Çocuk Hastalıkları bebeğime kan testi yaptılar çıkan değerlerden anlayan varsa yazabilir mi? Acil?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
REFERANS ARALIKLARI CIHAZDAN CIHAZA DEGISIR O KAGITTA HANGI ARALIKLAR DIYOSA O BAZ ALINIR ARKADASIM

Ne demek cihazdan cihaza değişir, kaldı ki ben cihazdan bahsetmiyorum çocuk doktorlarının çocuklar için baz aldığı değerler var diyorum ve kağıttakiler bunu karşılamıyo diyorum, doktorda hastasının 4 aylık olduğunu dikkate almış ve ilaç falan yazmamış

Nasıl ki bebeklerin kalbi 150 160 falan atar ve bu rakam yetişkinler için fazla ama bebekler için normaldir, bu referanslar da ona benziyo

Rica ederim, dediğim gibi referans aralıkları herkes için aynı veriliyor hastanelerde,sırf bu yüzden gereksiz antibiyotik yazılıyor sürekli,halbuki bu değerler 0 1 yaş için ayrı 1 15 yaş için ayrı 15+için ayrı olmalı
Evet antibiyotik verdi. Hiç vermek istemiyorum. Antibiyotik insanı daha beter ediyor yaa. Ne yapsam

Evet antibiyotik verdi. Hiç vermek istemiyorum. Antibiyotik insanı daha beter ediyor yaa. Ne yapsam

Öncelikle antibiyotiğin insanı daha beter ettiği önyargısından ve yanlış düşüncesinden vazgeçin.

Sonra da başka bir doktorun görüşünü daha alın. Kafanıza göre davranmayın, bebeğiniz size Allah'ın emaneti. Ona emanete nasıl bakıyorsanız öyle bakın, kendi malınızmış gibi değil.

Vermek istemiyorsanız gidin tıp fakültesi okuyun bir zahmet. O zaman kendi istediğinizi uygulayabilirsiniz.

Antibiyotik falan verme, cok az viral enfeksiyonu var gibi viral enfeksiyon içinde antibiyotik verilmez, antibiyotik verirsen bir de ishal edersin çocuğu

Benim de çocuğum var şu an 21 aylık hiç antibiyotik kullanmadım, doktora kalsa boğazı kızarmış diyip antibiyotik yazıyo kan tahlili bile zorla yaptırıyorum, gene de sen bilirsin kullanırsan yazarsın sonuçları

Öncelikle antibiyotiğin insanı daha beter ettiği önyargısından ve yanlış düşüncesinden vazgeçin.

Sonra da başka bir doktorun görüşünü daha alın. Kafanıza göre davranmayın, bebeğiniz size Allah'ın emaneti. Ona emanete nasıl bakıyorsanız öyle bakın, kendi malınızmış gibi değil.

Vermek istemiyorsanız gidin tıp fakültesi okuyun bir zahmet. O zaman kendi istediğinizi uygulayabilirsiniz.
Vermiyecem mi dedim ? Vermek istemiyorum.

Antibiyotik falan verme, cok az viral enfeksiyonu var gini viral enfeksiyon içinde antibiyotik verilmez, antibiyotik verirsen bir de ishal edersin çocuğu

Benim de çocuğum var şu an 21 aylık hiç antibiyotik kullanmadım, doktora kalsa boğazı kızarmış diyip antibiyotik yazıyo kan tahlili bile zorla yaptırıyorum, gene de sen bilirsin kullanırsan yazarsın sonuçları
Kullanmak istemiyorum. Bir hastalığı geçiriyor ötekini başlatıyor vüvuttaki hem iyi hemde kötü hücreleri öldürüyor.

Kullanmak istemiyorum. Bir hastalığı geçiriyor ötekini başlatıyor vüvuttaki hem iyi hemde kötü hücreleri öldürüyor.

Vay be
Bilgilere bak
Oxford'da mı öğrendiniz bunları?

Antibiyotik hücre öldürmez bu arada, mikrop öldürür. Hücre başka şey, mikrop başka...
Oxford'da okumuşsunuz ama galiba sınıfta kalmışsınız.

Aaaa ama pardon, siz doktordan bile daha iyi bilen annesiniz değil mi, afedersiniz...

Oğlum 13 aylıkken 41 derecelere varan ateşi gördük,doktora gittik,boğazına baktı viral enfeksiyon antibiyotik yazıyorum 2 gün kullanın geçmezse gelin kan tahlili yapalım dedi :KK57:

Be adam antibiyotik baslaninca bitirilmesi gereken bir ilaç bir, viral diyosun iki,kan tahlilini neden şimdi yapmıyosunüç

Bir antibiyotik yazmış yan etkilerde halüsinasyon görme falan var çocuk kendini ifade edemiyo ki böyle bi yan etki olsa nasıl anlıcam

Yerli yabancı tüm kaynakları taradım 6.hastalığı buldum 3 gün yüksek ateşten sonra ateş düştü döküntü başladı o da geçti 3 güne,geçti bitti

Ben yurtdisindayim hic bir zaman bebeklerden o kadar erken kan tahlili istemezler. anne sutunden 6. aya kadar demir geciyor ve sonrasinda zaten ek gidalardan takviye ediliyor. demir eksikligi gibi duruyor ki bu yastaki bebeklerde normal.

Vay be
Bilgilere bak
Oxford'da mı öğrendiniz bunları?

Antibiyotik hücre öldürmez bu arada, mikrop öldürür. Hücre başka şey, mikrop başka...
Oxford'da okumuşsunuz ama galiba sınıfta kalmışsınız.

Aaaa ama pardon, siz doktordan bile daha iyi bilen annesiniz değil mi, afedersiniz...
Pardon mikrop demek istedim. De bu kadar aşağılama yapınca bi halt mı etmiş oluyorsunuz ?

bu arada konu sahibi antibiyotik yazdiysa mutlaka kullan, eczaciyim ben eger kullanmazsan daha cok tehlikeli. bol emzirildigi surece antibiyotikten kayip olan probiyotikler dengelenir. hic olmadi bebekelr icin olan probiyotiklerden kullanirsin.

Oğlum 13 aylıkken 41 derecelere varan ateşi gördük,doktora gittik,boğazına baktı viral enfeksiyon antibiyotik yazıyorum 2 gün kullanın geçmezse gelin kan tahlili yapalım dedi :KK57:

Be adam antibiyotik baslaninca bitirilmesi gereken bir ilaç bir, viral diyosun iki,kan tahlilini neden şimdi yapmıyosunüç

Bir antibiyotik yazmış yan etkilerde halüsinasyon görme falan var çocuk kendini ifade edemiyo ki böyle bi yan etki olsa nasıl anlıcam

Yerli yabancı tüm kaynakları taradım 6.hastalığı buldum 3 gün yüksek ateşten sonra ateş düştü döküntü başladı o da geçti 3 güne,geçti bitti
ben de bu türk doktorlarında ki tetkik ve antibiyotik merakını anlamadım , ben de vermedim antibiyotik, öksürdü tıksırdı ateşi çıktı, 30 ay emzirdim sonra da beslenmesine dikkat ettim. kardeşimin eşi doktor bana kızıyordu 3 gün ateş tehlikeli ilaç başla diye 4 .gün akşam ateş geçiyordu, biraz çocukların bağışıklık oluşturmasına müsade etmek gerek. elbette gerekli halde kullanılmalı bence dünyanın en büyük icadı antibiyotiktir.

Back
X