda ıyı yönde etkisi olur sen çocuğuna özellikle annenın yanındada dahada fazla çok sevgiyle yaklaş ben dıkkat ettim ben bıraz kızarsam dedeı babnesıde hemen kızdım sana falan dıyor bunlara dıkkat et şimdi ben sabırlı olmaya çalışıp öyle olmaz annecım falan dıye anlatıyrum onlarda dıkkat edıyor tabı ılerleyen zamanlarda işine yarıycak bebek ayaklanıp yaramazlıklara başlayınca ama yınede aklında bulunsun :34::34:

Doğru söylüyosun canım çok teşekkürler tavsiyelerin için.haklısın ben de kızıyorum bazen ama annemin kızdığını görmedim bana kızar ne kızıyon diye hatta dediğin gibi zamanla olabilir farkındalık.o zaman annemmm:))

Ben annem veya kayınvalidem dururken komşuyu tercih etmezdim açıkçası
Bir kişi torununa mı iyi bkar komşusunun çocuğuna mı ?

Siz komşuyu tercih edecekseniz bile iyi düşünün derim
Sonra bi sorun olur da vazgeçer de anneniz veya kayınvalidenize verirseniz daha garip bir durum oluşur

Bence de annenizi tercih edin.
Benim de annem bakiyor ogluma 2 yasina girecek agustosta.cok sansliyim bu konuda ailem resmen torunlarina aslk diyebilirim.
Belli yasta olduklari icin acemilik donemleri degil artik
Sizde yaptiklari hatalari tekrarlayacaklarini da sanmiyorum.

68 yaş bebek bakmak için geç değil mi? refleksleri azalmaz mı insanın? anneniz kaç yaşında bilmiyorum ama bence babaanneyi eleyin...

Benim kv de de yasli ben emanet etmiyorum valla cocuk bu.atak olmak lazim.
Annen o kadar yasli degilse onu tercih et.arada bir hediyelerle gonlunu al.paraya ihtiyaci varsa caktirmadan cantasina ilistiriver.sonucta caninin canina bakacak.ne kadar sinirli olursa olsun torun baska.
Biz de zamaninda az dayak yemedik ama simdi ici titriyo cocuklarima.
Hem burada cok kotu seyler okudum.komsuya batifiyormus bebegini.komsunun kocasi bebege....ayy kac gun etkisinden cikamadim......kimseye guvenilmiyor artik...

anne de kv de gün geliyor kazık gibi laf söylüyor insana.. iyimser olmanın hiç gereği yok bazen, paranıza geçsin sözünüz, tabii güvendiğniz için söylüyorum, bence komşu baksın. yarın öbür gün laf çekmezsiniz kaprisli annelrden kv lerden..

Anneanne bebeğin güvenliğini önemsememiş, birşey olmazcıymış. Bakarım dese bile ona ben olsam ona baktırmam.

Babaanne en azından çocuğu severken uyandırmış. Uyku değil can güvenliği daha önemli olduğuna göre bence babaanne bakmalı.

anne varken başkasına baktırılır mı çocuk az dikkatsiz olabilir ama bebeğinizin canı yansa annenizin de kat kat yanar. tartışsanız da kavga da etseniz anlaşamasanızda anneniz nihayetinde.
komşunun sevgisi bi yere kadar canınızı bebeğinizi emanet edeceğiniz kişiler öncelikle yine canınızdan biri olmalı kanaatindeyim.

annen varken başkasına baktırma derim sonuçta onun da canı başına kötü bişey gelsin istemez ki seni büyütende o unutma çocuk bu düşücekte kalkıcakta tabi dikkatli olmak lasım ama tamamen koruyamaya alamazsın ki komşunuza baktırsan da olbilir

anneniz o kadar dikkatsiz ise siz nasıl sağlıklı büyüdünüz? sizi başkası mı büyütmedi değil mi? ben de anneyim, evet çok da dikkatliyim ama bu kadar pipirikli olmak iyi değil sevgili konu sahibi.. bırakın anneniz baksın, ya da k.validenizle dönüşümlü baksınlar.. emin ol komşudan çok çok daha iyi bakarlar.. benim de miniklerime annem bakıyor.. ve bu konuda annelerden daha güvenilir kimseyi bulamazsınız..

Son düzenleme:
Kesinlikle annen baksın derim.Kv birşey yapar söyler çekilmez laf etsen gelin bize bunu dedi olur ama kendi annenle bir orta yol bulursun herzaman.Bir de çocuk bi kere düşmüş bundan sonra annen de dikkat eder hem seni büyütmüş aslan gibi anne olmuşsun :) Ana gibi yar bağdat gibi diyar hesabı :)

Konuyu hortlattım ama arkadaşlar şu sıralar annem yanımda ama hafta sonu gidecek dediğim gibi yan komşum olan ev sahibimin eşi. Bebeğime bakacak belli bir mebla karşılığı(onu da bilmiyorum ya piyasasını)yarım gün çalışıyorumöğleden sonra gelcem şimdi derdim şu ki bebeği komşunun evine mi bırakayım orda ona yatak matak götürüp yoksa evimde mi baksın nasıl olsun ya :((((((:5:

herkesin kendi hayatı var sizde hak verirsiniz.benim kanaatim bakıcı tutmanızdan yana.8 buçuk aylık hamileyim çocuğumu kesinlikle aileme baktırıpta onların minnetini çekmek istemiyorum.eve kamera döşetip bir bakıcıya vericem çocuğu.

Yani bakıcıya vermeyi düşünüyorum ben de ama bana mı gelsin ben çocuğu mu bırakayım arkadaşlar ya hangisi daha mantıklı eime pek gelmesinş istemiyorum pek ://

Back
X