Doğuma Hazırlık Bebeğime isim anketi,lütfen katılın ben hepinize katıldım:)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeğimin adı ne olsun...?

• OZAN

OY: 101 30,5%
  • YAMAN

OY: 73 22,1%
  • GÖKTUĞ

OY: 111 33,5%
  • BİLGEHAN

OY: 43 13,0%
  • GÜNEY

OY: 97 29,3%

• Ankete Katılan
    331
  • Anket Kapalı .
Ozan ve Göktuğ u işaretledim ben.Kızımın sınıf arkadaşı Bilgehan diye bir çocuk,kız diye alay ediyorlar diye adını değiştirmişler,bence koymayın.Benim oğlumun adı Emir kızım çok istedi.Oyüzden başta Emir, Yiğit Alp,Alp,Mert, Mustafa, Batuhan..

Ozan'a verdim oyumu ama Yaman da güzel bence.
Ben dde Türkçe isim koymak istedim.
Ediz, çağan, Kağan, batu, Mete, Erdem , yiğit, uras düşündüklerim arasındaydı.
Kağan ismindeki ğ sıkıntı. Orjinali Kağan ama Kaan deniliyor genelde.

Ne sizinkiler ne yorumdakiler hiç birini beğenmedim
Ayy bende bişe var sanırım

Ömer
Emir
Enes
Eyüp
Taha
Talha
Başka gelmiyo şimdiden adıyla yaşasın

ben oyumu Güney'den yana kullandım ama içiniz ısınmadı ise acele etmeyin derim.
Ben kız içinde oğlan içinde içime sinen ismi bulduğumda ''işte bu'' demiştim içim ısınmıştı.
Kızım olacağını öğrendik adını Belis koyduk.
Oğlumuz olsaydı babası Asaf ben ise Saygın istiyordum sanırım Asaf Saygın olacaktı adı buda size fikir olsun.
Birde Övünç ismi hoşuma gidiyor.
Erkek isimlerini cok guzel secmissiniz :) kizinizda hayirli ugurlu olsun :)

19 günlük bebeğim var, ismini Ömer Çağan koyduk. Size bir fikir olur belki. Belirlediğiniz isimler arasından en çok Göktuğ'u beğendim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin, isimleriyle yaşasın evlatlarımız inşallah.

yalnız oylamalarda ne kadar başbaşa gidiyor...
kafa bir milyon oldu:KK70:

Keske hicbiri diye bi secenekte olsaydii tum adlari dizilerden mii aldinizz ben pekk sevemedmm

ya aslında ben ve eşim pek gözümüz açık değil safız yani:) çok uyanık olsun diye en çok ısındığım yaman olmuştu.

nette erkek ismi yazıyor.7ay önce bakmıştım. yalnız ben hiç duymamıştım bu ismi.
Burada ki anlami önemli tabii ki de, isimler ülkelere göre ne kadar anlam değişikliğine uğruyor.Bildiğim kadarıyla,bizde açıkgöz anlamında kullanılan yaman sözcüğü,azerbeycanda hırsız,haydut,uğursuz gibi anlamlara geliyor.:KK64:

Son düzenleme:
X