• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimde ki besin allerjisi hakkında yardım lütfen

leyla_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
676
0
66
İstanbul
slm arkadaşlar benim 4ünde 4 ayını doldurcak bir oğlum var.kakasında iğne ucu büyüklüğünde kan şikayetiyle doktora götürdük ve kakasında gizli kan çıktı.doktor besin alerjisi dedi.bu arada sadece anne sütü alıyor.benim et ve süt ürünleri yemememi söyledi doktorumuz 15 gün sonra tekrar çağırdı.bu durumu başka yaşayan var mı?? bebeğime bir zararı olurmu bu besinleri keseli 3 gün oldu bu akşam tekrar gördüm çok küçük bir kan uykularım kaçıyor resmen ...

kızlar bu mesajı yazalı 1.5 ay olmuş daha bu kanamaya çözüm bulmuş değiliz süt yumurta et narenciye kuruyemiş balık hiçbirini tüketmiyorum ama kanı hala görüyorum doktorlar kolonoskopi istiyor.bizde pek içimize sindiremiyoruz açıkçası korkuyoruz kolonoskopiden lütfen aynı şeyleri yaşayan biri varsa cevap yazabilir mi??:14::14:

testinizi yaptırdınız mı ? sonuçalrını merak ettim

kolonoskopi yapıldı ama oğlum ne hikmetse ek gıdaya geçince kanamasıda durdu.kolonoskopi sonucuda temiz çıktı.şimdi gastreontolog izinliydi.gelince sonucu onada göstercez ama allaha şükür 2.5 aydır kan yok

birşey çıkmamasına çok sevindim bende de 2 gün önce dışkımda kan vardı dün malesef vücudumda bir kaşıntı başladı batarak yanıyor resmen kollarım bacaklarım içi su dolu olarak şişti sanırım bununla alakası var acile gittim serum ve igne yaptılar yarında cilt doktoruna cıkcam oradan da alerji testi yaptırmayı düşünüyorum

Back