27 Nisanda bebeğim 30 haftalık olarak dünyaya geldi. 1585 gr. Çevremde erken doğmuş şimdi koşup oynayan sağlıklı çocuklar olduğu için, benim de bebeğim iyi olacak diye düşündüm hep. Burda sizlerin yazılarınızı okudum aklıma kötü birşey getirmedim. Taburcu olduğumda görmüştüm. Bir de dün akşam gördüm bebeğimi.Onu gördüğümden beri gözyaşlarım dinmedi. Yalvarırım dua edin ne olur. Pek iyi görünmüyordu. Benim durumumda olan herkese Allah'ım yardım etsin. Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip kısmet etsin.
ışın tedavisi benim kızımda aldı antibiyotikte epeyi aldı inş en yakın zamanda toparlanacak annesine en güzel anneler günü hediyesi olarak gelecek evine anneler günün kutlu olsun
Sağol canım senin ve tüm annelerin de anneler günü kutlu olsun. Kızım perşembe gününden beri antibiyotik tedavisi görüyor. Hastaneye 2 gün arayla süt götürüyorum. Gün içinde telefonla durumu hakkında bilgialıyorum. Dedikleri hep tedaviye devam ediyoruz durumunda bir değişiklik yok. Antibiyotiğe başlayalı 6 gün oldu. Bu kadar zaman da hiç mi bir düzelme olmaz? Bu kadar antibiyotik bebek için zararlı olmayacak mı? Bebeğim doğalı bugün tam iki hafta oldu.
Bebeğimi devlet hastanesinden özele geçirsem ne dersiniz çok kokuyorum daha iyi olsun derken kötü birşey yapmaktan
Bebeğimi devlet hastanesinden özele geçirsem ne dersiniz çok kokuyorum daha iyi olsun derken kötü birşey yapmaktan
Arkadaşlar merhaba ! Ayın 12 sinde bebeğimi özel hastaneye sevk ettirdim. O gün doktorumuz bebeğimi emmesi için kucağıma verdiler. 3 saat arayla bebeğimi emzirdim. Sabahtan akşama kadar hergün hastaneydim. O yüzden gelişmeleri size yazamadım. Bugünse taburcu olduk şimdi evimizde ilk günümüz. Darısı benim durumumda olan tüm annelerin başına olsun. Allah herkese sağlık sıhhat versin.
Arkadaşlar merhaba ! Ayın 12 sinde bebeğimi özel hastaneye sevk ettirdim. O gün doktorumuz bebeğimi emmesi için kucağıma verdiler. 3 saat arayla bebeğimi emzirdim. Sabahtan akşama kadar hergün hastaneydim. O yüzden gelişmeleri size yazamadım. Bugünse taburcu olduk şimdi evimizde ilk günümüz. Darısı benim durumumda olan tüm annelerin başına olsun. Allah herkese sağlık sıhhat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?