Premature Bebekler Bebeğime dua edin ne olur ona birşey olmasın

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Küvezin içinde görülen her bebek insanın içini acıtır,buradaki prematüre doğmuş tüm bebekler ilk günlerde o şekildeydi.Ben ilk 1 hafta görmeye bile gidemedim,doktoruyla konuşamadım bile.Eşim ve annemden bilgi aldım hep.İlk gördüğüm anı hele anlatmam imkansız.İlk zamanlarda benim kızımda da sorunlar oldu,Nefes alımlarında duraklama oluyordu.İlaç tedavisi uygulandı.Ama şimdi bıcır bıcır oldu.Çok tatlı maşallah.Şükür ki hastane sonrasında da hiç bir sorunla karşılaşmadık.Şu anda da kontrolleri devam ediyor.Emin ol senin bebeğin de sağlıkla taburcu olacak.

inşallah iyi haberlerle dönersin yeni doğmuş bebek belki sorunlarla karşılaşacaktır inşallah hepsini atlatır bebeğin

canım rabbim bebişini korusun. güzel haberlerle dönersin inşalahhh. bebekleri melekler korurlarmış derler. melekler bebişinin etrafından hiç ayrılmasın bi tanem..

burcumm ,, belki benim yazacaklarim seni birazda olsa rahatlatir..ben 73gün önce(belki daha fazla oldu artik takip edemiyorum günleri) 24 hafatalik 730gr bir bebek dünyaya getirdim..görünce inanamadim benim isaret parmagim onun bacagindan daha kalindi ,,, cok agladim hic umudum yoktu .. bebegim bugüne kadar 2 ameliyat gecirdi ve birtane daha gecirecek ,, tabi o ameliyatlarda tahmin edersin bebegim cok kötü oldu parmaklarimin ucuna geldi kaybediyorum sandim gecem gündüzüm kalmadi aglamaktan mahvaoldum ,, psikolojim bozuldu ama hep dua ettim tanidigim herkesi aradim melegime dua edin die yalvardim inan..simdi bebegim 1250gr kilo almasi yavas ama sükürler olsun artik küvezden cikti sicak yatakta yatiyo nefes alamasida düzelio oksijensiz nefes alabiliyo..dün ilk defa kiyafet giydirmisler hemsiresi beni görünce size bi süprizim var dedi melegimin yanina gidince onu sicak yatakata elbiseleriyle gördüm..o anki mutlulugmu tarif edemem bütün yogun bakim duymus sesimi nasil sendiysem kuzumu artik...hersey düzelecek canim üzme kendini bebegine destek ol o seni hissedecek ve daha güclü olcak ..dualarimdasin canim..uzun yazdim kusura bakma...allahe emanet olun ins.

Allah sağlık güç versin canım..bir an önce yavrunu kucağına alırsın inşallah..

bebeğin gerçekten mucize bir bebekmiş inşallah en kısa zamanda annesine sağ salim kavuşur

canım benim bebeğim 1390 gr doğmuştu 1270 e düştü ödemini atınca sabırlı ol lütfen ALLAH BEBEKLERİMİZE YARDIMCI OLSUN İNŞ

Allah sğlıkla kavuşturur bebeciğine inşallah canım dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz

çok geçmiş olsun canım. gerçekten çok zor olmalı bebeğini o halde görmek...... ama umudunu kaybetme ve kötü şeyler düşünme. iyi düşünki iyi olsun bebeğin

allah yardımcın olsun canım...iyi düşün iyi olsun...bak çevrende örnekler varmış...
duam seninle ve bebeğinle...

canım benim.bebeğinin hem haftası hemde kilosu hiçde kötü sayılmaz..seninki anne duygusallığı çok iyi anlıyorum,ama aklına kötü şeyler getirip üzme kendini.iyi olacak bebeğin

canım benim kızım 31 haftamda 1640 gr dogdu cok zor ama merak etme onlar cok guclu oluyorlar sutun cok onemli en buyuk antibiyotik senin sutun tahlil sonuclarında iyi gelir insallah yaz buraya sonucu

allah bebeğinin ve senin yardımcın olsun buğün hıdırellez senin içinde şuan dua ediecem alllah sağsağlim bebeğine kavuştursun senii

canım Allah bebeşini sana bağışlar inşallah.benim bir tanıdığım 8 aylıkken doğurdu 8 aylık bebekler yaşamaz dediler neden bilmiyorum ama gerçekten genelde öyleymiş 7 aylık yaşarmış 8 aylık çok düşük olasılıkmış.Ama Rabbim ona ve bebişine güç verdi ve bebeği 2,5 yaşında inşallah senin bebeğinde düzelir bitanem dualarım seninle

Hepinize çok ama çok teşşekkür ediyorum. Herşey için dualarınız için, yanımda olduğunuz için. Bugün doktoruyla konuştum. Antibiyotik tedavisine başlamışlar. Beslenmesi biraz nazlı bir bebek olduğu için çok iyi yapamamışlar. Serum veriyorlarmış. Bir kaç saniye de olsa ne olur göreyim dedim. Gördüm bebeğimi iki elinde bir ayağında serum vardı. Biraz daha iyi gibi geldi. Arada gözlerini açıp kapadı. Gözünde bir damla gözyaşı vardı. Yavrumun o serumları bağlarken kimbilir ne kadar çok canı yandı. Allah'ım sen bebeğimi bana bağışla. Benim durumumda olan herkese yardım et. Sen bizlere bebeklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almayı nasip kısmet et.Sen onlara sağlıklı, mutlu, huzurlu uzun ömürler ver yarabbim. Annelerine, babalarına, vatanımıza,milletimize hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

öncelikle çok geçmiş olsun yaşadıkların kolay deyil herbirimiz yaşadık doğum kilosu gayet iyi benim kızım 1200gr doğdu 1 kiloya kadar düştü onu ilk gördüyümde bayıldım ben hemşireler eşim falan zor tuttu sandalyeye zor otutturdular solunum cihazına bağlıydı sürekli ciyerleri çıkacakmış gibi nefes alıp veriyodu inliyodu ellerinde ayaklarında kablolar iğneler serumlar bi sürü şeyler vardı dokunamadımda eşim dokundu ilk kez o küçücük elleriyle eşimin kocaman parmağına sarıldı sanki babacım benide götürün der gibi ALLAHIM o kadar zor bi durum ki işte o an benim kızım güçlü bizi bırakmayacak dedim ama içim rahatmıydı hayır her gece sabahı sabah ettim ya şimdi telefon gelirse diye hepimizin yaşadıkları şeyler az çok birbirinin aynısı şimdiyse kızım 1 yaşında ve eşimin adını söyleyip bağırıyo fatih diyorum ben oda atih diyo rabbim ömür verince yaşıyo yani sen iyi düşün iyi olsun:teselli:

canım dualarımız seninle.bence güçlü bir bebek ...hayata tutunuyor. allah yardımcımız olsun hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…