yukarıdaki msjmı size(selinsila ) yazmıştım
tabiiki görüşebilirim benim için sorun yok çocuklarımızıda tanıltırabiliriz sormak istediğiniz sorularınız varsa yanıtlayabilirim sevgiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yukarıdaki msjmı size(selinsila ) yazmıştım
mrb ne güzel yazmışsınız ben bu konuyu oğlum yeni doğduğunda başlatmıştım şimdi yaklaşık 2,5 yaşında zaman ne cabuk geçiyor, bende tanışmak isterim ancak özelden msj atamıyorum kotayı dolduramamışım siz bana özelden telefon numaranızı gönderirseniz tanışırsak sevinirm, onlar cok özel cocuklar allaha şükür iyi ki bizim çocuklarımız olmuşlar şimdilik hoşçakalın...
haziranın 3 de sezrayenle dogum yaptm tüp bebek gebesiydim çikolata kistim oldugu için hamile kalamıyordum cok zor bi hamilelik gecirdm hep istirahat edrek hep hastanede yatarak düşük riski erken dogum riski mahfolmuştum ama en büyük acıyı bebegm dogunca yaşadm iki parmagı yoktu bebegimin dünya başıma yıkldı dr ultrasonda hiç göremedk dedi, daha 1 aylık bile olmadı ama ona her baktgmda içim parcalanıyor kendimi suçladm bu kadar cok cocuk istemeseydm böyle olmicaktı, tüp bebek merkezinin verdiği ilaçları kullanmasaydm keşke keşke keşke günlerce uyumadm bişye yemedm halada kendime gelmş deglm ,eşim de bana cok destek olmamştı onu da sçladm, en cok ta bebegmin ileri ki ahayatndaki psikolojisine üzülüyorum ama bi yandan da şükrediyorum ya daha kötü bişey olsaydı eline cok fazla yapılacak bişi de yok sanırm el cerrahisinde parmak uzatma ameliyatları falan yapılıyormş ama bebegmn canını yakmaya deger mi bilmiyorum, hamileligmde kullandgm maya tüp bebek merkezinde yaptrdk ordan verilen bi ilaçtan şüpheleniyorum prednol oraya da dava acıcam dogumu yaptran dr ilaçlardan olsa iki eli de olur dedi ama internette okudugum kadarıyla ilaçlar da yapabiliyormuş, bir an bile aklmdan cıkmıyor hep korkmuştum ilk uyandgmda ellerine ayaklarına bakıcam demştm korktugm başıma geldi benm yaşadklarımı yaşayan var mı aranzda bu acıyı daha önce yaşamış biriyle paylaşmak isiyorum (
benimde 4.5 aylık bir kızım var amniyotik bant sonucu sağ elindeki 4 parmak gelişememiş baş parmağındada eklemden sorun var .yani nerdeyse sizin kızınızla aynı durumda
msjlarınızı sürekli okudum duygulandım bana güç verdiniz.Allah razı olsun..
sizinle tanışmak ve konuşmayı çoook isterim...
imtihanımın özellikle ilk zamanları çok sıkıntılıydı sizin msj larınızı okuyunca gelecekle ilgili korkularım biraz azaldı teşekkür ederim...
siz bu şekilde düşünürseniz başkaları elbette onu yadırgayacaktır...çocuğunuzun psikolojisinin bozulması için ne sebep var ki??? aklı yerinde değil mi? yürüyemiyor mu? konuşamıyor mu? göremiyor mu? tek başına hayatını sürdüremeyecek mi??
bence önce siz bakış açınızı değiştirin, çocuğunuza acımaktan vazgeçin ki o da normal olduğunun farkına varsın...çünkü sizin çocuğunuz anormal değil sadece FARKLI...
bir kaç arkadaşıma mesaj yoluyla telefonumu göndermek istedim fakat özel mesaj gönderemiyormuşum o yüzden yazamadım yanlış anlaşılmasın lütfen
tabiiki görüşebilirim benim için sorun yok çocuklarımızıda tanıltırabiliriz sormak istediğiniz sorularınız varsa yanıtlayabilirim sevgiler
maalesef özelden bende msj atamıyorum görüşmeyi bende çok istiyorum...Administratöre msj gönderdim yardımcı olursa onun aracılığıyla görüşebiliriz belki:)
bir anne olarak sürekli düşünüyorum .yavaş yavaş duruma alışıyorum belki! ancak aslında merak ettiğm o kadar çok şey var ki...hepsini nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum...
mesela ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz,kızınız eline çok takıyormu ,arkadaşları yadırgıyormu cevaplarsanız sevinirim.
ben size hotmail adresimi yazayım oraya gönderin telefon numaranızı dilakaradeniz1@hotmail.com görüşmek dileği ile hoşçakalın..
merhaba benim de bebeğim neşeli ve mutlu bir şekilde büyümeye devam ediyor.ancak sizlerden bir konu da fikir almak istiyorum. Genetik olarak bir kontrol yaptırmalı mıyım sizce. yani oğlumun genlerine baktırmalımıyım ya da ne gibi şeyler yapılabilir.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. İstanbul da gen ile ilgili yardım alınabilecek tavsiye edebileceğiniz kurumlar varsa onları da paylaşırsanız çok sevinirim. Hepinize selam ve sevgiler
benimde 4.5 aylık bir kızım var amniyotik bant sonucu sağ elindeki 4 parmak gelişememiş baş parmağındada eklemden sorun var .yani nerdeyse sizin kızınızla aynı durumda
msjlarınızı sürekli okudum duygulandım bana güç verdiniz.Allah razı olsun..
sizinle tanışmak ve konuşmayı çoook isterim...
imtihanımın özellikle ilk zamanları çok sıkıntılıydı sizin msj larınızı okuyunca gelecekle ilgili korkularım biraz azaldı teşekkür ederim...
arkadaslar benim oğlumda dudak damak yarığıyla doğdu. nasıl endişeliyim anlatamam. hayata küstüm yaşamıyorum sanki. hamileyken öğrendim. 5 aylk hamileydim öğrendiğimde. ve o dakikadan beri kötüyüm. hamileliğim cok kötü geçti. bu durum acaba zekasınına etkileyecekmi düşüncesi beni öldürüyor. hiç iyi değilim. oğlum şuan 25 günlük.
haziranın 3 de sezrayenle dogum yaptm tüp bebek gebesiydim çikolata kistim oldugu için hamile kalamıyordum cok zor bi hamilelik gecirdm hep istirahat edrek hep hastanede yatarak düşük riski erken dogum riski mahfolmuştum ama en büyük acıyı bebegm dogunca yaşadm iki parmagı yoktu bebegimin dünya başıma yıkldı dr ultrasonda hiç göremedk dedi, daha 1 aylık bile olmadı ama ona her baktgmda içim parcalanıyor kendimi suçladm bu kadar cok cocuk istemeseydm böyle olmicaktı, tüp bebek merkezinin verdiği ilaçları kullanmasaydm keşke keşke keşke günlerce uyumadm bişye yemedm halada kendime gelmş deglm ,eşim de bana cok destek olmamştı onu da sçladm, en cok ta bebegmin ileri ki ahayatndaki psikolojisine üzülüyorum ama bi yandan da şükrediyorum ya daha kötü bişey olsaydı eline cok fazla yapılacak bişi de yok sanırm el cerrahisinde parmak uzatma ameliyatları falan yapılıyormş ama bebegmn canını yakmaya deger mi bilmiyorum, hamileligmde kullandgm maya tüp bebek merkezinde yaptrdk ordan verilen bi ilaçtan şüpheleniyorum prednol oraya da dava acıcam dogumu yaptran dr ilaçlardan olsa iki eli de olur dedi ama internette okudugum kadarıyla ilaçlar da yapabiliyormuş, bir an bile aklmdan cıkmıyor hep korkmuştum ilk uyandgmda ellerine ayaklarına bakıcam demştm korktugm başıma geldi benm yaşadklarımı yaşayan var mı aranzda bu acıyı daha önce yaşamış biriyle paylaşmak isiyorum (