Bebeğimde bir aydır mama reddi var açlıktan ağlıyor sürekli ne yapmalıyım

scarlett O hara

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
114
72
18
27
Bebeğim 4. 5 Aylık ve bir aydır böyleyiz öncesinde 4. Ay atağıdır geçer dedim bir ay oldu asla içmiyor krize giriyor kıyametleri koparıyor uykuda zorla 30 60 ml falan içiyor gece açlıktan ağlıyor uyumuyor mama verince daha da sinirleniyor ağlıyor ne yapacağım doktor mama Markası değiltir dedi değiştirdim aynı değişen birşey yok çok yoruldum o ilk ayların kolik gaz sancılarını özledim en azından besleyebiliyordum şimdi açlıktan uyumuyor 😔

Bebeğiniz uyumadan önce dikey salınım yapsanız işe yarayabilir. Yani yukarı aşağı sallama, pilates topunda zıplama gibi. O salınımlar sakinleştiriyor biraz. Müzik kullanın uykuya geçerken. Bi de yarım kundak deneyin uykuya dalarsa uyanmasın diye içer belki o şekilde.

Uykuda içiyordu eskiden bir haftadır o da yok tükendim sürekli açlıktan ağlıyor doktorda ek gıda için erken dedi ne yapacağımı şaşırdım

Mama içmeyen ek gıda da yemeyebilir öyle bir ihtimal de var. Çok iştahsız ve beslenmiyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor doktora beslenmiyor diye söylediniz mi

Mama içmeyen ek gıda da yemeyebilir öyle bir ihtimal de var. Çok iştahsız ve beslenmiyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor doktora beslenmiyor diye söylediniz mi
Aynen öyle. Kızım mama içmiyordu,tüm mamaları denedik hiç birini içmedi. Anne sütüde içmedi.
Ek gıda da yemedi. Şimdi 4 yaşında hala iştahsız. Hiç bir şey yemiyor.

Back
X