Bebeğime kim baksın??

Zerroo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
586
141
73
Antalya
Arkadaşlar eylülde işe başlıyorum ücretsiz izinliydim bebeğim 13 aylık
Sorun şu ki önceleri annem bakar diyordum çağırırım,çok seviyor şuan annemlerdeyken çocuk sehpanın üzerindeki kapağın kenarına basıp düştü ben de önceden bizimki düşer burdan demiştim annem bişolmaz altı dolu demişti çocuk düşünce demiştim sana bişolmaz demiştin diye sinirlendim annem de kaldırsaydın o zaman ben senin çocuğuna bakamam aman bişe mişe olur dinleyemem ozaman laflarını dedi.sonra geçti sinirler de düşünüyorum şimdi.kayınvalide de boş gelip bakabilir ama istemiyorum çünkü çok sıkıntı yaşadm doğumdan sonra bizde kaldığı zamanlarda kafasına göre takılıyor alma çocuğu yatağında oynarken diyorum alıyor gözüme baka baka işte evlilik yıldönümüzde çocuğu uyuttuk çıktık bizdeydi o sırada.geldik ki çocuk uyanık kucaklarında oturyo şaşkın şaşkın 1 saat ağladı diyo.halbuki akşam o saatte yatırınca 5 aydır sabaha kadar uyuyan çocuk.birde severken bunlar bırakıp gittimi seni oooy ben bakarım tarzı şeyler söylüyor çocuğa.yan komşum var aynı zamanda ev sahibimiz bayılıyo benim oğlana ben bakarım sen işe gidince diyordu çok sever çocukları daha önce de bakmışlığı varmış.kendisi de anne şimdi onu mu arasam diyorum:///

en iyisi komşu anne yada kaynana bakınca mutlaka sorun yaşanıyo gördüğüm kadarı ile
bence dene bi olmadı öyle karar ver annemi bakacak kayınvalidemi

en iyisi komşu anne yada kaynana bakınca mutlaka sorun yaşanıyo gördüğüm kadarı ile
bence dene bi olmadı öyle karar ver annemi bakacak kayınvalidemi

Teşekkür ederim ben de böyle düşündüm ama çevremden annen var kayınvaliden var güvenilmez kimseye tarzı yorumlar alıyorum kaldım öyle:/

Annen varken baskasina baktirma. Devir kotu. Kimseye guven olmaz. Cok mecbur kalirsan da kv baksin.

Annenize baktırmama sebebiniz onun istememesi mi, güvenmemeniz mi?

Onun istememesi ise gönlünü yapın bence, kırılmakta haklı.
Güvenmiyorsanız sizi o yaşa getirmiş olan sizden çok daha iyidir çocuk bakımı konusunda.

Anne-kayinvalide seçeneği varsa önce onlar kullanılmalı diye düşünüyorum.
Bir başkası o kadar çok titreyemez çocuğun üstüne.

Annenize baktırmama sebebiniz onun istememesi mi, güvenmemeniz mi?

Onun istememesi ise gönlünü yapın bence, kırılmakta haklı.
Güvenmiyorsanız sizi o yaşa getirmiş olan sizden çok daha iyidir çocuk bakımı konusunda.

Anne-kayinvalide seçeneği varsa önce onlar kullanılmalı diye düşünüyorum.
Bir başkası o kadar çok titreyemez çocuğun üstüne.

Öyledir de ben ve kardeşim küçükken az dayak yemedik annemden:( şimdi korkum var biraz o konuda da

en iyisi annenız gibi geldi ama herkesın annesi bir olmuyor tabı bazıları gözü gibi bakar bazılarıda kaynana gibi hiç laf çekemez bakmam der çıkar işin içinden yınede komşudan annen daha ıyıdır dıyedüşünüyorum

en iyisi annenız gibi geldi ama herkesın annesi bir olmuyor tabı bazıları gözü gibi bakar bazılarıda kaynana gibi hiç laf çekemez bakmam der çıkar işin içinden yınede komşudan annen daha ıyıdır dıyedüşünüyorum

Bir deneyeyim o halde sıkıntı çıkarsa komşu var :/

Bir deneyeyim o halde sıkıntı çıkarsa komşu var :/

evet ıyı fıkır ama buseferde annenızden alıp kompşuya verırsenız annenız daha çok gücenır bide odurum var

bence çok muahale etmemeye çalışın zor bılıyorum benımde 1buçuk yaşında oğlum var benden ıyı kımse bakamaz dıye düşünüyorum babanesı dedı aldığında zarar gelcekmiş snaıruyorum mudahale etmemek için zor duruyorum

evet ıyı fıkır ama buseferde annenızden alıp kompşuya verırsenız annenız daha çok gücenır bide odurum var

bence çok muahale etmemeye çalışın zor bılıyorum benımde 1buçuk yaşında oğlum var benden ıyı kımse bakamaz dıye düşünüyorum babanesı dedı aldığında zarar gelcekmiş snaıruyorum mudahale etmemek için zor duruyorum

Yok derim o zaman anne yoruldun biraz komşu baksın sen dinlen evinde sonra tekrar gelirsin diye.kv 68 yaşında o da yaşlı diye güvenemiyorum tabii bir de kv gelin sıkıntılarımız oluyor çocukla değişik değişik konuşuyor.elimden düşürüyodu bikeresinde ben tuttum.eşimi de düşürmüş bikaçkere küçükken.korkularım var işte:((

Arkadaşlar eylülde işe başlıyorum ücretsiz izinliydim bebeğim 13 aylık
Sorun şu ki önceleri annem bakar diyordum çağırırım,çok seviyor şuan annemlerdeyken çocuk sehpanın üzerindeki kapağın kenarına basıp düştü ben de önceden bizimki düşer burdan demiştim annem bişolmaz altı dolu demişti çocuk düşünce demiştim sana bişolmaz demiştin diye sinirlendim annem de kaldırsaydın o zaman ben senin çocuğuna bakamam aman bişe mişe olur dinleyemem ozaman laflarını dedi.sonra geçti sinirler de düşünüyorum şimdi.kayınvalide de boş gelip bakabilir ama istemiyorum çünkü çok sıkıntı yaşadm doğumdan sonra bizde kaldığı zamanlarda kafasına göre takılıyor alma çocuğu yatağında oynarken diyorum alıyor gözüme baka baka işte evlilik yıldönümüzde çocuğu uyuttuk çıktık bizdeydi o sırada.geldik ki çocuk uyanık kucaklarında oturyo şaşkın şaşkın 1 saat ağladı diyo.halbuki akşam o saatte yatırınca 5 aydır sabaha kadar uyuyan çocuk.birde severken bunlar bırakıp gittimi seni oooy ben bakarım tarzı şeyler söylüyor çocuğa.yan komşum var aynı zamanda ev sahibimiz bayılıyo benim oğlana ben bakarım sen işe gidince diyordu çok sever çocukları daha önce de bakmışlığı varmış.kendisi de anne şimdi onu mu arasam diyorum:///

kayınvalide uzakta mı oturuyor?

o zaman komşun baksın. madem anne ve kayınvalidenı istemıyorsun
en mantıklısı komşu kalıyor geriye.

İstemiyorsun değil aslında istiyordum ama korkularım yerli mi yersiz mi yaşayan birileri varsa öğrenmek istedim.annesine veya kv ye baktıran var mıdır diye

Back
X