işe başlamama çok az kaldı..oğluma babaannesi bakacak..2 gündür götürüyorum orda zaman geçiriyoruz dedesiyle oynuyor babaannesi güzel ilgileniyor yemek düzenini anlatıyorum hatta bikaç saat yalnız bıraktım alışsın diye ama dün döndüğümde çorbasını eski tip demir midir alüminyummudur öle bi tabakta yedirdiğini gördüm deli oldum cam tabak varken..hadi neyse oğluma özel eşyalar bırakıcam zaten oraya ama birde yemek yerken kendi tabağından ağzına bişi verdi görsem verdirirmiyim ne yiyo o dedim azıcık verdim dedi hayır verme dedim..biz yerken eğer o isterse ona ayrı tabağa koyuyorum hemde ne kadar yediğini görüyorum dedim sesi çıkmadı..üstelik 1 gün önce bu konuyu başka bi şekilde komşusuda varken orda konuştuk..herkes oğlumun ağzına bişi vermek istiyor müsade etmiyorum babası hatta kendi yediğimden bile vermiyorum dedim aa olurmu öyle şey dedi komşuda onunda torunu var herşeyi ayrı öyle herkesin bardağından tabağından verilmez dedi oda kayınvalidemde ama ertesi gün yaptı yağacağını..birde dedesi tutturmuş ağzına tatlı verin verin herkes bişey yedirme meraklısı mafoldumben
kayınvalidem temizdir ama çok titiz değildir..bende çok titizim ve bu konuyu nasıl aşacağımı bilemiyorum..1 gün önce oğllum üzerine kusmuştu dün baktım hala aynı giysi üzerinde kustu mu dedim yok dün kustuğu diyor birde..ee değiştirseydin dedim banyo yapacaktım yapamadım akşam diyor kaydirigubbakcemile herkes anne ya da kayınvalidesine baktırıyor ya da bakıcı bu konuda neler yapıyorsunuz ne olur bana bir akıl verin içim içimi yiyor..tamam oğlum ordayken gözüm arkada değil ama bu konulara çok takılıyorum..ÇOK MU ABARTIYORUM SİZCE???