• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğime "coni" dedi :((

Analitik ve pratik düşünmek nedir arkadaşlar.
Analitik ve pratik düşününce böyle bir espri yapılabilir mi demek oluyor?
Hiç mi saygı yok???

Espiri yapmış...Siz de ona espirili bir karşılık verebilirdiniz aslında..Neyse hamile olduğunuz için hassasınız şu aralar tabi...

Kuran isimler sözlüğü değildir demişti değerli bir din adamı... İsminin anlamından iyice emin olduğunuz güzel isimler bulursunuz inşallah....

Son düzenleyen: Moderatör:
canım takılma bu kadar, bide kızma ama türkçe yada kürtçe bi isim düşünmüyorum dese biri bana bnmde aklıma yabancı isim koymak istediği gelir :) ama burda yanlış olan, x bebeğinin ismini coni koyacakmış demesi. yani çocuğa yabancı bi isim koymak ayıp mı? sen gerçekten bunu kasdetmiş olsan bile bu dalga geçilecek bi durum değil ki.. neyse dediğim gibi muhatap olma, hamile olduğundan da biraz daha fazla alıngan olmuşsun, sıkma tatlı canını :)

e hakikatten türkçe koymucaksınız kürtçe de koymucaksınız . e kurandan olmadığına göre arapça da koymucaksınız.

Ne ce koyacaksınız. :53:

Analitik ve pratik düşünmek nedir arkadaşlar.
Analitik ve pratik düşününce böyle bir espri yapılabilir mi demek oluyor?
Hiç mi saygı yok???

Haydaaa birşey yazdık olay oldu !!!

Allaha bin şükür kafam çalışır ama Türkçe ve Kürtçe isim koymayacağım diyen insanın Kur'an dan isim koyacağını tahmin bile edemem demek istedim. O vatandaşta böyle bir tahminde bulunamamıştır. Anlamadığı içinde böyle birşey söylemiştir. İlla art niyet aramamak lazım.

Biraz hassas davranmışsınız. Şahsen biri de bana Türkçe ya da Kürtçe isim vermeyeceğim dese, ben de yabancı bir isim verir, gülerdim herhalde, Kur-an'dan isim verileceği aklıma gelmezdi, o kadar güzel isimlerimiz var ki, demek ki Türk ya da Kürt kimliğini beğenmiyor diye bile düşünürdüm hatta:) Kusura bakmayın, ama hassas davranmışsınız. Herkesin anlamasını beklemeyin bence...

Haydaaa birşey yazdık olay oldu !!!

Allaha bin şükür kafam çalışır ama Türkçe ve Kürtçe isim koymayacağım diyen insanın Kur'an dan isim koyacağını tahmin bile edemem demek istedim. O vatandaşta böyle bir tahminde bulunamamıştır. Anlamadığı içinde böyle birşey söylemiştir. İlla art niyet aramamak lazım.

Coni demesi yakışıksız bunu anlatıyorum.
Coninin ne anlamlara gelebileceğini tahmin edebiliyorsunuz. Di mi?
Hamile bir insana böyle haddini çok çok aşan bir espri yapılmasını ben anlayamadım kusura bakmayın.
Benim çocuklarıma böyle birşey söylenmesine aşırı tepki gösterirdim.
Herşeyin ölçüsü vardır değil mi?
Esprinin bile...
Analitik de düşünseniz pratik de bu böyle olmalı.
ÖLÇÜ.....

hep beraber isim olayına takıldık ama benim paylaşmak istediğim isim konusu değil. konuyu yanlış ifade de etmiş olabilirim ama benim ruh halimden en iyi onun anlamasını bekledim hepsi bu.

:9::9::9::9::9: espri yapmış tatlım inan bebeğinle ve seninle alakası yok :9: Tamamen hormonlarınla alakalı :54:

İnsan hamileyken olur olmadık herşeye alınıp üzülebiliyor......................:31:

Esprilik bir yanını göremedim o lafın, dalga geçmiş kendince. Hatta bi çekememezlik de var bence. "Lafı başka tarafından anlıyorsun herhalde" deseydiniz. İnsan o anda aklına gelse neler söylemez aslında.

Hala çocuk gibi basit basit konuşmuyorlar mı! Ne zaman büyüyecek o yetişkin görünümlü bebekler, yazık.

bir gun iki arkadas yuruyorlarmis bi tanesi bugun de hava kapali demis digeri de vay sen bana ordek demek istiyosun diye kiyameti koparmis. neymis hava kapali olunca yagmur yagar, yagmur yaginca dereler akar gol olur, gollerde ordekler olurmus..

sizinki de o hesap olmus. ya da coni nin bizim bilmedigimiz cok kotu bi anlami var? :52:

ne var ki bunda ya sen türkçe isim koymayacağım demişsin o da espri yapmış.Ben arap ismi koycam dememişsin ki herkes nerden bilsin.

coni ne anlamlara gelebilir biliyorsunuz değil mi denmiş de ben hakikaten bilmiyorum neymiş bu coni? arkadaşlığı kesecek duruma getiriyorsa insanı küfür falan herhalde anlamı? merak ettim cidden ne anlama geliyormuş coni?

Son düzenleme:
Coni Amerikan askeri demek bir de köpek ismi diye biliyorum ben...Başka anlamlarını bilmiyorum...

Ben ortada hicbir sorun goremedim. Hatta arkadasiniz son derece beklenebilir bir espri yapmis. Arkadassaniz, aranizda arada bir espri geciyordur herhalde diye dusunuyorum. Burda garip olan sizin tepkiniz.

:37:

Back
X