- 6 Ekim 2024
- 101
- 28
- 13
Herkese merhaba bebeğime yumurta tattırmıştım fakat huzursuzluk ve pişik yapmıştı bende bir daha vermedim bekledim. Salı günü doktorumuzun önerisi ile tekrardan yumurta verdim. Huzursuzluk pişik döküntü vs olmadı. İlk gün yatınca uykusunda vs bir kaç defa öksürdü ben tükürükten vs olabileceğini düşündüm. İkinci gün yani bugün tekrar yumurta verdim ve öksürük artmaya başladı ayaktayken öksürmüyor fakat yatınca öksürmeye başlıyor. Hatta altını değiştirirken yumurta ağzına geldi parçacıklarını gördüm çok rahatsız oldu. Şuan hala uykusunda öksürüyor bir türlü dalamadı öksürük geliyor uyanıyor bende uzun bir süre kucağımda dik uyuttum hiç öksürmedi bana ara ara hırıltılı nefes aldı. Ayrıca Aptamil 1 içiyordu. Hipp 2’ye geçtik ondan mı oldu, Alerji mi oldu? Yumurtanın yanında daha önce yediği ve alerji yapmayan şeyler de vermiştim çok yedi ondan mı rahatsız oldu bir türlü anlamadım yarın sabah doktorunada danışacağım ama size de bir sormak istedim içim huzursuz oldu başına böyle bir durum gelen var mı