- 22 Haziran 2016
- 103
- 277
- Konu Sahibi biruye7410
B biruye7410 muhammed (övülmüş) necib (soyu temiz,cömert) inşaallah oglumun ismi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh işte aynı o durumdayım ... tüm okul hayatım boyunca soyadımla çağrıldım...çiçek gel çiçek gitBiz ortaokulda iken üç şubede toplam 9 Emre vardı
Üst ve alt sınıflarda da vardı
Hepsine adlarını değil soyadlarını söyler öyle bağırırdık
O nedenle çok olan isimden de uzak durmak lazım
Arkadaşın sınıfında 7 tane muhammet vardı, çok saçma olacağı için 3 tanesini ben aldımBiz ortaokulda iken üç şubede toplam 9 Emre vardı
Üst ve alt sınıflarda da vardı
Hepsine adlarını değil soyadlarını söyler öyle bağırırdık
O nedenle çok olan isimden de uzak durmak lazım
kızlar deniz ismine bayılıyorum soyadımız çok uzun iki isim koyamayız ve eşimin ismide unisex kesinlikle unisex isim istemiyor.cok sıkıntı yaşıyormuş:)
mete benim ve eşimin hiç sevmediği ark.larının adı. Metehan düşünmüştük vazgeçtik.
aslan soyadımızın yarısı.
yiğit birkaç tanıdığın çocukları.
uzay ve pars a eşim yabancı isim gibi geldi dedi.
tuna ve tunahanda hoşuma gidiyordu listeme tekrar aldım..barışta fena değil.
offf ben eşimi bile isme göre seçtim o derece takıntılıyım...
Oğlumun adı semih. Isinamadm dedigin icin diğerlerine oy vermedim bende ısınamadım çünkü:)
Kusura bakmayın ama hiçbiri :)
Emre, Burak, Selim, Enes, Barış..
Ankette olanları beğenemedim..
Hayırlı olsun bebeğiniz..
İren ismini battal gazi dizisinde battalın sevgilisinin ismiydi.. kahpe bizansın yaman güzeli İren..ya aslında ben ve eşim pek gözümüz açık değil safız yani:) çok uyanık olsun diye en çok ısındığım yaman olmuştu.
nette erkek ismi yazıyor.7ay önce bakmıştım. yalnız ben hiç duymamıştım bu ismi.
Nüfus memuruyum eymen ve ecrin isminden fenalık geldi. Hele ecrin tam bir felaket. Türk dil yapısına hiç uymuyor.Eymen de olabilir
bende göktuğdan yana kullandım oyumu ama bende pek ısınamadım bu isimlere..Aslında hiç birine tam anlamıyla ısınamadım. İşte bu diyemedim.
bunlar dışında isim önerisinede açığım.
eymen, çınar, aden ,poyraz,rüzgar tarzı isimleri sevmiyorum.
çok klasik ali, Ahmet ,Abdullah isimlerinide sevmiyorum.
offf bir yardımcı olun lütfen....