- 5 Ocak 2020
- 11
- 0
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞuŞuan ne durumdasınız
Şuan ne durumdasınız
Şuan ne durumdasınız benim oğlum da da 4 parmak eksik
haziranın 3 de sezrayenle dogum yaptm tüp bebek gebesiydim çikolata kistim oldugu için hamile kalamıyordum cok zor bi hamilelik gecirdm hep istirahat edrek hep hastanede yatarak düşük riski erken dogum riski mahfolmuştum ama en büyük acıyı bebegm dogunca yaşadm iki parmagı yoktu bebegimin dünya başıma yıkldı dr ultrasonda hiç göremedk dedi, daha 1 aylık bile olmadı ama ona her baktgmda içim parcalanıyor kendimi suçladm bu kadar cok cocuk istemeseydm böyle olmicaktı, tüp bebek merkezinin verdiği ilaçları kullanmasaydm keşke keşke keşke günlerce uyumadm bişye yemedm halada kendime gelmş deglm ,eşim de bana cok destek olmamştı onu da sçladm, en cok ta bebegmin ileri ki ahayatndaki psikolojisine üzülüyorum ama bi yandan da şükrediyorum ya daha kötü bişey olsaydı eline cok fazla yapılacak bişi de yok sanırm el cerrahisinde parmak uzatma ameliyatları falan yapılıyormş ama bebegmn canını yakmaya deger mi bilmiyorum, hamileligmde kullandgm maya tüp bebek merkezinde yaptrdk ordan verilen bi ilaçtan şüpheleniyorum prednol oraya da dava acıcam dogumu yaptran dr ilaçlardan olsa iki eli de olur dedi ama internette okudugum kadarıyla ilaçlar da yapabiliyormuş, bir an bile aklmdan cıkmıyor hep korkmuştum ilk uyandgmda ellerine ayaklarına bakıcam demştm korktugm başıma geldi benm yaşadklarımı yaşayan var mı aranzda bu acıyı daha önce yaşamış biriyle paylaşmak isiyorum (
haziranın 3 de sezrayenle dogum yaptm tüp bebek gebesiydim çikolata kistim oldugu için hamile kalamıyordum cok zor bi hamilelik gecirdm hep istirahat edrek hep hastanede yatarak düşük riski erken dogum riski mahfolmuştum ama en büyük acıyı bebegm dogunca yaşadm iki parmagı yoktu bebegimin dünya başıma yıkldı dr ultrasonda hiç göremedk dedi, daha 1 aylık bile olmadı ama ona her baktgmda içim parcalanıyor kendimi suçladm bu kadar cok cocuk istemeseydm böyle olmicaktı, tüp bebek merkezinin verdiği ilaçları kullanmasaydm keşke keşke keşke günlerce uyumadm bişye yemedm halada kendime gelmş deglm ,eşim de bana cok destek olmamştı onu da sçladm, en cok ta bebegmin ileri ki ahayatndaki psikolojisine üzülüyorum ama bi yandan da şükrediyorum ya daha kötü bişey olsaydı eline cok fazla yapılacak bişi de yok sanırm el cerrahisinde parmak uzatma ameliyatları falan yapılıyormş ama bebegmn canını yakmaya deger mi bilmiyorum, hamileligmde kullandgm maya tüp bebek merkezinde yaptrdk ordan verilen bi ilaçtan şüpheleniyorum prednol oraya da dava acıcam dogumu yaptran dr ilaçlardan olsa iki eli de olur dedi ama internette okudugum kadarıyla ilaçlar da yapabiliyormuş, bir an bile aklmdan cıkmıyor hep korkmuştum ilk uyandgmda ellerine ayaklarına bakıcam demştm korktugm başıma geldi benm yaşadklarımı yaşayan var mı aranzda bu acıyı daha önce yaşamış biriyle paylaşmak isiyorum (
Kişiye mesaj atmak isterimKonu cok eski uye yoktur belki burda bile.
Uye aktif degil muhtemelen 7 yil gecmis uzerindenKişiye mesaj atmak isterim
Detaylı ultrason yaptırmışmıydınız?haziranın 3 de sezrayenle dogum yaptm tüp bebek gebesiydim çikolata kistim oldugu için hamile kalamıyordum cok zor bi hamilelik gecirdm hep istirahat edrek hep hastanede yatarak düşük riski erken dogum riski mahfolmuştum ama en büyük acıyı bebegm dogunca yaşadm iki parmagı yoktu bebegimin dünya başıma yıkldı dr ultrasonda hiç göremedk dedi, daha 1 aylık bile olmadı ama ona her baktgmda içim parcalanıyor kendimi suçladm bu kadar cok cocuk istemeseydm böyle olmicaktı, tüp bebek merkezinin verdiği ilaçları kullanmasaydm keşke keşke keşke günlerce uyumadm bişye yemedm halada kendime gelmş deglm ,eşim de bana cok destek olmamştı onu da sçladm, en cok ta bebegmin ileri ki ahayatndaki psikolojisine üzülüyorum ama bi yandan da şükrediyorum ya daha kötü bişey olsaydı eline cok fazla yapılacak bişi de yok sanırm el cerrahisinde parmak uzatma ameliyatları falan yapılıyormş ama bebegmn canını yakmaya deger mi bilmiyorum, hamileligmde kullandgm maya tüp bebek merkezinde yaptrdk ordan verilen bi ilaçtan şüpheleniyorum prednol oraya da dava acıcam dogumu yaptran dr ilaçlardan olsa iki eli de olur dedi ama internette okudugum kadarıyla ilaçlar da yapabiliyormuş, bir an bile aklmdan cıkmıyor hep korkmuştum ilk uyandgmda ellerine ayaklarına bakıcam demştm korktugm başıma geldi benm yaşadklarımı yaşayan var mı aranzda bu acıyı daha önce yaşamış biriyle paylaşmak isiyorum (
Merhaba ne durumdasınız nasıl gecırdımız süreciŞuan ne durumdasınız benim oğlum da da 4 parmak eksik