Merhaba bu yazınızın üstünden çok zaman geçmiş ama size ulaşmak istiyorum benim yaklaşık üç aylık bir bebeğim var Allah bağışlarsa. Bizde de aynı sıkıntılar var. Bebeğiniz için neler yaptınız? Bu işin çaresi var mı? Lütfen bana msj atın...
mrb geçmiş olsun yavrunuzu allah bağşlasn acısını göstermesn inşaallah, oğlum için verdiğimiz karara göre cerrahi anlamda yapacağımız birşey yok aslında yapacak tek şey var olmayan parmaklar yerine mikro cerrahide ayaktan parmak nakilleri yapılıyor ve bunu da ben düşünmedm kesinlikle çünkü hem riskleri çok fazla hem de bir yerini eksiltp diğerini tamamlamak istemedm bir de tabi protez kullanmak olabilir, bizim yapacağımız en güzel şey psikolojik anlamda destek almak ve asla bir eksiklik olarak algılalamasını sağlamak ve bu anlamda özellikle de okula yeni başaladığı dönemi ve ergenlik dönemini en az hasarla atlatmak hatta bunu tamamen başarmak sizin daha çok yeni önceki yazılarımı da okumuşsunuzdur sanırım bende sizin dönemlernzde yazılarımdan da anlaşılacağı üzere çok üzgündüm sizinde hissettğnz gibi tarifi zor duyguları yoğun şekilde yaşadm ama çok şükür o dönemleri atlattm zamanla siz de iyi olacaksnz inşaallah bebeğinizde ii olacak çok şükür daha büyük bir sağlık sorunu yada tedavisi zor yada imkansız bir hastalığı yok olumlu düşünün lütfen çünkü siz ne kadar ii olursanz bebeğiniz de o kadar ii olur tekrar geçmiş olsun bebeğinizi öpüyorum allah ona uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin inşaallah bana bu adresten de ulaşabilirsnz oradan telefon numarasıda verebilirim dilakaradeniz1@hotmail.com görüşmek üzere hoşçakalın..